kendime yakışmayacak bir hareket yaptım

Kesinlikle. Bir de erkeklerden ziyade kadınlar birbirimize bunu yapıyoruz. Halbuki karsimizdakine "güzelsin" diyebilsek kendimizden bir şey eksilmez.

Sırf kendisi kilolu olduğu için etrafındaki herkesi de kilolu görmek isteyen tipik sorunlu karakter

Bende yaptım senin yaptığına benzer birşey ama hiç vicdan azabı çekmedim. Sonuçta istediğini söyleyen istemediğini işitir derler. KV tarafından bir tanıdık baya da kilolu bir kadın sürekli bana aaayyyy ne kadar zayifsin deyip asagilayici şekilde bakıyordu bana sürekli yaklaşık iki yıl boyunca konuştu her gördüğünde sustum sustum en sonunda x abla sen sismansin ben zayıf değilim sürekli aynı şeyi söyleyip duruyosun dedim sonunda sustu bende rahatladım.

Tamam işte bu kadar basit sen şikayetçi değilsin, şikayetçi olsan sana öneride bulunsa ok, ama üstüne vazife olmayan laflar etmiş
Boşver üzme kendini
Çok iyi anlıyorum seni için içini yiyor üzüldüğü için ama o seni üzmekten hiç çekinmedi bunu unutma

Kesinlikle. Bir de erkeklerden ziyade kadınlar birbirimize bunu yapıyoruz. Halbuki karsimizdakine "güzelsin" diyebilsek kendimizden bir şey eksilmez.
Yok nerde ancak birbirinin kasina gozune tipine laf soyleme meraki.
Insanlari zayif noktalarindan yakalayip vurmak.

Hiç üzmeyin kendinizi.Evet hoş bir laf olmamış ama en azından insanların dış görünüşüyle ilgili bu tarz konuşmasının ne kadar kırıcı olduğunu anlamıştır.

Kasinmis :) iyi etmissin bence cunku hak etmis baya baya.. 1 kez soylersin hadi ama defalarca ne diye tekrar edersin? O zaman alirsin agzinin payini :) gayet iyi olmus

''kendime yakışmayacak bir hareket yaptım'
Bir günde demode ol, şık olmayıver nolmuş yani.Hayır hergün yakışanı yapıyorsun da noluyor, madalya mı takılıyor?

Kişi, işitmek istemediğini, başkasına söylemeyecek. İyi yapmışsınız, kendinizi kötü hissetmeyin. Lafını tartıp konuşsun ve bedenine duyduğu öfkeyi başkasından çıkarmaya çalışmasın. Belki bunun üzerine kafa yorar da, faydanız dokunmuş olur. Böyle düşünün.

Ben çok güler yüzlü bi insanım gerçekten bazen devamlı sirittigim için kendimi salak gibi hissediyorum hatta ama böyle durumlarda tepkilerim çok ağırdır.mesela senin yaptığını cok da garip bulmadım ben olsam daha ağır konuşurdum, ne var zayifladiysan seni takdir etmeli çünkü belli ki mutlu olduğun kiloya erişmişsin yani ona ne?

Hiiiç gönlünü falan alma çok iyi olmuş beter olsun.Bizim toplumumuzdaki bu pat diye başkalarıyla ilgili fütursuzca yorum yapma hakkını kendinde bulan davar sürüsünden nefret ediyorum.

Hayatımda hiç 55 kilonun üstüne çıkmamıştım, hamileyim ve 75 oldum.Her önüne gelen ay amma şuran büyümüş amma buran büyümüş, yuh amma kilo almışsın, az ye falan gibi yorum yapma hakkını kendinde buluyor.Çoğuyla bi samimiyetim bile yok.Çok şey söylemek istiyorum ama edebimden susuyorum.Bu ülkede kilolu olmak ne zormuş valla Allah sabır versin hadi benimki geçici bişi de insanın moralini bozmak için herkes her şeyi yapıyo.

Böyle hadsiz insanlar çok çevremizde. Bence eşi olup olmaması hiç önemli değil haketmis.
İlk eşimden bosandigim zaman oldukça kotuydum pek arkadaş akraba Sohbetlerine katılmak bile istemezdim. Bir gün Kuzenler ısrar etti onlarla gittim. Uzaktan bir akraba "dul kadinlar çok tehlikeli komşu var dul eve sokmuyorum insanın kocasını elinden alır vs dedi" bana baka baka. O kadar kötü olmuştum ki diyecek söz yok. Böyle hadsiz tiplerden nefret ediyorym. Bile bile insanın canını yakmak için uğraşıyorlar.

''kendime yakışmayacak bir hareket yaptım'
Bir günde demode ol, şık olmayıver nolmuş yani.Hayır hergün yakışanı yapıyorsun da noluyor, madalya mı takılıyor?
Ne alaka ya? Ben normalde kimsenin fiziki görünümü üzerinden bir şey demem ya da ordan yürümem. O yüzden öyle bir başlık attım. Ki öyle çok duyar kasan melek kalpli biri degilimdir. Sadece ağladığı için vicdan azabı çektim.

Benim ta buralardan içim rahatladı valla ağzına sağlık.

Dul olunca ne oluyormuş öcü mü oluyormuş insan ay sinirlerim zıpladı .

"Dul" kalmayı mumla aratacak bir evliliği vardır eminim. İçi çamur böylelerinin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…