- 12 Ocak 2015
- 12.563
- 44.516
- 548
çok saolun kızlar arada geriliyorum falan ama rahatlatıyorsunuz beni gerçekten...
dün akşam işten çıkmadan 1 portakal yedim
eve gidincede pis boaz dayanamadım azcık 2 yk kadar kuzu kulağı var biliomusunuz bilmiyorum ıspanak gibi bişi yumurtalı yapmışlar ondan yedim birde 1 kepçe kadar zeytinyağlı makarna vardı ondan yedim ve pişmanlığın doruklarındaydım tüm gün...
sabah burda 1 tost yedim kepekli yağsız
öğlen yarım kase yayla çorbası ve tavuklu biberli domatesli bir yemek vardı fırında yapılmış ondan yedim yanınada 1 ufacık pide ekmeğinden yuedim...
saat şuan 16:52 nescafe yaptım sütlü onu içiyorum şuanda...yanımda portakal ve form bisküvi var gene akşam yememeliyim ama ya nası bir formül uygulasam akşam yememek için...
canim menun guzel ama bi kasik ondan bi kasik bundan tadina bakmalar kilo aldiriyor. bende oyle oyle 4 kilo aldim evlenince, aman dikkat. heleki eve gec gidiyorsun o saatte aman dikkat. eve gider gitmez yesil cay veya besi bi yerde icsen istahini azcik keser mi acaba. meyve sekeri tek yendiginde aciktirir. isten cikmadan yedigin meyvenin yanina sut ekle evde de yeme kuzum. ben coktan yemegimi yedim ve baska bisey yemeyecegim yatana kadar