• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendime Yeni Bir Ben Lazım:)

kızlar ben yeşilçayı sade içemiyorum ya midem bulanıyo.içine tarçın çubuğu koyup içiyorum.iyi oldu yazdığınız şimdi bende içicem bi bardak.

ben sade içiyorum genellikle öyle:) kocaman bir bardak içtim güzel oldu :) sanada afiyet olsun diyet arkadaşı:34:

Ben sade içemiyorum, acı geliyor. Hazır çeşitlerinden alıyorum öyle içiyorum :)

aynen canım bu kaçamak işini sık sık yapmamak lazım :52:
bu arada bende yeşil çay içtim ama ben içine limon kesip koyuyorum:52:

Limonlu da çok güzel olur :)

Ben sade içemiyorum, acı geliyor. Hazır çeşitlerinden alıyorum öyle içiyorum :)

Limonlu da çok güzel olur :)

hmmm aktardan almanı tavsiye ederim daha etkili sankı ben hazırları beğenmedim..limon ve tarçın ilavesini deneyecem limon zaten vitamin deposu:34:

günaydın kızlar... kalkar kalkmaz limonlu sıcak su içtim sonra kahvaltımı yaptım

1 dilim kızarmış köy ekmeği
peynir
zeytin
1 bardak şekersiz çay
1 tane yeşil elma

kızlar unutmadan söyleyeyim bugün diyete başlayalı tam 3 ay oldu 115 ile başladım bu yola bugün 98.5 kiloyum ama en önemlisi sağlıklıyım:52:

sevgili günlükçüm bugün kahvaltıda sadece 1 tane elma yedim canım başka bişey istemedi :44:

ay günlüğüm seni ihmal ettim sanki ara öğün olarak 1 çay bardağı fındık yedim akşam yemeği içinde taze fasülye ve yoğurt yemeği düşünüyorum:56:

günaydın kızlar...

kahvaltımı yaptım:56:
bir bardak süt
2 yumurta
azcık peynir
1 dilim kızarmış ekmek

afiyet olsun bana:56:

günaydın kızlar...

kahvaltımı yaptım:56:
bir bardak süt
2 yumurta
azcık peynir
1 dilim kızarmış ekmek

afiyet olsun bana:56:

canımm sen harıkasın bayadırr takıp edemiyorrdum seni ama artık burdayım senin kararlılığınn beni çok motive eeediyor :52::52: b bennnnnnnnşu an 143.7 yim bugün lesliee yapmayabaşlıycam denedimihiç

canımm sen harıkasın bayadırr takıp edemiyorrdum seni ama artık burdayım senin kararlılığınn beni çok motive eeediyor :52::52: b bennnnnnnnşu an 143.7 yim bugün lesliee yapmayabaşlıycam denedimihiç

teşekkür ederim canım sende iyi gidiyorsun canım 7 kilo fln vermisşin yanlış hatırlamıyorsam canım:34: evet canım bende denedim ama devam etmedim devam etsem daha iyi olacak aslında:52:

Back
X