• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendimi affedemiyorum:(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Nkrcklr

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2016
704
129
103
Arkadaşlar bir diz hastalığım var uzun yıllardır ama ben ihmal ettim ve şu an kötü durumda. Ve bu ihmalimi affedemiyorum sağlık ve geri dönüşü yok.
Başlarda çok daha kötüydüm. Tedavilerle daha iyiyim.

Ne yapıcam bilmiyorum:(
Hep mal şeylerle uğraştım hayatım kaydı
Tedavi için uğraşıyorum ama zor giden gelmiyor:(
Ömür boyu sedanter oturup yaşıycam artık öyle gözüküyor. Böyle hatanız oldu mu nasıl iyileştiniz mental olarak?

Ya git bir psikolojik destek al, artık diz kireçlenmesinden etrafında anonim forum dahil insan kalmayan ilk kişi olacaksın. Biz bu kadar bıktıysak annencağızı nasıl darlıyosun kim bilir
Bıktıysanız yazmayabilirsiniz mesela

Aynı konuyu tekrar açmanızın ne anlamı var ki? Orada zaten size bir sürü yorum gelmişti. Psikolojik destek almaya devam edin. Yapacak başka bir şey yok. Geçmişe ah vah etmenin ne anlamı var Allah aşkına?!

Alıyorum zaten kolay bir süreç geçirmiyorum
Benim yaşımda bu denli hasta olanların çoğu bu durumda ama anlıyorum siz nerden anlayacaksınız ki

Valla sizden 12 senedir sizden binbeter durumdayim 5 sene once yari felc gunlerce yasadim su bile icemedim tuvalete gidemedim daha
Bu kdr mizmizlik olmaz
Diger konuya da yazdim, cenenizi tutun etrafinizda insan kalsin madem durum ciddi muhtac kalacaksiniz
Eklem hastalıklarinin cogunda kaliteli yalnizlik! tercih edemezsiniz bir zahmet kendinizi affetmeyin bu hareketler hic normal degil

Aynı konuyu tekrar açmanızın ne anlamı var ki? Orada zaten size bir sürü yorum gelmişti. Psikolojik destek almaya devam edin. Yapacak başka bir şey yok. Geçmişe ah vah etmenin ne anlamı var Allah aşkına?!
Dersi neyse onu soruyor insan
Boşanma sürecindeki de açıyor kaç kez ne yapalım

Kimin hastalığı yok ki
Hastalığınla barış ve kabul et
Fibromiyalji nedir biliyormusunuz
Bazen kemiklerim eklemlerim öyle ağrıyorki
İki haftadır ağlıyorsunuz burada sizinle yaşayanlar ne yapıyor Allah bilir

Alıyorum zaten kolay bir süreç geçirmiyorum
Benim yaşımda bu denli hasta olanların çoğu bu durumda ama anlıyorum siz nerden anlayacaksınız ki
Senin yaşında veya senden küçükler ALLAH bilir ne gibi zor hastalıklarla mücadele ediyorlar.Bazen halimize şükretmeyi lazım benimde bir cok rahatsızlar var ama senin gibi kafama takmıyorum

Valla sizden 12 senedir sizden binbeter durumdayim 5 sene once yari felc gunlerce yasadim su bile icemedim tuvalete gidemedim daha
Bu kdr mizmizlik olmaz
Diger konuya da yazdim, cenenizi tutun etrafinizda insan kalsin madem durum ciddi muhtac kalacaksiniz
Eklem hastalıklarinin cogunda kaliteli yalnizlik! tercih edemezsiniz bir zahmet kendinizi affetmeyin bu hareketler hic normal degil
Kimse yokki birinci derece zaten yalnız sayılırım ben hayatta. Yanımda kalacak kimse yok yani. Allah muhtaç etmez umarım alır canımı da kimseye

Arkadaşlar bir diz hastalığım var uzun yıllardır ama ben ihmal ettim ve şu an kötü durumda. Ve bu ihmalimi affedemiyorum sağlık ve geri dönüşü yok.
Başlarda çok daha kötüydüm. Tedavilerle daha iyiyim.

Ne yapıcam bilmiyorum:(
Hep mal şeylerle uğraştım hayatım kaydı
Tedavi için uğraşıyorum ama zor giden gelmiyor:(
Ömür boyu sedanter oturup yaşıycam artık öyle gözüküyor. Böyle hatanız oldu mu nasıl iyileştiniz mental olarak?
Durumunuza üzüldüm ama sizin de dediğiniz gibi birincisi kendi ihmalinizden kaynaklı olmuş zaten. İkincisi genel olarak konulariniza bir baktım da konularınız tamamen bu rahatsızlığıniz uzerine. Sanırım evde oturup devamlı bu konu özelinde kuruyorsunuz.
Bu saatten sonra değişebilecek maksimum şey ile ilerleyip hayatınıza bakın, biz ne desek boş yani.

Bu kdr mizmizlik olmaz
Kimse yokki birinci derece zaten yalnız sayılırım ben hayatta. Yanımda kalacak kimse yok yani. Allah muhtaç etmez umarım alır canımı da kimseye
Kimin hastalığı yok ki
Hastalığınla barış ve kabul et
Fibromiyalji nedir biliyormusunuz
Bazen kemiklerim eklemlerim öyle ağrıyorki
İki haftadır ağlıyorsunuz burada sizinle yaşayanlar ne yapıyor Allah bilir
fibromyaljiyi sakat bırakacak bir hastalık değil diye biliyorum antidepresan filan veriliyor tedavide ameliyata sakatlığa götürüyormu?

Durumunuza üzüldüm ama sizin de dediğiniz gibi birincisi kendi ihmalinizden kaynaklı olmuş zaten. İkincisi genel olarak konulariniza bir baktım da konularınız tamamen bu rahatsızlığıniz uzerine. Sanırım evde oturup devamlı bu konu özelinde kuruyorsunuz.
Bu saatten sonra değişebilecek maksimum şey ile ilerleyip hayatınıza bakın, biz ne desek boş yani.
teşekkür ederim
Hayatıma bakamıyorum hastalık yüzünden işte işe gidemiyorum sosyal olamıyorum maalesef

Nefes alirken aglayan bana ilerlerse 2 yil omur bicilen bana dedi :D
Guldurmeyin adami, cok buyuk konusuyorsunuz yana yakila bugunleri arayacaksiniz
Allah aratmasın kimseye
Size de geçmiş olsun umarım hep iyi olursunuz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X