- 15 Ekim 2013
- 2.994
- 1.324
- 158
- 36
- Konu Sahibi homesweethome3
-
konuşmanın sonunda bizidemi yoldan çıkarcan işim olmaz demiş benimki ve iş muhabbetine geçmişler ama öncesinde faceten degil burdan yaz demiş bidaha güvenemicemBence bu öylesine konusulup kapatılmış bi geyik muhabbeti degil. Aman yenge duymasın, yengen görmesin (su yenge lafina da uyuzum) burdan yazma baska yerden yaz diye muhabbetin devamına çağırmış adam.
İğrenç sözcükler ve sizi kücük düsürücü konusmalar. Bence affetmeyin.
aynen öyle arkadaşım hemde terbiyesizin önde gidenitatlım ben de diyorum ki arkadaşı bir şey dememiş ki seninki durup dururken pompacı demiş.Seninki terbiyesiz yani.
şu pompacı lafını gördükçe sinirlerim altüst oluyor terbiyesiz ahlaksız igrenç yaratık
konuşmanın sonunda bizidemi yoldan çıkarcan işim olmaz demiş benimki ve iş muhabbetine geçmişler ama öncesinde faceten degil burdan yaz demiş bidaha güvenemicem
hayır tabiki size olurmu hiç :) yanımdada hiç çaktırmıyo ya ona yanıyorum benimle benden çok ilgilidir ama geçti gitti artıkUmarim bu guzel laflar bana degildir.
Baska kizlari pompaci olarak goren seni ne olarak gorur. Bunu bir dusun.
evet canım affetmeyi düşünmüyorum oda dün akşamdan beri bişey yapmadı zaten böyle biter gider umarım şimdi gitsin istedigi pompacıyaBence bu öylesine konusulup kapatılmış bi geyik muhabbeti degil. Aman yenge duymasın, yengen görmesin (su yenge lafina da uyuzum) burdan yazma baska yerden yaz diye muhabbetin devamına çağırmış adam.
İğrenç sözcükler ve sizi kücük düsürücü konusmalar. Bence affetmeyin.
Bizi de mi yoldan cikarcan isim olmaz demis ama konuyu acan zaten o arkadasim.
hayır tabiki size olurmu hiç :) yanımdada hiç çaktırmıyo ya ona yanıyorum benimle benden çok ilgilidir ama geçti gitti artık
faceten tanıyor olabilecegin kişilere bakıyomuş bu kızı görmüş ortak arkadaşa bakmış sonra mesaj atmış dalga geçmiş güya bizidemi yoldan çıkarcan yazmış sonrada iş güç konuşup bitmiş konuşma bende çok igrendim yüzüme bakamadı zaten utancından çaresiz olmasam arabasına bile binmezdim ama mecburdum
Haklisin guven kolay kaybedilir zor kazanilir ama ayrilman için yeterli görmüyorum ben tekrar birlesirsen de güvenmek biraz zamanla olucak :)doğru söylüyosun arkadaşım kız arkadaşlarını bilirim pek muhabbetide yoktur erkeklerle çok sıkı fıkıdır ama şimdi ben bidaha nasıl güvenicem bu adama
kendiside öyle dedi hatta adam olmaz benden dedi ama ayrıldık geri dönüş olacagını sanmıyorumAbartılıcak kadar büyük bi sorun yok ortada klasik aptal erkek muhb. surat yap ama ayrılık gerektirmez .
evet güvenimi yıktı ailesinede söylemiş ayrıldıgımızı nedenini bile söylemiş ailesi anlamış erkek muhabbeti oldugunu ama ben anlamamışımHaklisin guven kolay kaybedilir zor kazanilir ama ayrilman için yeterli görmüyorum ben tekrar birlesirsen de güvenmek biraz zamanla olucak :)
ya aslında yanımdayken hiçbişey hissetmiyorum o kadar üstüme düşerki ama şu mevzu güvenimi kaybettirdiCanım kızlar hissediyo .
Hissettiysen mutlaka bir şeyler vardır
Şöyle de bi durum var biz kızların aşktan gözü kör oluyo .ya aslında yanımdayken hiçbişey hissetmiyorum o kadar üstüme düşerki ama şu mevzu güvenimi kaybettirdi
haklısın canım benimde kör oldugum kesin ama ne bileyim herşeyini paylaşırdı sıkıntılarını mutlulugunu hemen bana anlatırdı çok inanmıştım ya ben onaŞöyle de bi durum var biz kızların aşktan gözü kör oluyo .
Ben onunla buluştuğumuzda her seferinde ilk 5 10 dk yüzüne bakamazdım .
Utanırdım
İnsanın canını en çok bu yakıyor zaten .haklısın canım benimde kör oldugum kesin ama ne bileyim herşeyini paylaşırdı sıkıntılarını mutlulugunu hemen bana anlatırdı çok inanmıştım ya ben ona
kafam çok karıştı yarısı sizin gibi yarısıda tabiki ayrılcaksın şeklinde düşünüyorbu sizi aldattığını göstermez.tanıdığım erkeklerin hemen hemen hepsi böyle konuşuyor maalesef.hem de sadece erkek erkeğeyken de değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?