Kendime yabancılaştım

hayır cinsellik olmadı
Anladım. Yani eşinizle kavga ettiğiniz bi anda eski sevgilinizle görüştünüz. Peki eşiniz sizi nasıl aldattı ?
Şunun için soruyorum. Eğer cinsellik yoksa belki çift terapisi ile aşabileceğiniz bi durumdur. Ki sizin görüşmenizde bi süreklilik de yok anladığım kadarıyla. Bir kere görüşmüşsünüz sadece. Bence bu kendinize böylesi bi ceza vermenizi gerektirecek kadar büyük bi suç değil.

Anladım. Yani eşinizle kavga ettiğiniz bi anda eski sevgilinizle görüştünüz. Peki eşiniz sizi nasıl aldattı ?
Şunun için soruyorum. Eğer cinsellik yoksa belki çift terapisi ile aşabileceğiniz bi durumdur. Ki sizin görüşmenizde bi süreklilik de yok anladığım kadarıyla. Bir kere görüşmüşsünüz sadece. Bence bu kendinize böylesi bi ceza vermenizi gerektirecek kadar büyük bi suç değil.
onun nasıl oldugunu tam olarak bilmiyorum ama bi arkadaş ortamında 2 kızla ayrı ayrı görüştüğünü yada görüşmeye çalıştıgını anladım-kızlarda kanka bu arada . cinsellik olup olmadıgından emin değilim. cinsellik olmadı dokunmadım bile diyor ama bilmiyorum sadece ihtiyacım olan sohbetti vs vs diyor

Olay sevgililik&nişanlılık döneminde oldu.. Evet geri dönmemek için yaptım ve evet oda geri dönmemek için yaptı ama ayrılıktan sonra biraz düşünme fırsatımız oldu. o görüşmek istediğini söyledi bende kabul ettim görüşmeyi bana kendini anlattı sorunlarımızı benim onu nasıl sıktıgımı aldatmama rağmen hala üste çıkıp ona hayatı zindan ettiğimi falan. aslında affetmiş beni ama sonraki tavırlarım onu rahatsız etmiş falan filan herşeyim senin bunların hepsi telafi edilecek şeyler dedi bende tamam dedim çünkü yarım kalınca unutulmayacağını biliyordum . mesela eski sevgilimlede yarım kaldıgı için belki onun yanına gittim.. hislerim evlenmem gerektiğini söyledi mantıksızda olsa. ama kendimi yiyip bitiriyorum işte
Boşverin denemiş oldunuz evlenmeseydiniz hep acaba derdiniz. Ben kendime çok benzettim sizi aşırı fevri ve düşünmeden hareket etme hali ve içten içe duygusal Bi insansınız. mutluysanız devam edin mutsuzsanız boşanın inanın hayat çok basit bizler zorlaştırıyoruz,

Boşverin denemiş oldunuz evlenmeseydiniz hep acaba derdiniz. Ben kendime çok benzettim sizi aşırı fevri ve düşünmeden hareket etme hali ve içten içe duygusal Bi insansınız. mutluysanız devam edin mutsuzsanız boşanın inanın hayat çok basit bizler zorlaştırıyoruz,

Ya dimi içimde kalmasından iyidir şuan kara bulutlar uzaklaştı resmen. Sürekli bir entrikadayım. aslında 5 yıl vermiştim evliliğime . evlendikten sonra 2 yıl şimdi ise 6 ay daha katlanabilirim diye düşünüyorum. Ve yaşamayı çok ciddiye alıyorum malesef yani bir kere gelmişiz ve bu çok iyi olmalı en iyisini yaşamalıyım ama karman çorman oldu herşeyi berbat ettim :)

onun nasıl oldugunu tam olarak bilmiyorum ama bi arkadaş ortamında 2 kızla ayrı ayrı görüştüğünü yada görüşmeye çalıştıgını anladım-kızlarda kanka bu arada . cinsellik olup olmadıgından emin değilim. cinsellik olmadı dokunmadım bile diyor ama bilmiyorum sadece ihtiyacım olan sohbetti vs vs diyor
Yalnız konuyu ilk defa okuyan herkes sizin ve eşinizin başkalarıyla birlikte olarak birbirinizi aldattığınız fikrine kapılacak. İkinizin de yaptığı şeyler doğru değil evet, ama 'birbirimizi aldattık' diyecek kadar da keskin çizgileri yok bence. Bence siz eşinizle değil de bi başkasıyla da evlenmiş olsanız mutlu olamayacaktınız. Bu konunun da ne geçmişle, ne de eşinizle alakası olduğunu düşünmüyorum. Siz evliliğe hazır olmadan evlenmişsiniz.

Ya dimi içimde kalmasından iyidir şuan kara bulutlar uzaklaştı resmen. Sürekli bir entrikadayım. aslında 5 yıl vermiştim evliliğime . evlendikten sonra 2 yıl şimdi ise 6 ay daha katlanabilirim diye düşünüyorum. Ve yaşamayı çok ciddiye alıyorum malesef yani bir kere gelmişiz ve bu çok iyi olmalı en iyisini yaşamalıyım ama karman çorman oldu herşeyi berbat ettim :)
Canım sen eşini sevmiyorsun bu aldatma işleri bahane gibi geldi bana, senin tam içine sinmemiş bu adam. Ortada sorun yokken sorun arıyorsun. Bi yıl dene bakalım boşanmak istemiyosann

hayır cinsellik olmadı

evlenmeden önce olan mevzular

Valla meşhurdur kek i . hatta bikeresinde ben yapayım öğrendim tarifini dedim hayır yapma ben yaparken hoşuma gidiyo bide sen beğenince mutlu oluyorum bunu benim elimden alma demişti..
hayır cinsellik olmadı

evlenmeden önce olan mevzular

Valla meşhurdur kek i . hatta bikeresinde ben yapayım öğrendim tarifini dedim hayır yapma ben yaparken hoşuma gidiyo bide sen beğenince mutlu oluyorum bunu benim elimden alma demişti..
Bence bosanmayin sizi seviyor belli ki ve sevgi cok zor bulunuyor

Bence bosanmayin sizi seviyor belli ki ve sevgi cok zor bulunuyor
aslında sevdiğini düşünüyorum hatta eminim ama o günlerden çok eksik bilgiler var sürekli kafamı meşgul ediyor mutsuz ediyor beni. Ne oldu neler geçti aşırı merak ediyorum iki ihtimal üzerine yaşıyorum işte o gün kalktıgımda eğer yatmış oldugu ihtimali ağır basıyosa bütün günüm mutsuz ve ağlak geçiyo diğer türlüysede mutlu geçiyor

aslında sevdiğini düşünüyorum hatta eminim ama o günlerden çok eksik bilgiler var sürekli kafamı meşgul ediyor mutsuz ediyor beni. Ne oldu neler geçti aşırı merak ediyorum iki ihtimal üzerine yaşıyorum işte o gün kalktıgımda eğer yatmış oldugu ihtimali ağır basıyosa bütün günüm mutsuz ve ağlak geçiyo diğer türlüysede mutlu geçiyor
Geride bırakın o gunleri. Karsilikli olmus ama devam etmis evliliginiz. Ve size karsi kotu sözü yoksa, siddeti yoksa oteki olayi unutun. Deger veren erkek bulmak cok zor zamanla unutursunuz ki Allah in verdigi en guzel nimettir unutmak. Ben gecmise takilmam siz de takilmayin

Hadi ilk yaptığın evlilik hataydı, üstüne bide aldattın yine sevmediğin bir adamla nasıl evlendin? Sarhoşmuydunuz? Nasıl bi kafadasınız?

Hadi ilk yaptığın evlilik hataydı, üstüne bide aldattın yine sevmediğin bir adamla nasıl evlendin? Sarhoşmuydunuz? Nasıl bi kafadasınız?
uf çok yalnış anlaşılmış bu benim ilk evliliğim ve evlenmeden önce olan olaylar bunlar

Yorumlarınızı okudum. Aldatılma sonucu birbirinizden soğumanız gayet normal bir durum fakat siz aşırı nefret kusma vs gibi durumlardan dolayı psikolojik bir rahatsızlıkta yaşıyor gibisiniz. Bence önce bir uzmanla görüşün daha sonra duruma göre bakın olmuyorsa boşanın. Hayatınız mahvolmuş zaten elalem ne demiş önemli mi? Bu arada aldatmalar duygusal mıydı yoksa tek gecelik şeklinde miydi?

Back
X