- 30 Ocak 2013
- 29.425
- 43.922
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tabii ki hayır. Şunu demek istiyorum. Yani bana "eskiden guzeldin şu an çirkinleşmişsin " demeye çalıştı. Devamlı kilo al boyle iyi olmamış falan diyordu. Yani cirkinlestigimi hissettirip uzmeye çalışıyordu. Ki guzel olsun çirkin olsun bi insana "sen cirkinsin" demek onu uzer.Çirkin olmadığım halde kendimi kötü hissettirmeye çalıştı demişssiniz çirkinler kendini kötü mü hissetmeli?
Keşke siz de ağzının payını verseydiniz. Ne utanmaz insanlar var. Ne pişkin.Böyle hadsiz insanlar çok çevremizde. Bence eşi olup olmaması hiç önemli değil haketmis.
İlk eşimden bosandigim zaman oldukça kotuydum pek arkadaş akraba Sohbetlerine katılmak bile istemezdim. Bir gün Kuzenler ısrar etti onlarla gittim. Uzaktan bir akraba "dul kadinlar çok tehlikeli komşu var dul eve sokmuyorum insanın kocasını elinden alır vs dedi" bana baka baka. O kadar kötü olmuştum ki diyecek söz yok. Böyle hadsiz tiplerden nefret ediyorym. Bile bile insanın canını yakmak için uğraşıyorlar.
Böyle daha iyi ifade ettiniz kendinizi.Tabii ki hayır. Şunu demek istiyorum. Yani bana "eskiden guzeldin şu an çirkinleşmişsin " demeye çalıştı. Devamlı kilo al boyle iyi olmamış falan diyordu. Yani cirkinlestigimi hissettirip uzmeye çalışıyordu. Ki guzel olsun çirkin olsun bi insana "sen cirkinsin" demek onu uzer.
Ben gayet fizigimi begeniyorum şu an. "O şekil" dediginiz kilo sizde iyi durmamıştır belki ama bende kotu bir görüntü yok. Dümdüz değilim öyle tahta gibi. Bir de ilk söyleyen ısrarla üste gelen mi suçludur yoksa cevap veren mi? Vicdan azabı cekmemin de tek sebebi ağlaması. Ayrıca guzel bulalım bulmayalim kimseye "seni guzel bulmuyorum" demek haddimize değil. Mağaradan gelmediysek tabi.Sizin ondan bi farkınız kalmamış.Bu sebebten uzulebilirsiniz.
Ama hakikatten 34 beden bir kadini bende güzel bulmam.(bende o sekildeydim bir donem)
Susmamaliydim. Çünkü hadsizlik yaptı. Susmasaydim daha da üstüme gelecekti. Ve evet ağladığı için acaba agir mi konuştum diye düşündüm. Az daha yumuşak bir cevap verebilirdim ama olan oldu artik.Bence buyugunuz olarak susmaliydiniz.
Ya da her seferinde ben boyle seviyorum..deyip gecistirmeliydiniz.
O da hatali ama baksana aglamis. Esinin yaninda kucuk dusmus belki.
Tesekkur ederim. Aslında ben de zor kilo veren biriydim ama kotu bir dönemden geçtiğim için stresten kilo verdim. Tek katkısı bu oldu bana. Mutlu olup eski balık etli halimle kalmayı tercih ederdim aslında :)Kıskanmışlar net birini kıskanıyosan bari belli etme hiç sinirlenmeyin tam tersi bu konuşmalar hoşunuza gisin. Ayrıca Gülşen de çok tatlı bir şarkıcı gayet de işinde ehli.
Sıra kilonuzu korumakta. Tekrar almamaya çalışın. Başarılarınızın ve azminizin devaminı diliyorumHerkes (mesela ben) kilo vermede azimli olamıyor, tekrardan tebrikler
Selam arkadaslar. Bugün vicdan azabı çekmeme sebep olacak bir davranışta bulundum. Lütfen bana teselli verin cunku iyi hissetmiyorum kendimi.
Ben eskiden balık etli bir kizdim. Şu an 34 bedenim. Bir yılda falan bayaa zayifladim. Bugün misafirlikte uzun zamandır karşılaşmadıgim bir uzaktan akrabam eve girer girmez bana bakıp "ayy noldu sana boyle, neden zayıfladı" falan dedi. Ben tabii ki gülümseyerek "oldu iste, istemeden" falan dedim. Tabi ara ara hala laf atıyor bana. Beni gülşene benzetirler yüzümü yani, biri benim için "şimdi zayiflamissin ya gülsenin ikizi olmuşsun aynen" dedi. Bu arkadaş da atlayarak "amaan Gülşen de pek tipsiz " diye bir şey söyledi.
Sürekli yüzümü incelediğini falan görüp bakışlarını yakalıyordum. Bu hanim tahmin ettiğiniz gibi uzun zamandır kilo vermeye çalışıp verememiş bir kadın. Rahat 44 beden vardır.
Konular dondu dolaştı yine bana geldi, bu hanim bana herkesin içinde "biraz kilo al sen ya valla carpilmişa dönmüşsün" deyince nevrim döndü. Ki gerçekten çirkin bir kız sayilmam. Yani bunu kendimi övmek için demiyorum ama çirkin olmadığım halde bana kendimi kotu hissettirmeye çalıştığı ve bunu herkesin içinde yaptığı için patladim artik "ya x abla obez olmaktan iyidir, sen de keşke biraz zayiflayabilsen de biz de seni bi gorsek" dedim. Yüzü düştü , yaninda eşi de vardı o güldü geçti ama bu hanim sigara içmeye kalktı bir 5 dakika sonra. Annemin dediğine gore agliyormus. Biz de bir iki saat sonra kalktik zaten. Ama benim biraz içime oturdu. Neticede kimsenin kilosu boyu posu umrumda değil ama o kadar çok konuştu ki ben de bunları soyleyiverdim. Sizce sessiz mi kalayim, yoksa gönlünü alayım mi?
Bu arada çok yakın biri değil benim için. Bayramdan bayrama görüştüğümüz bir akraba. Kuzenimin eşi. (Kuzenimle de bir samimiyetim yok)