Aksam oyle bir hale geldimki ne bulduysam yedim.not yazsam onlarida yiyecek haldeydim

Ufak bi sebepti ama iste adetinde etkisi var.bide hep diyorum cok yalniz kaldim tasindigimiz yerde.sosyal bi hayatim varken tam asosyal oldum.apartmanda kimse yok.cocuklari birakirdim kvalideme saolsun hic bise demezdi gez toz derdi aksine.burda bakkala giderken bile 5 dk birakacagim guvenilcek kimse yok.onlarda sıkiliyor butun gun aksam esim gelsin diye bekliyorum.diyete motive olamiyorum yalnizliktan yiyesim geliyor.dikkat ediyorum acliktan napacahimi sasiriyorum ama bide tartilinca gr oynamadigini gorunce butun şevk gidiyor.buradada yalniziz .bazen giriyorum yazmadan cikiyorum.kacgundur yazdiklarimida yazmiyorum birazda kacamaktan dolayi.
Bildirim tablomuz var mi bu arada benmi goremiyorum

1-Beni elestirin lutfennnnn her turlu yerden yerede vurabilirsiniz yeterki toparlanayim

2-hicbirimiz spor yapmiyor bizim eski arkadaslardan calisanlar vardi onlar wc ye gidip 5_6dk da olsa ayakta egzersiz yapiyolardi acayip iyiydik bu konuda.nekadar az yesekte sporsuz gitmiyo yaglar ve vucut sıkılasmiyor.bence haftada 2 yada 3 gun spor sartimiz olsun
3_gun icinde firsatim yok giremiyorjm diyosanizda aksamlari alintilar yapip dahil olalim

Benden nacizane ricaaalar