kendime yakışmayacak bir hareket yaptım

Bu size yakisan hareket olmayabilir ama tam bana yakisan bi hareket!!! Iyi demissin o sana carpilmisa donmussun deyince sen aglamiyon da o mu agliyor patavatsizligin sonu )))
Kıskançlığın yani sıra bir de yeni halimizi yadirgadiklari için öyle eleştiri yapıyorlar bence. Bana sadece birkaç kız arkadaşım zayiflamissin çok güzel olmuşsun dedi. Diğerleri biraz kilo alsan daha iyi olur hatta eski bir hocam bile bakıp bakıp bundan daha fazla kilo verme canım dedi. Ama simdi kursa falan başladım işe başladım yeni tanıştığım insanlar bana gayet ilgi gosterip görüntümle ilgili iltifatlar ediyorlar. Ben de seviyorum bu halimi eskiden basenler göbek falan , hiç iyi durmuyordu giydiklerim. Şimdi her şey tam oturuyor.

Ay pardon size değil bi önceki arkadaşa yazjcaktim bu yorumu yanlış oldu :)

Normalde kimseyi boyuyla posuyla kilosuyla dalga geçenlerden acayip irrite olurum ama oda aynı seyi sana yapmış
O yüzden hak etmiş

Normalde kimseyi boyuyla posuyla kilosuyla dalga geçenlerden acayip irrite olurum ama oda aynı seyi sana yapmış
O yüzden hak etmiş
Ben de hiç sevmem. O yuzden zaten kendime yakismadi dedim. Ama şimdi kadına "ama insanların dış görünümleriyle alay etmek çok yanlış bişiii.s.s" deseydim muhtemelen gülüp geçecekti. Mecbur kaldım sussun diye.

Canim benim sen kendini bu halinle begeniyorsan hic sikinti yok. Bende dogumdan sonra biraz kilo aldim suan zayiflamak icin ugrasiyorum.. bana kv felan diyorki senin bu halin cok iyi zayif olunca yuzun inceliyor burnun uzuyor, benim herkese cevabim sizde biraz zayiflayinda sizin nereniz uzuyor sarkiyor ona bakalim , kilo demek yağ demek ıyyy diyorum susuyorlar. Eger gercekten zayiflamak cok kolay birsey olsa herkes zayiflar. Onlar zayiflamak isteyip basaramadiklari icin basaranlara bi bahane buluyorlar sorun su ki insanogluna birseyi begendirmek zordur. Hem ben eminim eski halindan daha guzel oldugunaa.

Çok iyi yapmışsın hatta bnm yapamadığımı yapmışsın ben de aynı sen gb balık etten 34e düştüm yemediğim laf kalmadı Somalili gibisin ayyy noldu sana bilmem ne (bunu diyenler hep 44 üstü kilolu insanlar) çok yakışmış diyenlerde zayıf insanlar iş yerinde kilolu bi kız var aynı zamanda hamile dört aylık hamilelikten önce de kiloluydu o durmadan laf atıyo geçen sende deniz topuna dönmüşsün diycektim hamile diye sustum valla senin ağzına sağlık iyi yapmışsın

Yasi büyük olanlara göre kilolu kadınlar daha güzel sanırım. Türkan Şoray ekolü iste. Ama Türkan Şoray gibi balık etli kadınlar yüzleri çok güzel olduğu için begeniliyor aslında . zayıf olsalar da begenilirler.

Bence o abla bu lafının üzerine iyice hırslandı ve senden daha zayıf olmaya çalışıyordur şu aralar. Farkına varmadan ona büyük bir iyilik yaptın belkide kim bilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…