- 12 Ocak 2015
- 12.563
- 44.516
- 548
günaydınlar hepimizeişe başlamadan menülerimi yazayım dedim.sabah bol beyaz lahanalı salata bir yumurta bir tatlı kaşığı lor yedim bir dilim kepek ekmğiyle.dün akşamım çok verimli geçti.kabaktan bol dere otlu naneli domatesli bir yemek yaptım yogurtla 6 gibi yedim.Bol su ile beraber tabi gün boyu suya devam.bide netten bir spor aleti aldım belki sizin de gözünüze çarpmiştir Revoflex Xtreme Egzersiz Aleti dün geldi.Akşam misafirler olmasına rağmen dört gözle gitmelerini bekledim.Biraz geç gittiler ama denemek için gece yarısı ilk sıftahımı yaptım
gerçekten güzel bir ürün fiyatına göre ve devamlı yapıldığında oldukça faydası olduğunu nette okudum.sabahta kahvaltıdan önce 15 dakika karın için çalıştım ve şu anda karın kaslarım karıncalanıyor sanırım doğru yoldayım
günde 30 dakika aktivite şart arkadaşlar diyetisyenim haftada 200 dakika aktivite verdi çünkü iş ev çocuk derken yürüyüş imkanım pek olmuyor.Bu alet benim işime yarar.su içmeyi unutmayın.3 bardak suyumu içtim şimdide hibiskus içecem
![]()
dur bakıyım gaza mı geldim ne bizde de eliptik bisiklet var

menü belli zaten
öğle arası 1 saat yürüyüş tempolu (en az 6 km)
akşam 15 dk eliptik bisiklet(dayanamıyorum hiç

eşimle 45 dk yada 1 saat yürüyüş(onun sıkılmasına bağlı değişir)

evdeki dumblelarla kol ve sırt çalışması(10 dk)
arka bacak ve basen (10 dk)-- gitsin basenler yansın kül olsun

buarada bu sporu hergün yapamam

ama hergün 1 saat yürüyüş kesin olacak bundan sonra

su konusunda herkesle yarışabilirim :) şuana kadar 5 bardak, niyeyse çok seviyorum su içmeyi :)