• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendime Yeni Bir Ben Lazım..

aheste54

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2010
80
0
86
Sakarya
Nereden başlamalıyım tam olarak ben de bilmiyorum.Her zaman kendince yeni yıl kararları gibi kararlar alıp, binlerce kez tövbesini bozan ben, bu sefer oldukça kararlı...
Geleneksel bir liste verip, şu kadar kalorilik bir listem var demeyeceğim.Sadece vücudumun sesine kulak verip,aç kalmadan ve en önemlisi irademi konuşturarak(açlık krizlerine prim vermeden,yemeklere gecenin bir yarısından sonra saldırmadan) bakalım ne kadar başarılı olabileceğim...
Günlük listemi buradan yayınlayıp fikirlerinizi almak istiyorum.Bu sürecin sonunda öncelikle kendime sonra da sizlere kilo verebildiğimi kanıtlamak istiyorum.
Her yerden salllanan bıngıl bıngıl o yağlardan kurtulmak bir anda zor olsa gerek.(Bir anda oraya yerleşmedikleri için)Ama elimden geleni yapacağım!
Boyum 1.65 kızlar,kilomsa ne yazık ki yeniden 64 oldu...Özellikle bölgesel yağlanma sorunum var :(
1 temmuzda sizlere 59 kiloyum diyeceğim(genelde şeytanın bacağını 61e kadar kırabiliyorum 59 benim için büyük bir başarı olacak...
Yarın ilk raporu vereceğim:) umarım sizler de desteklerinizi esirgemezsiniz

canim umarim diledigin kiloya düsersin,tabiki istikrarli olmak,yilmamak ve en önemliside sabirli olmak gerekir ben destegimiz esirgemem :38:hadi bakalim kolayliklar versin rabbim...

canim umarim diledigin kiloya düsersin,tabiki istikrarli olmak,yilmamak ve en önemliside sabirli olmak gerekir ben destegimiz esirgemem :38:hadi bakalim kolayliklar versin rabbim...

Allah razı olsun canım,inanıyorum ki istediğimi elde edeceğim Allahın izniyle:)bak akşam 6 gibi akşam yemeğimi yedim ve bu saat oldu saldırmıyorum yemeklere:) zaten çoğu kez açlıktan değil açgözlülükten oluyor bu gece gece yemeler ah ah... neyse ki istikrarlı olacağım yeniden... yarın evde bahar temizliği var bol kalori harcarım artık :))

aynen canim ac gözlülükten yiyoruz daha cok.Sanki yemekler bir yere kaciyor gibi saldiriyoruz :1: ama bu gidisede dur demek lazim ki isin asli saglikli beslenmekte,herseyden yenebilinir ölclü sekilde tabiki.Canim istersen günlük menünü yaz daha aciklayici yardimci olabiliriz sana...

merhabalar kızlar dünden beri evde yoğun bir temizlik var foruma girmeye fırsat bile bulamadım...hatta hala işler bitmiş değil:( menümü paylaşmak istiyorum sizlerle:) öncelikle belirtmeliyi kızlar ben her şeyden fazlasıyla yiyen birisiyim... kafamdaki programımda ise eskiye oranla ölçüleri azaltmak ve gece yemelerine son vermek...neyse ki 2 gündür pek krizlere girmedim belki de yorgunluktan bir an önce yatmak isteyişimden dir:)
sabah:2 ince dilim ekmek/1 tatlı kaşığı reçel(kimi zaman bal)
1 kk peynir ve 3-5 zeytin
bu benim klasik sabah menüm(salatalık domates gibi yeşilliklerle özellikle sabah vaktinde pek aram yok açıkçası)
haftasonları da özellikle menemen,sebzeli omlet vb alternatifler oluyor menümde
ara öğün:1 avuç kadar çilek :)
öğle:2kaşık yoğurt
5 kaşık kestaneli pilav
şimdi ara öğün olarak ne yemeliyim diye düşünüyorum sanırım türk kahvesi yapacağım yanına da 1 galeta :))
şimdilik bu kadar
bu arada artık sinameki vs içemiyorum kokusu midemi bulandırmasının yanısıra işe de yaramıyor... bu şişkinlik için çözüm önerilerinizi bekliyorum...

sabah bitkisel ürünlerimi balık yağı vs yiyiroum ardından bitkisel çay içiyorum yağları yakıcı özelliği var öğlen istediğim yemeği yiyiroum akşam yine bitkisel mineral ve protein yüksek olan bitkisel ürünler iyiyorum ardından elma,mandalina ve ona benzer meyve yiyorum sonra yine çay içiyorum yaşantımdan memnun olduğumu söyleyebilirim en azından abur cuburu bıraktım

tamamen abur cuburu hayatımdan çıkarmak gibi bir niyetim yok,ben gerçekçi bir menü ile kalıcı bir çözümden yanayım...bitki çaylarını ben de seviyorum da pek bahsettiğiniz besin takviyeleri ile işim yok...eldeki evdeki menülere göre porsiyon ayarlamak, su içimini ve hareketi artırmak ve gece atıştırmalarından vazgeçerek neler yapabiliyorum onu görmek istiyorum...baktım 1 ay sonunda bir değişim yok o zaman başka çözüm yollarına bakacağım

bu arada akşam menüm:3 kaşık bakla yemeği
2 kaşık yoğurt ve pirinç salatası

Back
X