Günaydın kızlar... öncelikle alıntılarıla başlayayım zira dün siteye giremedim...
Canım ben gerginlik derken öyle hani kavga tartışma gibi demedim... sonuçta çoğumuzun serzenişi bi can sıkıntısı bir patlamadan oluşur o bakımdan demiştim ama artık toparladık sanırım bu yanlış anlaşılmaları tmm koca bir pasta yesemde söylicem bundan böyle...
hiiii annecimmm ben kesin bittim o zamannnn

çok güldüm yazına ya... çiğne ve yut tabiiki... meyvede ne kadar şeker varsa da doğal şeker o zarar vermez. sonuçta günde 1 kilo yemek değil amaç her ne kadar doğal şeker olsa da ondaki fazlası zarar ama fazlası... yemekte gerekio ben 1 hafta meyveyi kaldırdım dudağımdaki uçuklar geçmek bilmediği gibi ikincisi çıktı...birde mesela elmanın portakalın ekşisi yenirse daha iyi olur misal...
canım ben onu duydum ama sanırım o biraz pahalı bir testmiş yurt dışına yollanıyormuş falan ama şimdi bizim burda yapılıyormu hiç bilmiyorum...
eveeeetttt o zaman ben hemen sana ilk yorumumu yapayım
sabah kahvaltıda 1 dilim tam buğday ve yarım simit karbonhidrat açısından çok olmuş ya yarım simit yada 2 dilim tam buğday yiyebilirsin onun yerine çünkü susam zaten başlı başına bir kalori bombardımanı... spor konusuna gelince havalar ısınmaya başladı artık akşamlarıda yürüyüş fasılları açılabilir mesela...
bu arada ben kendi dünki bildirirmime geçeyim...
sabah 2 dilim köy ekmeği
1 kk dan az beyaz peynir
1 kk kadar kaşar peynir çok oldu biliyorum

5 6 hindi salam bunuda kaçırdım
5 siyah zeytin
3 yeşil zeytin
daha da birşey yemedim taaki akşama kadar dışardaydık zaten hep yürüdük yürüdük biton
akşam
1.5 yemek kaşığı pırasa
2 yemek kaşığı kapuska
3 tane but tavuk
1 tavukla beraber közlenmiş yeşil biber
daha sonra gene azcık yer fıstığı yedim ve isyanı bastım o da değişik hem yiyorum hep ablama sitem ediyorum aslında sitemim ona değil kendime ama işte değişiğim bende bi...
artık dedim birbirmize yasaklıcaz ve sen yemek istiosan ben ben yemek istiosam sen engelle dedim...
bu hafta kilo almaktan korkuyorum kızlar bu fıstık bozdu beni...