- 20 Temmuz 2018
- 669
- 328
- 18
- 30
- Konu Sahibi annemiolcamben
-
canim dünyada heralde benim kadar yüzüne bakim maske krem kür uygulayan yoktur belki de o yuzden bozuldu cildim bilemiyorum.kafama taktigim degistirmek istedigim bikac ufak ayrinti var onlari halledersem olacak gibi ama ondan önce para biriktirmem gerekHerşey kendini sevmekle başlar diye düşünüyorum:) yüzüm patates gibi oram böyle buram şöyle derseniz olmaz:) kendinize günlük bi cilt bakım rutini oluşturun her gün hafif güzel bi makyaj yapın saçlarınızı maşalayin mesela azıcık içiniz açılır:) yüzünüzde beğenmediğiniz bi yeriniz varsa onunla yaşamak zorunda değilsiniz küçük estetik operasyonlar dusunebilirsiniz:) herşeyden önemlisi kendinizi nasıl görmek istersiniz aynada bu soruyu düşünüp cevaplayin zaten gerisi çorap söküğü gibi gelecektir
ya ben kafama taktikca olumsuz seyler ustuste geldi felaket tellali gibi biseyim dislerimi cook begenirdim hakkaten de inci gibi dislerim vardi siraliydi tertemizdi bi baktim bir sene icinde en ön dislerim birden hizli bi sekilde curumeye basladi ve sonuc facia.onlari porselen kaplatmam lazim.cildim bikac sene oncesine kadar cok guzeldi son 1 senedir fondotensiz adim atamiyorum yani ben neden kactiysam o imtihanim oldu sankiHani bi laf var ya kadınlar mutlu olunca güzeldir.olay o olabilir. Bence aynaya bakarken dahi icinizden ne kadar guzelim demeye başlayın. Kendinizi begenin , sevin. Ayrıca 23 yaş gerçekten güzel genc bi yaş.Kırışıklığınız olacağını sanmıyorum.Takıntı yapmışsınızdır. cok gençsiniz bu bile güzellik için yeterli.
İçsel öneriler dışında da şunları söyleyebilirim. Kendi teninize uygun sac rengini bulun önce. Siyah mı ya da sarı vs mi sizi en mutlu edecek saç rengine geçin. Inanın uygun rengi bulduğunuzda cilt bi kendine geliyor parlıyor. Bunun dışında evde dahi bence hafif bi ruj kullanın yüzünüz canlı olur. Kaş çok önemli eğer şekillendirilmediyse şekil verdirin. Kaş ta insanın yüzünü hemen değiştiriyor. Bunun dışında maske yapabilirsiniz.Tek kullanımlıklardan veya evde kendiniz hazırlayabilirsiniz.
ah ne tatlisin çok teşekkür ederim benim de tekrar silkelenip kendime gelmem lazim böyle sizlanarak olmaz.gerci o kadar cok silkenenip ayaga kalktim ki simdiye kadar bu sefer de olmazsa olan umudumu da kaybederimYüzün kotu duruyosa oncelikle sac rengindendir sicak kahve tonlarina boyatip aralarina dogal akdeniz isiltisi attirabilirsin hergun mutlaka yuzyikama jeliyle yuzunu yikayip cilt tipine uygun nemlendirici kullan bb krem sürüp canli renk tonunda mat ruj sür Bnde evde bile olsam kullaniyilorum yarmadan mutlaka arindirirum ama evde tayt uzerine salas tirikolar giyip pentideki cicili patiklerden giy mesela.Disarda tarzin nasil bilmiyorum ama dar giyisiler ve topuklu ayakkabi tercih et ozguven verir gogusu aciksa pantolon giy etek giyiyosan uzerine bol kazak bluz giy renkli mutlaka abes olmicak sekilde bi yerde dekolten olsun bide isiltili saat yanina renkli bileklik veya halka kupe fln kullan kombinlerinde simdi çok moda ve bnce dogru kombinlendiginde herkese yakışıyor leopar kullan mesela cantada yada kemer deteyinda dumduz siyah kiyafetlere cok seksi duruyor bide youtubeden ozguvenle ilgili piskologlarin analiz ve onerileri var onlari dinlemeni tavsiye ederim once ozguven lazim mesela ben giyinip aynaya bakip hepsi senin mi ne guzelsin yavruuum diyerek evden cikiyorum
iste benim hayatimda hic oyle bi dönemim olmadi hep guzellik problemj kafami kurcaladi hic bir zaman kendimi guzel bulamadim veya güzelsin diyen olmadiBen de 32 yaşındayım. Son bir yıldır bir cirkinlesme geldi bana. Bildiğin geldi ama önceden hiç tanımadığım insanlar bile ne güzel bir kadınsın sen derdi. Öğrenciler Barbie bebek derdi(ki bu hiç hoşlandığım bir şey değil dersine girmedigim öğrenciler öyle dermiş, şimdi ona bile razıyım ya:) neyse işte bir yıldan fazladır ben dahil kimse beğenmiyor . Başkaları çok umurumda degil ama kendim niye beğenmiyorum anlamadım sanırım 30 yaş sendromu. Neyse içimiz güzel olsun:))
ya ben kafama taktikca olumsuz seyler ustuste geldi felaket tellali gibi biseyim dislerimi cook begenirdim hakkaten de inci gibi dislerim vardi siraliydi tertemizdi bi baktim bir sene icinde en ön dislerim birden hizli bi sekilde curumeye basladi ve sonuc facia.onlari porselen kaplatmam lazim.cildim bikac sene oncesine kadar cok guzeldi son 1 senedir fondotensiz adim atamiyorum yani ben neden kactiysam o imtihanim oldu sanki
benim eşimle konusmus olabilirsin benimki de bana hep ideal essin sadik birisin durustsun falan der asikmisin bana diye sorunca asik degilim seviyorum diyo.keske evlenmeseydim ya sirtima bi kambur daha bindirdim bosu bosunaBu da yeni moda oldu.
Gecen gün bir arkadasima sordum. Ya sen karini sevmiyor musun diye
Hayir dedi.
Benim icin dogru insandi. Ve iyi bir anne . O yuzden evlendim
Enteresan bu erkekler.
önerebilecegin bi marka varmi canim ama boyle yapis yapis durmasin oyle olup da attigim cok oldu cunkuBen 27 yasındayim. Hayatimda hic fondoten kullanmadim. Bilmiyorum korkutuyor beni yaslandıracagini düsunuyorum.Bence kullanma. Eczaneden günes kremi al. Fondoten yerine onu kullan. Kişın bile cilde giren ışınlar yaşlandiriyor yüzü.yaz kış sür derim. En azindan dene beğenirsen sür :)
benim eşimle konusmus olabilirsin benimki de bana hep ideal essin sadik birisin durustsun falan der asikmisin bana diye sorunca asik degilim seviyorum diyo.keske evlenmeseydim ya sirtima bi kambur daha bindirdim bosu bosuna
önerebilecegin bi marka varmi canim ama boyle yapis yapis durmasin oyle olup da attigim cok oldu cunku
ah canim benim çok tesekkür ederim :) benimki biraz trajikomik bi samimiyet :) zaten bu tiple bide isyana baglarsam hic cekilmem Allahtan kendimle eglenebiliyorumValla isterseniz dünyanın en çirkin kadını olun, şu her satırında samimiyet kokan içten kendinizi anlatmanıza bakınca dünyanın en tatlı kadını belirdi gözümün önünde. Boş bir güzellik yerine bu içtenliğinizi hep koruyun. İnsanlar ilk başta dış görünüme baksalar da o güzellik boş karakterlerle gelip geçiyor. O zaman güzelliğin anlamı da kalmıyor. Kaldı ki eminim kendinizi gördüğünüz gibi değilsinizdir. :)
hmm eger cilt kusurlarini ortup apis yapis durmuyosa ben de alayim solante filan almistim hep cöpe gitti aciyorum verdigim paraya vallaHamilton güzel baya ben onu kullanıyorum hep.Bende yapiş yapiş durmuyor.Ama kisiye göre de deği şebilir.Cildim cok kuru benim.
evet kesinlikle aşk.hem de deli danalarin aşkından.sorgusuz sualsiz şuursuz beyinsizSen aşık olup mu evlendin peki
evet kesinlikle aşk.hem de deli danalarin aşkından.sorgusuz sualsiz şuursuz beyinsiz
Canim kendine bu kadar haksızlık yapma ya.Ne demişler bir şeyi kırk kere dersen olur.Normalde olmazda beyin bunu gerçek algılar ve inanır ,vücududa buna inandırır.Sen eminim güzel bir kadınsın.Kendine hep bunu söyle.En önce kendini inandır buna.Gecen televizyonda bir yarışma var ,ona denk geldim .Bir kaynana adayı ,surekli ben çok guzelim,ne giysem yakışır,falan fişman.Ama bir gorsen o kadar inanarak söylüyorki.Aslinda baksan çokta birşeyi yok (hadi itiraf edeyim pek guzel degil)ama o kadar inanarak ben güzelim diyor ki,amanın bir baktım kadında ne bakımlı soyle böyle diyorum.Sen anla,beni bile inandırdı kadın guzel olduğunaşuan maddi açıdan isteklerime yetemiyorun açikcasi ama ben artik bu mutsuzlugu buna baglamiyorum cunku bundan bikac sene evvel her ay en az 500 lira sadece kendimi simartmaya bakima spora kuafore şuna buna verirdim ama gene de olmuyo ya yok olmuyo.fotograf yükleyebilseydim keske beni anlardiniz.gercekten abartmiyorum veya cok cok bakimli super barbi bi kadin olmak falan istemiyorum sadece normal standartlarda yuzune bakilacak bi kadin olsam yeterli ama olmuyo saclarim suan boyali dibim falan gelmemis en sevdigim pijamalarimi giyip oturmusum vucudum yuzum temiz hafif makyajim var ama aynaya bi bakiyorum tövbe yarabbi sanki ekmege basmista carpilmiş gibiyim bu ne tip ya aglamak istiyorum bu kadar cabalayip insan nasil bu kadar beceremeyebilir
Sen asik misin esine? Gorucu usulu mu evlendin? Ben senin yerinde olsam beni bu kadar kutsayan adami kendime asik ederdim. Ha tabi ben seviyosam asiksam. Kotu huylqri yoksabenim eşimle konusmus olabilirsin benimki de bana hep ideal essin sadik birisin durustsun falan der asikmisin bana diye sorunca asik degilim seviyorum diyo.keske evlenmeseydim ya sirtima bi kambur daha bindirdim bosu bosuna
saclarim orta boylarda dalgali ve dogan bi kahverengi boyali ama ne yaptiysam çoooookkk bakimsiz duruyo hele gün yikamiyim sanki evim yanmis yastaymisim gibi bi tip aliyorum sanki aylardir kafama su sabun degmemis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?