Canım ben de bitki çayı sevmem. Ama aktarsan hepsinden 100 gr olmak üzere mate funda yaprağı dağ kekiği yeşil çay biberiye alıyoruz. Bir kapta karıştırıyorum. Her gün 3 bardak içiyorum. Hem tadı güzel bence hem de metabolizmayı hızlandırıyor. Zaten içerkem böyle bir ter basıyor. Ben ilk korkmuştum. Ama aktardaki bey işe yarama belirtisi olduğunu söyledi eşim de onayladı onda da oluyormuş. Bir de ben denemedim ama eşim sporcu benim. İlk evlendiğimizde birden kilo aldı. Onlara kilo yasak. O da sandoroz sakızı aldı. Günde 3 kere yemeklerden yarım saat önce bir su bardağı suya 1 yemek kaşığı sirke döktü ağzına da ondan aldı ikisini yuttu! Ve adam gözümüm önünde eridi. Ama tabi o spor da yapıyordu..paylaşmak istedim..
Canım başın sağolsun.. Arkadaşlar okuduğum kadarına cevap vermek istedim.. Bir de
dry_ik
evet daha aktif olmalıyız. Bana spor konusunda gaz iyi gelir mesela.. Bi kaç gün burdaki arkadaşları dinleyip yürümüştüm! Bence de gazlayalım birbirimizi! Vee
sonsuz_ol
canım konu sahibim dün arkadaşımdan öğrendim ve denedim süper bir şey! Türk kahvesi içiyoruz ya.. Kapayıp fallandıktan sonra da olur! Telveyi yıkamıyoruz! Yüzümüze peeling yapıyoruz! O siyah nokta gözenekleri nasıl açılıyor nasıl yumuşacık oluyoruz anlatamam! Maske deyince aklıma geldi