Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben sade içiyorum genellikle öyle:) kocaman bir bardak içtim güzel oldu :) sanada afiyet olsun diyet arkadaşı![]()
aynen canım bu kaçamak işini sık sık yapmamak lazım
bu arada bende yeşil çay içtim ama ben içine limon kesip koyuyorum![]()
kızlar ben yeşilçayı sade içemiyorum ya midem bulanıyo.içine tarçın çubuğu koyup içiyorum.iyi oldu yazdığınız şimdi bende içicem bi bardak.
Afiyet olsun nodum :)
Ben sade içemiyorum, acı geliyor. Hazır çeşitlerinden alıyorum öyle içiyorum :)
Limonlu da çok güzel olur :)
kızlar ben yeşilçayı sade içemiyorum ya midem bulanıyo.içine tarçın çubuğu koyup içiyorum.iyi oldu yazdığınız şimdi bende içicem bi bardak.
kızlar unutmadan söyleyeyim bugün diyete başlayalı tam 3 ay oldu 115 ile başladım bu yola bugün 98.5 kiloyum ama en önemlisi sağlıklıyım![]()
maşallah devam et durmak yok![]()
teşekkür ederim canım hiç durasım yok canım zaten ah bi 90 olsam sonra 80 daha sonra 70 daha daha sonra 60 olsam![]()
olursun canım çok azimli görüyorum seni![]()
teşekkür ederim canım hiç durasım yok canım zaten ah bi 90 olsam sonra 80 daha sonra 70 daha daha sonra 60 olsam![]()
kızlar unutmadan söyleyeyim bugün diyete başlayalı tam 3 ay oldu 115 ile başladım bu yola bugün 98.5 kiloyum ama en önemlisi sağlıklıyım![]()
günaydın kızlar...
kahvaltımı yaptım
bir bardak süt
2 yumurta
azcık peynir
1 dilim kızarmış ekmek
afiyet olsun bana![]()
canımm sen harıkasın bayadırr takıp edemiyorrdum seni ama artık burdayım senin kararlılığınn beni çok motive eeediyorb bennnnnnnnşu an 143.7 yim bugün lesliee yapmayabaşlıycam denedimihiç