kendime yeni bir ben lazım

canim dünyada heralde benim kadar yüzüne bakim maske krem kür uygulayan yoktur belki de o yuzden bozuldu cildim bilemiyorum.kafama taktigim degistirmek istedigim bikac ufak ayrinti var onlari halledersem olacak gibi ama ondan önce para biriktirmem gerek

Yüzün kotu duruyosa oncelikle sac rengindendir sicak kahve tonlarina boyatip aralarina dogal akdeniz isiltisi attirabilirsin hergun mutlaka yuzyikama jeliyle yuzunu yikayip cilt tipine uygun nemlendirici kullan bb krem sürüp canli renk tonunda mat ruj sür Bnde evde bile olsam kullaniyilorum yarmadan mutlaka arindirirum ama evde tayt uzerine salas tirikolar giyip pentideki cicili patiklerden giy mesela.Disarda tarzin nasil bilmiyorum ama dar giyisiler ve topuklu ayakkabi tercih et ozguven verir gogusu aciksa pantolon giy etek giyiyosan uzerine bol kazak bluz giy renkli mutlaka abes olmicak sekilde bi yerde dekolten olsun bide isiltili saat yanina renkli bileklik veya halka kupe fln kullan kombinlerinde simdi çok moda ve bnce dogru kombinlendiginde herkese yakışıyor leopar kullan mesela cantada yada kemer deteyinda dumduz siyah kiyafetlere cok seksi duruyor bide youtubeden ozguvenle ilgili piskologlarin analiz ve onerileri var onlari dinlemeni tavsiye ederim once ozguven lazim mesela ben giyinip aynaya bakip hepsi senin mi ne guzelsin yavruuum diyerek evden cikiyorum

ya ben kafama taktikca olumsuz seyler ustuste geldi felaket tellali gibi biseyim dislerimi cook begenirdim hakkaten de inci gibi dislerim vardi siraliydi tertemizdi bi baktim bir sene icinde en ön dislerim birden hizli bi sekilde curumeye basladi ve sonuc facia.onlari porselen kaplatmam lazim.cildim bikac sene oncesine kadar cok guzeldi son 1 senedir fondotensiz adim atamiyorum yani ben neden kactiysam o imtihanim oldu sanki

ah ne tatlisin çok teşekkür ederim benim de tekrar silkelenip kendime gelmem lazim böyle sizlanarak olmaz.gerci o kadar cok silkenenip ayaga kalktim ki simdiye kadar bu sefer de olmazsa olan umudumu da kaybederim

iste benim hayatimda hic oyle bi dönemim olmadi hep guzellik problemj kafami kurcaladi hic bir zaman kendimi guzel bulamadim veya güzelsin diyen olmadi

Ben 27 yasındayim. Hayatimda hic fondoten kullanmadim. Bilmiyorum korkutuyor beni yaslandıracagini düsunuyorum.Bence kullanma. Eczaneden günes kremi al. Fondoten yerine onu kullan. Kişın bile cilde giren ışınlar yaşlandiriyor yüzü.yaz kış sür derim. En azindan dene beğenirsen sür :)

Bu da yeni moda oldu.
Gecen gün bir arkadasima sordum. Ya sen karini sevmiyor musun diye
Hayir dedi.
Benim icin dogru insandi. Ve iyi bir anne . O yuzden evlendim
Enteresan bu erkekler.
benim eşimle konusmus olabilirsin benimki de bana hep ideal essin sadik birisin durustsun falan der asikmisin bana diye sorunca asik degilim seviyorum diyo.keske evlenmeseydim ya sirtima bi kambur daha bindirdim bosu bosuna

önerebilecegin bi marka varmi canim ama boyle yapis yapis durmasin oyle olup da attigim cok oldu cunku

ah canim benim çok tesekkür ederim :) benimki biraz trajikomik bi samimiyet :) zaten bu tiple bide isyana baglarsam hic cekilmem Allahtan kendimle eglenebiliyorum

Eşiniz güzelliğe çok düşkünse ve sizinle evlendiyse demek ki onun güzellik kıstaslarına uyuyorsunuz. Tabi silah zoruyla evlenmediyse :) şaka bi yana üzmeyin tatlı canınızı. Zaman zaman hepimize oluyor böyle şeyler.

Ön kamera guzel cıkartmaz pek ...ondan olabilir ...bu kadar yermeyin kendinizi
anlattiginiza gore epey de bakimlisiniz fakat 'kendini sevmek' kürünu uygulamadiğınizda bu belli oluyor

Canim kendine bu kadar haksızlık yapma ya.Ne demişler bir şeyi kırk kere dersen olur.Normalde olmazda beyin bunu gerçek algılar ve inanır ,vücududa buna inandırır.Sen eminim güzel bir kadınsın.Kendine hep bunu söyle.En önce kendini inandır buna.Gecen televizyonda bir yarışma var ,ona denk geldim .Bir kaynana adayı ,surekli ben çok guzelim,ne giysem yakışır,falan fişman.Ama bir gorsen o kadar inanarak söylüyorki.Aslinda baksan çokta birşeyi yok (hadi itiraf edeyim pek guzel degil)ama o kadar inanarak ben güzelim diyor ki,amanın bir baktım kadında ne bakımlı soyle böyle diyorum.Sen anla,beni bile inandırdı kadın guzel olduğuna

benim eşimle konusmus olabilirsin benimki de bana hep ideal essin sadik birisin durustsun falan der asikmisin bana diye sorunca asik degilim seviyorum diyo.keske evlenmeseydim ya sirtima bi kambur daha bindirdim bosu bosuna
Sen asik misin esine? Gorucu usulu mu evlendin? Ben senin yerinde olsam beni bu kadar kutsayan adami kendime asik ederdim. Ha tabi ben seviyosam asiksam. Kotu huylqri yoksa

Ha biri demis bencede dogru.. mutlu ve sevilen kadin guzellesiyor ya da kendini guzel goruyor. Ben bunu kendimde farkettim

Canim çok şekersin :) yeni dogum yapmışsın böyle düşünmen normal. Sana tavsiyem saçını ya biraz daha koyu renge boya yada daha actir,bazi renkler yüzünü çok solgun gösterir ,yaşlı gösterir(kahve,kızıl karisimi renkler) orta boy saç her zaman itici gelmiştir bana,hir çılgınlık yap kut kestir şuan çok moda. En önemlisi kulagini eşine kapat. Biliyorum hayat arkadaşın ondan hos sözler duymak istersin,en doğal hakkın ama düşünememiş bu aralar. Benim eşimde bazen şakayla ay çok çirkinsin der bende basıyorum kahkahayı gülüyorum çünkü 1 kez cirkinsin diyene kadar 1000 kez çok güzelsin der yüzümü sever oksar maşallah der keşke burda olsan seni bam başka biri yapardim, hayatıma giren herkesin tarzina el atarim

saclarim orta boylarda dalgali ve dogan bi kahverengi boyali ama ne yaptiysam çoooookkk bakimsiz duruyo hele gün yikamiyim sanki evim yanmis yastaymisim gibi bi tip aliyorum sanki aylardir kafama su sabun degmemis

O sac hergun yikanirsa tabi pirasaya doner.
Temiz olcam diye vucudunun sacinin yag dengesini bozuyor olmayasin?
Bende sac uzatamiyorum mesela, hic mi yakismaz.
Ceneden hafif asagida bob dedikleri hafif egimli kut kestiriyorum, havam degisiyor.
Hergun fon cekip sac yikama
Yuzune vitamin iceren serumlar kullanabilirsin kirisiklik icin cok gencsin.
Ayrica su icmen lazim bol bol ki cildin parlasin.
Avakado tuket gunluk, tam yiyemezsen yarim ye.
Guzellik icten gelir, icini de beslemen gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…