- 12 Ocak 2015
- 12.563
- 44.516
- 548
Kizlar bana kizin yaa
ceza verin hersey kabulüm
sabah 5 kasik nesfit +1 bardak light sut
ara 1 elma
Öğlen 7-8 kasik kuru fasulye 2 kasik yogurt
ara 1 portakal 8badem
aksam 1 kase corba bir kase yogurt ve salata
amaaaa miaafirlige gittik ben kamuflaj amacli pastami kızıma yedirdim ohh kurtuldum derken arkadas sen yiyemedin deyip cok alimli guzel bir dilimi daha getirdi artik ayip olmasin diye mi yoksa dayanamadim mi bilmiyorum ama yediim iste yedim ya cok pismanim
pasta olmasa süpermiş....
Yaptığın yanlış ama bnmkinden daha masum... Bu aralar bnde kndmi tutamıyorum kızlar napcam bn... Çerezlerle başım dette puff...
Bugün ben sabah ve öğlen karışımnda tavuk döner sandec yedm annmle dısardydık... Akşma kdr yemedik bişi acıktk evde kahvaltılıkları bi koyduk birde köfte vardı 5 ufak köfte peynir zeytin domates derkn yanında bi 4 dilim beyaz ekmekte gitti... Ymeğin ustune ufak kaseyle birde çerez yedim fındk fıstık... Diyet gumburt gitti... çok kotuyum ben çok çok... Sevmiyorum kendimi
öncelikle kendini sev, burda
ikinci olarak yeme bakim yeter yediklerin toparla kendini, anneni de uyar seni gaza getirmesin yeme konusunda! dışarda küçük bi tost yiyebilecekken döner
SonSuz pasta ben baklava happy döner ve çerez!! Bence bize tambak ve ftm ceza versin! Ve tambak ben listeni isteyiyoruum yazılı varsa foto atar mısın??? Senin menülerini çok beğeniyorum.. Bir de kaçta yiyorsun saatleri alabilir miyim?? Ve kilooommm 57.60! 58dim geçen hafta hastaydım resmen yemem yemedim. 56 çıktım!! Şimdi de böyle.. Ama yemekten sonra tartıldım.. Yarın tekrar tartılıcam:)) ya kaçak kızlar nerde ben de bilemedim! Biri tablo oluştursa yaben de deniycem ama bilgsyt yok bende de
![]()
canım ben sizin yerinizde olsam telafi için no karbonhidrat günü yaparım(ekmek, meyve, pilav-makarna-çorba yemem) bi çeşit protein ve sebze günü olur. bence yani!! çünkü diyeti bozunca sporla telafi çok zor. bi dilim pasta 300-500 arası kalori, yine bi dilim baklava cinsine göre 300 civarı, bi kase çerez yine 400 civarı. spor karşılığı 2 saat adamakıllı spora geliyor ki benim için çok zor
KUsura bakmayin bldrimi gormemisim
Ince ince patatesi dograyip cok az yaglayip firina koysak bu diyete aykirimi diye sorcaktim yagsiz cips gibi![]()
canım ben yapıyorum hatta akşam menümde fırında somon var yanına yuvarlak dilimleyip azıcık yağ ve baharatladığım patatesleri de atıcam ve tabi ki de yicem ama tadımlık 2-3 dilim yanında ekmek yok balık bol roka salatası