- 23 Mayıs 2013
- 6.283
- 2.955
- 248
- 34
- Konu Sahibi homesweethome3
-
sakin kalabilmene çok şaşırdım tebrikederim valla ben yapamzdım ben olsam hem kendime zehir ederdim hayatı hemde ona sevmemiş diye düşünme bence kendini suçlu hissettiğinden sessz kalıyor biraz olay soğusun diye bekliyor benceöfke falan yok sakinlikle konuşup bitirdim sakinligin için teşekkür ederim dedi oda bigündür bişey yapmıyo demekki sevmemiş zaten
bilmiyorum pardon bişey sorucam evlimisiniz veya sevgiliniz varmı?sakin kalabilmene çok şaşırdım tebrikederim valla ben yapamzdım ben olsam hem kendime zehir ederdim hayatı hemde ona sevmemiş diye düşünme bence kendini suçlu hissettiğinden sessz kalıyor biraz olay soğusun diye bekliyor bence
evliyim nedne sordunuzbilmiyorum pardon bişey sorucam evlimisiniz veya sevgiliniz varmı?
eşinize anlatma fırsatınız varmı bi erkek gözüyle ne düşündügünü merak ettimevliyim nedne sordunuz
canım ailevi konular açtığımdan eşim üyeliğimi bilmiyor bugün anlatırım konuyu okumuş gibi fikir alırım yarın yazarım sanaeşinize anlatma fırsatınız varmı bi erkek gözüyle ne düşündügünü merak ettim
teşekkür ederim dediklerinizi dikkate alıcam bu arada o arkadaşını yeniden eklemiş dün bana ayrılan taraf herşeyi silsin demişti silmek aklımda yoktu ama sırf o dedi diye faceten sildim oda gitmiş o arkadaşını yeniden eklemiş bundan sonra rahat rahat konuşurlar artık..yapılan sizcede abartı degilmi ben onu masum severken kimseye bakmazken onun yaptıgı çok zoruma gitti
teşekkür ederim canımcanım ailevi konular açtığımdan eşim üyeliğimi bilmiyor bugün anlatırım konuyu okumuş gibi fikir alırım yarın yazarım sana
çok teşekkür ederim ben bi erkek arkadaşıma bayram mesajı attım diye yapmadıgı kalmamıştı çok haklısınız telefonunu kurcaladıgım için suçluyum ama şeytan dürttü işteinatla "yengen görmesin" diye tembihlediğine göre ya daha önceden böyle bir vukuatınız var, ya siz sık sık karıştırıyordunuz telefonunu? Yani hem kızın ahvalini merak ediyor, hemde bir yandan evdekinden olmayalım gibi.. Sadece muhabbetini bile yapıyorsa yine kötü. Hoş bir şey mi elin kızları için böyle konuşması. Hem de hayatınızda siz varsınız. Siz olmasanız bile ne kadar kötü. Bu işin erkeği kadını diye ayırmıyorum ben. Bu tamamen ahlak işi. Erkek muhabbeti nedir ya? Bu tamamen ahlaksızca bir şey ve biz kadınlar "erkektir böyle muhabbet yapar" dedikçe bu işi onlar için meşrulaştırıyoruz.Sonra aldattıklarında neden ağlıyoruz o zaman? Senin telinde arkadaşınla şöyle bir mesajlaşmanı yakalasa " ayy çocuk cok tatlı sorsana bi çıktığı varmıymış ama faceten yazma sakın enişten görmesin" o kafede meydan dayağı bile yerdin belkide. Ayrıca sevgilisin, ne gebeliğin var ona? yerinde olsam şahsen affetmezdim. Bu gün bu terbiyesizliği yapıyorsa yarın canı sıkıldığında kim bilir ne yapar? Yine karar senin tabi. Yolun açık olsun, her türlü <3
suçluluk psikolojisi işte ne yapacagını şaşırdı bi arkadaşıyla konuştum az önce o hep öyleydi yurtta hep bi kendini kanıtlama çabası vardı ama hep laftaydı dediBenim anlamadığım pompacı vs yazan, soran,tembihleyen sevgiliniz. Bir de utanmadan bunları yazdığı arkadaşını silmiş. Arkadaşın suçu ne? Arkadaşını silmesi bir de kötü bir arkadaş olduğu dışında neyi ifade ediyor yani?
Arkadasini silmesinin hiç bir anlami yok o muhabbeti yapan arkadasi degil kendisi bu 1. Aldatmamis bile olsa seni cevresine kucuk dusuruyor bu 2. Seni bilmelerine ragmen onlarla baska kizlarin muhabbetini yapmasi sana saygi duymadigi anlamina geliyor bu da 3. Sen yemegini yerken o da be yalan soylesem diye dusunmus heralde. Bu arada be kadar zamandir beraberdiniz?
bende böyle düşünüyorum aslında çok iyi anlaşıyoruz ruh ikizi görüyoduk birbirimizi ama ben kendimi kandırıyomuşum sadece..üniversite döneminde yurtta kaldıgı bi arkadaşıyla görüştüm hep böyle muhabbetler dönüyodu sevgilinde çok yapardı şöyle yaparım böyle yaparım ama hep laftaydı icraatte bişey yok ama ne olursa olsun sevgilisi varken böyle konuşmamalıydı adammısın deseydin dedi4. ne olursa olsun erkek arkadasınız sizi "iyi kız " gorup gönül almaya calısıyorken baska kadınlar icin igrenc muhabbetler yapabilecek kadar terbiyesiz biri.
burda yazdıklarınız arasında "bir kadına pompacı dememeliydim" benzeri bir cumle kurdugunu gormedim...
tek pismanlıgı siz varken böyle konustugu icin yakalanmıs olması.
yani düsüncelerinden oturu utanc duymuyor...
aldatmasa dahi cok temel bir noktada farklı dusuncelere sahipsiniz.
çok enteresan güçleri olduguna inanmaya başladım bendeBaşka kıza yan gözle bakmam diyor,fakat kızın pompacı olduğunu bakara anlıyor.
acaba sevgiliniz gözlerinden başka yerleriyledemi görüyor?
bende böyle düşünüyorum aslında çok iyi anlaşıyoruz ruh ikizi görüyoduk birbirimizi ama ben kendimi kandırıyomuşum sadece..üniversite döneminde yurtta kaldıgı bi arkadaşıyla görüştüm hep böyle muhabbetler dönüyodu sevgilinde çok yapardı şöyle yaparım böyle yaparım ama hep laftaydı icraatte bişey yok ama ne olursa olsun sevgilisi varken böyle konuşmamalıydı adammısın deseydin dedi
peki size şunu desem yanımda çok saygılı hiçbi ters hareketini görmedim gözümün içine bakar benim için tek tek harfler kesip onlardan hoşgeldin prensesim şimdi arka koltuga bakarmısın? diyip arka koltukta çiçegin olması zımba tellerinden tek tek ismimi yazmak için ugraşması her kuyumcu gördügünde elimi tutup çekip alyans bakması ve daha birsürü şey bu kadar şey yalan olabilirmi sevmedigini göremeyecek kadar salakmıymışım gerçekten?bir erkegin cinsel konularda arkadaslarıyla daha acık konusması veya yalnızlıgından oturu "aklına vurmak" deyimini birebir yaşıyor olması baska sey,
hayatında biri olsun veya olmasın farketmeksizin kadınlar icin bu tarz kelimeler kullanabilecek duzeyde biri olması cok daha farklı birsey...
kadınları "evlenmelik ya da eglencelik" diye ayıranlar da aynı kafada insanlar...
sırf bu yuzden selamımı keserdim sanırım.
benim icin partnerimin once "kadına saygısı" olmalı.
sizi asıl ilgilendiren kısmı beraberken bakması, konusması olabilir tabi ki,
bu hatasını 2kat arttırması ve size de saygısı olmadıgı anlamına gelir bence.
karar sizin...
peki size şunu desem yanımda çok saygılı hiçbi ters hareketini görmedim gözümün içine bakar benim için tek tek harfler kesip onlardan hoşgeldin prensesim şimdi arka koltuga bakarmısın? diyip arka koltukta çiçegin olması zımba tellerinden tek tek ismimi yazmak için ugraşması her kuyumcu gördügünde elimi tutup çekip alyans bakması ve daha birsürü şey bu kadar şey yalan olabilirmi sevmedigini göremeyecek kadar salakmıymışım gerçekten?
ondanda emin olamıyorumki kimine çok güzel anlatıyo sevdigini söylemiş(bunuda gizliden gördüm)bikaç arkadaşı var onlara böyle artistlik yapıyo kafamı çok karıştırıyoSalaklık değil, tecrübe eksikliği. Sana verilen değeri kendinle ölçme. Sevdiğin insanın başkasına olan tutumundan senin hakkındaki düşüncelerinin kesinliğine emin ol, zor yol ama kesin yol.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?