kendime yeni bir ben lazım... diyenler ... buyursunlar

Selam arkadaşlar menum
sabah nesfit +süt
ara 5-6 az sekerli kabak tatlisi (valla miniklerdi:KK53:)
oglen 2 dilim tam bugday kek bi kupa nescafe 1avuc fistik
ara 1 portakal 1 dilim armut
aksam 1 kase yesil corba 4-5 kasik sebzeli tavuk salata ve 5-6 tane minik kabak tatlisi
bir de nescafe icerim heralde
bu arada sporumu yaptim yarim saat kadar
suyumu da ictim
yesil cay ve metabolizma cayimi da ictiiimm:KK71:

kızlar ben akşam ki menüme ek 2 dilim kepek ekmek yedim

yemekten sonra :KK62:
2 avuç çekirdek
1 popkek mini
3 beypazarı kurusu
2 kare bitter çikolata
1 avuç çıtır leblebi

kızlar malum günlerdeyim mazur görün, iki gündür fena yiyorum:mad:

ceza olarak 25 dk eliptik bisiklet(10 km) yaptım ama toplam 100 kalori falan gösteriyo, yediklerimi yakamadım yani :KK67:
Arada olacak kacamaklar yapcak bisey yok onemli olan dengeyi kurmak galiba

Kızlar gÜnaydıınn:) ne yorucu bir hafta sonu geçirdim.. Cumartesi bir arkadaşa gelinlik baktık dün başka arkadaşı sözledik.. Dün hiç yazmamışım.. Dün sabah 9 gibi evden çıktım. Çıkmadan yolda yemek üzere kız tarafınn yaptığı peynirli Poğaçadan 1 tane aldım. Eve gelene kadar bir şey yemedim. Eve gelmemizle hazırlıkların son aşamadı fakan derken anca 3 ten sonra bulaşıkları yerleştirirken 3 sarma 1 yarım börek yiyebildim.. Akşam eğlencese de yiyemedim. İşte eve geldiğimizde sabah yediğim peynirli poğaçadan yedim 3 tane.. Ancak çok afadersiniz 10 dk sonra mide bulantısı ve çıkardım.. O saatte yememiliydim sanırım:KK64: bu sabah da şimdi fiksi kepek ekmekli tostumu yiycem ama bu sefer kaşarlı sucuklu yapmayı planlıyorum. Canım öyle çekti.. Bu arada arkadaş yarın gelecekmiş.. Bugün temizlik yapıyorum.. Normal yemeğimi yerim.. Ya gelmeden ankaraya uğramış sen seviyorsun diye beypazarı kurusu aldım dedi.. Off evet çok severim.. Diyet gider mi ki bu hafta korkuyorum:KK17:
Canim ohh beypazarı kurusu da yenmez mi yaaa:KK45:
saka bi yana ara ogun yapabilirsin 2-3 tanesini ekmegi az yer dengelersin

kızlar ben akşam ki menüme ek 2 dilim kepek ekmek yedim

yemekten sonra :KK62:
2 avuç çekirdek
1 popkek mini
3 beypazarı kurusu
2 kare bitter çikolata
1 avuç çıtır leblebi

kızlar malum günlerdeyim mazur görün, iki gündür fena yiyorum:mad:

ceza olarak 25 dk eliptik bisiklet(10 km) yaptım ama toplam 100 kalori falan gösteriyo, yediklerimi yakamadım yani :KK67:
Sen bide benim yediklerimi gorsen seninkiler cerez kalir cok fenayim ya bir gun yapiyorum bir gun bozuyorum misafir gelince asla yapamamiyorum bir hafta kimseyi istemiyorum yoksa kiko alicam ya seninkiler okadarda cok degil tabi bunlari aksam yemediysen

Selam arkadaşlar menum
sabah nesfit +süt
aksam 1 kase yesil corba 4-5 kasik sebzeli tavuk salata ve 5-6 tane minik kabak tatlisi
suyumu da ictim
Canim sende benim gibisin illa menulerimizde tatli var of ben bugun tatli yedim poca yedim cikolata yedim makarna yedim saymakla bitmez yani hic menumu yazmayim misafir beni batirdi halada yemek istiyorum besten sonra bir lokma yeyim gerisi geliyo bugun sondu ama bir hafta yemicem bise aksamlari bu hafta hep bozdum hic bukadar bozmazdim

Tamam teşekkür ederim
aslinda bi gun hep yesil corba ve metabolizma cayini icsem bi tur detoks gibi olabilir mu acaba
olabilir de öyle birşeye gerek olsa mevsimlerden romada yazardı,aslında bunda hedef hem yeşil çorbayla detoks yapmak hemde çok zorlamamak için diger ögünlerde normal beslenmek ;)

Selam arkadaşlar menum
sabah nesfit +süt
suyumu da ictim

kabak tatlıları azcık kaçmış sanki:KK76:

Sen bide benim yediklerimi gorsen seninkiler cerez kalir cok fenayim ya bir gun yapiyorum bir gun bozuyorum misafir gelince asla yapamamiyorum bir hafta kimseyi istemiyorum yoksa kiko alicam ya seninkiler okadarda cok degil tabi bunlari aksam yemediysen

valla canım akşam yedim yoksa sıkıntı yapmam zaten. hayır ilk başta bu kiloyu da bu yüzden aldım(akşam atıştırmaları) yoksa çok yemek düşkünü değilim :kk77:

kabak tatlıları azcık kaçmış sanki:KK76:

valla canım akşam yedim yoksa sıkıntı yapmam zaten. hayır ilk başta bu kiloyu da bu yüzden aldım(akşam atıştırmaları) yoksa çok yemek düşkünü değilim :kk77:
Aynen bende oyle boyle gitmemeli ama bugun sondu bitti artik 55 olana kadar besten sonra lokma yok insallah o atistirmalar gercekten kilo yapiyo banada ayniyiz senle

sonsuz_ol sonsuz_ol evet hiç ekmek yememeyi planlıyorum bı hafta.. Ya arkadaşım da rahat olsun istiyorum.. İşte ben diyetteyim diye rahatsız olmasını istemiyorum.. Ne isterse rahatça söylesin yani

menümü atıştırmamak için erkenden yazıyorum, bakalım uyabilirsem:KK51:.

sabah:kk77:
1 dilim kepek ekmek
1 tatlı kaşığı kaymak
1 kk beyaz peynir

ara
2 bardak şekersiz çay+4 badem:KK50:

öğle(saati kayabilir, öğleden sonraya. çoooookkk işim var pofff:KK17:)
yanımda getirdiğim bakla(kurum yemekleri kilo aldırıyor diye düşünmeye başladım:stop:)

ara
portakal
+
yeşilçay

akşam(menü belli):kk77:
eşimin bal parmaklarından çıkmış mantarlı tavuk sote (3 kaşık yerim)
yarım kase yoğurt

ara
az meyve+ 1 küçük bardak süt
(bu sefer uyacam, bunu yemezsem başka atıştırmalıklara yöneliyorum. evde cips, çerez, kek, çikolata ne ararsanız var :KK62:)

Günaydınnn kızlaaaarrrrrr... bugün neşeli kalktım sabah her ne kadar işe geç kalsamda bugün neşeliyim... neyse dün akşam evde miskinlik yaparken uyumuşum yoldaki yoğurttan sonra ne su ne yemek bişi yemedim içmedim bu sabah ise gene ekmek cezamla beraber

3 ince dilim peynir
5 6 dilim domates
5 6 dilim salatalık

sabah bu kadar yedim... bugün geç kaldım diye hiç bişi alamadım yanıma battm bugün resmen... neyse artık öğlen yemeğimi kestiremiyorum ama tavuktan tiksindim artık :63:

bu arada henüz 1 bardak su içtim ama daha devam dakka bir gol bir içer içmez wc ye ay komedi konusu oldum valla yaa...:KK8:

menümü atıştırmamak için erkenden yazıyorum, bakalım uyabilirsem:KK51:.

sabah:kk77:
1 dilim kepek ekmek
1 tatlı kaşığı kaymak
1 kk beyaz peynir

ara
2 bardak şekersiz çay+4 badem:KK50:

öğle(saati kayabilir, öğleden sonraya. çoooookkk işim var pofff:KK17:)
yanımda getirdiğim bakla(kurum yemekleri kilo aldırıyor diye düşünmeye başladım:stop:)

ara
portakal
+
yeşilçay

akşam(menü belli):kk77:
eşimin bal parmaklarından çıkmış mantarlı tavuk sote (3 kaşık yerim)
yarım kase yoğurt

ara
az meyve+ 1 küçük bardak süt
(bu sefer uyacam, bunu yemezsem başka atıştırmalıklara yöneliyorum. evde cips, çerez, kek, çikolata ne ararsanız var :KK62:)

Seni anlıyorum canım bizim evde de cips var çikolata var bakıyorum her hafta 2 şer kilo kabuklu fıstık illa alınıyor... daha dün akşam almışlar... patlamış mısır potansiyeli hep var ama bende yokkk olamazzz olmaazzz....

Günaydınnn kızlaaaarrrrrr... bugün neşeli kalktım sabah her ne kadar işe geç kalsamda bugün neşeliyim... neyse dün akşam evde miskinlik yaparken uyumuşum yoldaki yoğurttan sonra ne su ne yemek bişi yemedim içmedim bu sabah ise gene ekmek cezamla beraber

3 ince dilim peynir
5 6 dilim domates
5 6 dilim salatalık

sabah bu kadar yedim... bugün geç kaldım diye hiç bişi alamadım yanıma battm bugün resmen... neyse artık öğlen yemeğimi kestiremiyorum ama tavuktan tiksindim artık :63:

bu arada henüz 1 bardak su içtim ama daha devam dakka bir gol bir içer içmez wc ye ay komedi konusu oldum valla yaa...:KK8:

sendeki farkı görünce onlarda içip içip koşacak wc ye:63:

Back
X