Kendime yabancılaştım

omegatdh

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2019
25
2
1
31
Merhaba değerli kadınlar kulubü üyeleri,

İçime sinmeyerek bir evlilik yaptım. Kendimi cezalandırmak için karakterime ters bir karar verdim. Zaten hep haklı ve gururluydum ve hiç mutlu değildim. Bu sefer haklı ve gurursuz olayım bakalım dedim ama şuan çok pişmanım. Nedensiz bi şekilde kusuyorum sürekli.. sanırım kendimi kusmak istiyorum.

Eşimden nefret ediyorum hemde elinden geleni yapıyorken.. İğreniyorum ondan ve kendimden, sanki onu hiç sevmemişim tanımamışım gibi. İkimizede zehir ediyorum hayatı. Evliliği çok hafife aldım ama hayatımızın tercihiymiş meğer. Kendime çok kızıyorum nasıl böyle bi hata yapabildim diye..delirmek üzereyim

Bunun nedenide karşılıklı aldatma . İlk ben daha sonra intikam için o yaptı. Ayrıldık ama dayanamayıp tekrar barıştık ödeştik dedik daha güçlü olduk dedik ama ben devam edemiyorum

Son düzenleme:
Eşinizden nefret etme sebebi nedir?

Kendinize hayatı bu denli zehir etmeye gerek yok. Herkes hata yapar diyip boşanın. Başka bir çözümü yok.
Daha 1 ay oldu evleneli boşanırsam beni taşa tutarlar. Sürekli eminmisin bak bu ciddi bi durum vs vs sürekli herkes telkin etti

İçime sinmeyerek bir evlilik yaptım. Kendimi cezalandırmak için karakterime ters bir karar verdim. Zaten hep haklı ve gururluydum ve hiç mutlu değildim. Bu sefer haklı ve gurursuz olayım bakalım dedim ama şuan çok pişmanım. Nedensiz bi şekilde kusuyorum sürekli.. sanırım kendimi kusmak istiyorum.

Eşimden nefret ediyorum hemde elinden geleni yapıyorken.. İğreniyorum ondan ve kendimden, sanki onu hiç sevmemişim tanımamışım gibi. İkimizede zehir ediyorum hayatı. Evliliği çok hafife aldım ama hayatımızın tercihiymiş meğer. Kendime çok kızıyorum nasıl böyle bi hata yapabildim diye..delirmek üzereyim

Bunun nedenide karşılıklı aldatma . İlk ben daha sonra intikam için o yaptı. Ayrıldık ama dayanamayıp tekrar barıştık ödeştik dedik daha güçlü olduk dedik ama ben devam edemiyorum
Karşılıklı iğrençleştik diyorsunuz yani. Ödeştik ne kadar çirkin bir tanımlama şekli.

Oo aldatma konusu sonradan eklenmiş. Karşılıklı? Önce siz sonra o aldattı sonra yine bir araya geldiniz?
Asla bu evlilikten hayır gelmez bu saatten sonra. Bir defa güven bitmiş. Ayrıca aldattı diye iğreniyorsanız ilk olarak sizde aldatmışsınız. yüksek ihtimal o da sizden iğreniyor.tekrar denemeniz lüzumsuz olmuş.

hem kendimi cezalandırmak için böyle bir karar verdim diyorsunuz hem de nasıl yapabildim böyle bir hatayı diyorsunuz
bu ne perhiz bu ne lahana turşusu :KK14:

Oo aldatma konusu sonradan eklenmiş. Karşılıklı? Önce siz sonra o aldattı sonra yine bir araya geldiniz?
Asla bu evlilikten hayır gelmez bu saatten sonra. Bir defa güven bitmiş. Ayrıca aldattı diye iğreniyorsanız ilk olarak sizde aldatmışsınız. yüksek ihtimal o da sizden iğreniyor.tekrar denemeniz lüzumsuz olmuş.
Evet güven bende hiç yok. İlişki konusunu geçtim hiçbi konuda güvenmiyorum ne araba kullanırken ne alışveriş yaparken. Tüm hayatı etkiledi yani . Sevgi saygı hiçbişeymiş güven en önemlisiymiş

hem kendimi cezalandırmak için böyle bir karar verdim diyorsunuz hem de nasıl yapabildim böyle bir hatayı diyorsunuz
bu ne perhiz bu ne lahana turşusu :KK14:

Kendimi cezalandırma hatasını nasıl yaptım.. Bunda bi çelişki göremedim

Bir kliniğe yatın.

Adamın hayatını mahvetmissiniz bence. Kendini cezalandırmak için evlenilmez. Evlikij oyuncak mi?
Bir de adamı aldatmissiniz sonra o aldatınca da, araba kullanirken bile güvenmiyorum diyorsunuz. Pardon da siz aldatınca o ne düşündü acaba. Cok bencilsiniz cokk. Kendi hatalarınızı hafife alıp karşıdakine odaklamışsınız. Ee birde TEKRAR siz birleşmişsiniz. Ee burda sorun ne. Ödestik demissiniz ya. ( tovbeler olsunn)
Keşke hiç evlenmeseymissiniz. Adama yazikk

Neden bir uzmana başvurmuyorsunuz?
İyi olmadığınızın farkında değil misiniz?

Back
X