kendimi aldatılmış gibi hissediyorum..

konuşmanın sonunda bizidemi yoldan çıkarcan işim olmaz demiş benimki ve iş muhabbetine geçmişler ama öncesinde faceten degil burdan yaz demiş bidaha güvenemicem

Bence bu öylesine konusulup kapatılmış bi geyik muhabbeti degil. Aman yenge duymasın, yengen görmesin (su yenge lafina da uyuzum) burdan yazma baska yerden yaz diye muhabbetin devamına çağırmış adam.

İğrenç sözcükler ve sizi kücük düsürücü konusmalar. Bence affetmeyin.
konuşmanın sonunda bizidemi yoldan çıkarcan işim olmaz demiş benimki ve iş muhabbetine geçmişler ama öncesinde faceten degil burdan yaz demiş bidaha güvenemicem

Bizi de mi yoldan cikarcan isim olmaz demis ama konuyu acan zaten o arkadasim.

evet canım affetmeyi düşünmüyorum oda dün akşamdan beri bişey yapmadı zaten böyle biter gider umarım şimdi gitsin istedigi pompacıya

Abartılıcak kadar büyük bi sorun yok ortada klasik aptal erkek muhb. surat yap ama ayrılık gerektirmez .

Tatlım erkek muhabbetidir falan yazmışlar birileri umarım gaza gelip barışmaya kalkmamışsındır... Erkekler aralarında bi kızın güzelliğinden bahsedebilir bunda bi anormallik yok sadece doğal olarak sen kıskanabilirsin... Ama bunların yaptığı başka bişey işin iğrenç boyutu bu, zaten erkek arkadaşının utanç duymasından da belli.. Iki erkek bir kızı paylaşıyor adeta bi sana bi bana...

Valla adam olan adam karşısında çıplak kadın bile olsa dokunmaz..
Kızın birini görüp hemen yoldan çıkacaksa tükürürüm onun adamlığına...

doğru söylüyosun arkadaşım kız arkadaşlarını bilirim pek muhabbetide yoktur erkeklerle çok sıkı fıkıdır ama şimdi ben bidaha nasıl güvenicem bu adama
Haklisin guven kolay kaybedilir zor kazanilir ama ayrilman için yeterli görmüyorum ben tekrar birlesirsen de güvenmek biraz zamanla olucak :)

Canım kızlar hissediyo .
Hissettiysen mutlaka bir şeyler vardır

Haklisin guven kolay kaybedilir zor kazanilir ama ayrilman için yeterli görmüyorum ben tekrar birlesirsen de güvenmek biraz zamanla olucak :)
evet güvenimi yıktı ailesinede söylemiş ayrıldıgımızı nedenini bile söylemiş ailesi anlamış erkek muhabbeti oldugunu ama ben anlamamışım

ya aslında yanımdayken hiçbişey hissetmiyorum o kadar üstüme düşerki ama şu mevzu güvenimi kaybettirdi
Şöyle de bi durum var biz kızların aşktan gözü kör oluyo .
Ben onunla buluştuğumuzda her seferinde ilk 5 10 dk yüzüne bakamazdım .
Utanırdım

Şöyle de bi durum var biz kızların aşktan gözü kör oluyo .
Ben onunla buluştuğumuzda her seferinde ilk 5 10 dk yüzüne bakamazdım .
Utanırdım
haklısın canım benimde kör oldugum kesin ama ne bileyim herşeyini paylaşırdı sıkıntılarını mutlulugunu hemen bana anlatırdı çok inanmıştım ya ben ona

haklısın canım benimde kör oldugum kesin ama ne bileyim herşeyini paylaşırdı sıkıntılarını mutlulugunu hemen bana anlatırdı çok inanmıştım ya ben ona
İnsanın canını en çok bu yakıyor zaten .
Sana "her şeyim" diye hitap eden
Ben gece gündüz çalışır sana bakarım diyen insana üzülüyorsun

bu sizi aldattığını göstermez.tanıdığım erkeklerin hemen hemen hepsi böyle konuşuyor maalesef.hem de sadece erkek erkeğeyken de değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…