Kendime Yeni Bir Ben Lazım...

kelebeklerhepbekler

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2012
489
21
118
Merhaba :KK52:
Ne demiş yazar ; bugün geriye kalan hayatının ilk günü.
Geçmişte kalan kötü deneyimler kötü anıların aksine gelecekteki güzel günler için çabalamak gerekmiş meğer.
Çünkü ben istersem yapabilirim başarabilirim( sen de başarabilirsin bunu okuyan)
bugün geçmişin aksine hayallerime sımsıkı sarılacağım kendimi seveceğim ve herhangi biri için değil kendim için değişeceğim
Çünkü ben bunu hakediyorum.

Ben 21 yaşımda bir üniversite öğrencisiyim
çocukken çok zayıftım hatta kemiklerim sayılır cinsten bir görüntüm varmış ergenliğe girmemle beraber delice artan iştahım benim bugünlere gelmeme sebep oldu maalesef.
8.sınıfın sonuna geldiğimde tartıda 80 kiloyu görüp oturup uzunca ağlamıştım ama elimden birşey de gelmiyordu . İştahıma karşı savaşamıyordum .
lise dönemimde ve bugune kadar ki dönemimde sayısız diyet spor girişimlerim oldu bazılarında hiç başaramadım bazılarında başarır gibi oldum sonraa geri kilo aldım. kilo verip sonra 2 katını ala ala 93 kiloya kadar ulaştım.
Ta ki bugüne kadar...
Artık kendime bambaşka bir hayat tarzı istiyorum. Artık pes etme gibi bir şansım yok.Başarmak zorundayım.ve göreceksiniz başaracağım da.
ARTIK tüm genç kızlar gibi beğenilmek sevilmek istiyorum. sağlık problemlerim bitsin istiyorum. mutlu olmak istiyorum. alışverişte zevkime göre giyinmek istiyorum.
Bu yolda desteğinizi esirgemezseniz çok sevinirim güzel kadınlar.

Son düzenleme:
Gelelim asıl meseleye
29 ocak 2016 ------> 93.3
bugünden itibaren günlüğüme ne yediğimi içtiğimi kendimi motive edecek şeyleri sebepleri yazacağım sizlerde bana destek olmak isterseniz çok sevinirim birbirimize destek olacak arkadaşlar çok iyi olur.

Sabah kalkınca büyük bardak limonlu sirkeli su

Sabah kahvaltısı
2 dilim kepek ekmeği
2 yumurta
3 dilim sucuk
peynir
2 zeytin
1 parça gofret (bizim evde bu tip abur cuburlar çok yeniyor ve hep canım çekiyor bugünlük bir parça yedim zamanla yediklerim azalacak fakat bir anda azaltamıyorum maalesef ama hep birlikte azaldığını göreceğiz)
bolca su içmeye çalışıyorum . şimdilik bu kadar

Bu arda her cuma tartı günü. ben her gün tartılan biriyim normalde nasıl birhafta sabredeceğim merak ediyorum ama her gün tartılmak insanın motivasyonunu düşürüyor böyle de bir gerçek var. şimdi tartıyı kaldırayım en iyisi

şimdi evi süpürdüm ezogelin çorbası yaptım akşam için . diğer ev işlerini yaptım nihayet oturabildim ve

Ara öğün : 1 kase çilek
yedim.
az sonra tarçınlı süt içeceğim 2. ara öğün olarak.

40 dk yürüyüş
1ml leslie
kol sıkılaştırma hareketi yapıldı
1 avuç fıstık 1 avuç balık kraker ve 1 bardak tarçınlı süt içildi.
Günü kapatıyorum artık.

GÜNAAAYYYDDIIIIIN TATLIMLAR
ENERJİK MUTLU BİR CUMARTESİNİZ OLSUN
sabah limonlu su içildi
SABAH KAHVALTISI;
1 haşlanmış yumurta
1 buçuk dilim kepek ekmeği
az peynir
3 zeytin
şekersiz çay

Öğle: et dürüm döner + ayran
ara : salep
akşam :1 kase ezogelin çorbası + 1 tabak fırında patatesli tavuk yemeği+yoğurt
ara: 1 minik bayram çikolatası + 1 bardak süt

Günaydın kk ailesi mutlu pazarlar hepinize ben kahvaltımı yaptım şimdi çayımı içiyorum
Sabah kalkınca 1 çay kaşığı keten tohumu yağı +1 kocaman bardak su
Kahvaltı: 2 buçuk dilim kepek ekmeği + 1 haşlanmış yumurta+ peynir+2 zeytin+ekmeğin yarım dilimi tereyağlı reçelli ekmek olarak yedim + 4 adet yer fıstığı

Günaaydın neden buraya kimse yazmıyor ? destek olacak birileri iyi olurdu halbuki
Sabah kahvalltısı
8-10 parmak patates kızartması
domates salatalık
az peynir
2 dilim kepek ekmeği
2 çatal reçel

merhabalar günlüğün hayırlı olsun öncelikle,
sakın umutsuzluğa kapılma yaşam şeklimiz ne yazıkki bir anda değişmiyor . ufak kaçamaklar olsada bir sonraki öğün hiçbirşey olmamış gibi umutla devam et. çok zor bir yol bu ama sonucunu düşününce herşeye değer diyorsun. kilolarımız yakın ben 14 aralıktan beri 104 kg den 92 ye düştüm ve hala hergün artan bir hevesle devam ediyorum desteğe ve yardıma ihtiyacın olduğunda herzaman destek olurum.

merhabalar günlüğün hayırlı olsun öncelikle,
sakın umutsuzluğa kapılma yaşam şeklimiz ne yazıkki bir anda değişmiyor . ufak kaçamaklar olsada bir sonraki öğün hiçbirşey olmamış gibi umutla devam et. çok zor bir yol bu ama sonucunu düşününce herşeye değer diyorsun. kilolarımız yakın ben 14 aralıktan beri 104 kg den 92 ye düştüm ve hala hergün artan bir hevesle devam ediyorum desteğe ve yardıma ihtiyacın olduğunda herzaman destek olurum.

Merhabalaaar:KK25:
Günlüğüme ilk defa biri yorum yaptı çoook mutlu oldum çok teşekkür ederim size .Evet haklısınız bir anda herşeyi değiştiremiyorum ama günden güne birşeylerin değiştiğini hissediyorum.Umarım başarılı olurum.
Sizi tebrik ederim harikasınız gerçekten nasıl verdiniz bu kadar kiloyu ?
Desteğiniz için çok teşekkür ederim inanın bana çok motivasyon kattınız.
Ben de size desteğe ve yardıma her zaman hazırım :KK50:

Back
X