Merhaba kızlar çok mahçubum sizlere karşı hele hele
sonsuz_ol
en çokta sana... ama bi kaç gün çok sıkıntılar yaşadım özellikle psikolojik manada sıkıntılıydım... hiç birşey yapmaya moral gücüm yetmiyordu yani... ardından tam topladım derken nikah tarihi alma telaşı başladı cuma günü yaşadığım sinir ve stres görülmeye değerdi... sağlık ocağındaki kızı bir dövmediğim kaldı... psikolojim çok etkileniyor kızlar bu dönem herşeyden... nedenini de bilemiyorum çözemiyorum...
zaten bu bir kaç gün dikkat edemedim çok fazla diyetime ama bu gün sefer taslarımıda edinmişken daha güçlü olmaya çalışarak geldim aranıza... arkadaşlar lütfen bırakmayın günlüğü...
sonsuz_ol
biliyorum sayfa sahibi olarak katılımın azalması seni üzdü ki kendimi bu kadar üzgün hissetmemin amacı zaten en son ikimiz kalmıştık bende böyle bir sıkıntıya düştüm bu yüzden seni yarı yolda bıraktım gibi hissediyorum... ama lütfen dağılmayalım... toparlanalım tekrardan... birçoğunuz belki başla günlüklerede katılıyor biliyorum ama ben bir tek bu sayfada takılı kaldım...bu yüzden dağılmak istemiyorum...
bu gelemediğim dönemde dikkat edemediysem bile kilo almadım... çünkü bir yandan yürüyüşlere başladım sanırım onun azda olsa etkisi var...
bu sabah tahlil yaptrmaya gittim o yüzden yemek yemedim saat 10:30 da iş yerine geldim 12:00 de yemeğe çıkıcam diye yanımda getirdiğim domates salatalığı yemedim...
12:00 da 1 kase yayla çorbası içtim...
ardından çay şekersiz...
sabahki kahvaltımda domates salatalık peynir ve 5 yeşil zeytin var hepsini salata sövüş gibi karıştırdım açıkçası... yiyemediğim için diyorum ki öğlenden sonra 15:30 gibi falan acıkırsam yerim diyorum...
bunun yanı sıra akşam yemeği için de yanımda
6 yemek kaşığı kuru fasulye
1 su bardağı kadar yoğurt
1 dilim esmer ekmek getirdim...
ara öğünlerim içinse portakal ve greyfurt var yanımda greyfurttan yanayım tabii ben... portakal bu günlerde şekerli geliyor nedense içimi bayıyor...
kızlar hadi toparlanalım tekrardan... herkes bir silkelensin... neden diyet yapmak istediğimizi bir sorgulayalım... amaçlarımızı hatırlayalım... kızlar hadi hepimiz incecik olucaz...