kendime yeni bir ben lazım

rock_that_body

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2014
281
95
48
Evett hanımlar..Küçüklerimin büyüklerimin hepinizin yanaklarından mıncırıyorum.Ve hepinize huzurlu akşamlar diliyorum.Derdime gelecek olursak bir hata yaptım ve denenmişi denedim.Eski sevgiliyle berbat bir deneme aşamasından sonra Mustafa Cecelinin de dediği gibi 'Hüsraaan' oldu.Ve şuan evet onunla denediğim zamandan daha güçlüyüm,bu kez ben ayrıldım ama şuan müthiş bir özgüvensizlik,kendimi beğenememe ve kötü hissetme durumum var.
Artık üzülmüyorum ve zaten denerken onsuzluğa alıştırdığı için şuanda bir problemim yok.Ama onun için değil kendim için güçlü olmak istiyorum.Sürekli onu göreceğim aynı fakültedeyiz.Yani birkaç kez karşılaştık ayrılık sonrası ama görür görmez kafamı çevirdim geçtim.
Şimdi sizden güçlü olma ve kendimi daha iyi hissetme yolları istiyorum.Siz ayrılık sonrası düştüğünüz özgüvensizlikten nasıl kurtuldunuz?
Birde valla yalan söyleyemeyeceğim sürüm sürüm sürünsün istiyorum.
Kendim için öyle güzel şeyler yapmalıyım ki ulan nolmuş buna demeli.
Yada eyvah dedirtecek herhangi bir yol söyler misiniz?
Edit : Özgüven problemi yaşama neden sürekli kendimi değersiz hissettiren tutumu.Farkettiğim şeyse herkes kendi değerini belirler.
Okuyan gözlerinize,yazan ellerinize sağlık.Allah gani gani mutluluk versin size inşallaaah. :*

Bende ilk ayrıldığım zamanlar senin gibiydim özgüvenim yoktu saçma sapan bi haldeydim Allah o günleri bidaha yaşatmasın. Seninde dediğin gibi özgüven problemim onun beni değersiz görmüş olmasıydı. Oda geçiyo, atlatılıyo zamanla. Ayrılığın etkisinden bu haldesin. Ve bence değişmek istiyosan kendin için değiş, kendin için çabala. Sana kendini değersiz hissettiren biri için kılını bile kıpırdatmaya değmez. Bende senin yanaklarından mıncırdım

Aslında onun için değil kendim için daha çok istiyorum bunu.Ayrılalı 2 hafa oluyor hiç üzülmedim hiç ağlamadım bu süreçte.Birde ayrılmadan önceki iki haftaya bakıyorum sürekli ağladım,üzüldüm paraladım kendimi.Şimdi gülebiliyorum o hallerime,bazı şeyleri aştım yani.Fakat içimde bi hırs var öfke var yani Allah var yalan söyleyemeyeceğim ve bunu pozitife çevirmek istiyorum.

Bilirim o hırsı ve öfkeyi pişman olsun istiyosun, sen nasıl üzüldüysen oda öyle üzülsün. Değerini anlasın istiyosun.

Seni cok pozitif buldum, bu cok iyi.ayrildigin icin
Ölüp bitmiyosun.
Özgüvrne gelince, benimki tavan herdaim sebepse
Kendimi cok sevmem. Vede spor yapmak asiri iyi geliyo
Insanin ruhuna bunada borcluyum galiba.
Ama en önemlisi bence kendine deger vermen. Vede uygunsa
Alisveris yap ciciler al kendine, bakimli ol, böylece cok sey degisecek bence.

1.si sen bu adamı unutamamıssın.
2.si okulunu bitirip,iyi bir is bul.
3.su 3,5 gun bir yerde çaliş,kazandgn paraylada uludaga ya da farklı sehirlere git.resim çek bol bol.

Bugün birkaç parça birşey aldım da belkide bu yüzden pozitifim :)
Yahu adam bana her türlü acıdan her doz vermiş sağolsun ki.
Sporu düşünüyorum aslında çünkü gerçekten benim için birçok şeyin üstesinden getirecek birşey ama istikrar 0.
Başlarım bir hafta sonra bıkarım pes derim.Evet ama spor harika bir fikir çoook teşekkür ederim :)

1.si sen bu adamı unutamamıssın.
2.si okulunu bitirip,iyi bir is bul.
3.su 3,5 gun bir yerde çaliş,kazandgn paraylada uludaga ya da farklı sehirlere git.resim çek bol bol.
Şimdi unutmak zaman alan birşey ama iyi hatırlamıyorum onu.Yani bitirdiğime çok pişman değilim ve ilişkiyi uzatma sebebim pişmanlıktan korkmamdı.Sağolsun ki artık pişman olamayacağım bir düzeye getirdi.
Okulumda final zamanı bana çok çektirdiğinden berbat geçti fakat ikinci dönem çok çok istikrarlı biçimde çalışacağım kendime bunun sözünü verdim.
Biyerlere gitmek şimdilik zor gözüküyor ama günübirlikte olsa arkadaşlarla biyerlere kaçamak yapmak çok çok iyi gelir gibi.

yoga tavsiye ederim
çok kısa zamanda esnek bir vücüt ve
nispeten sağlıklı bir ruh hali...

yoga tavsiye ederim
çok kısa zamanda esnek bir vücüt ve
nispeten sağlıklı bir ruh hali...
Ay bilemedim ki becerebilir miyim.Bi araştırayım.Böyle pilates felan çok heveslendirici geliyor.
Ve evet vücudumun forma girmesini çook istiyorum.Fazlalığım yok ama dediğiniz gibi sağlıklı bir ruh hali ve zinde bir beden hayalim.Çook teşekkür ederim ben bu yoga işini bir araştırayım

tibetin 5hareketi diye araştır netten
hareketler çok basit ve 5tekrardan sonra vücüt şekle giriyor
en azında bende öyld oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…