- 2 Ocak 2016
- 275
- 100
- 48
- 30
- Konu Sahibi baldankiz1
-
Ne yaptım biliyor musunuzŞu an eski sevgilisinin acısını unutmak için yapıyor bunları ama seçim yanlış
Başka biriyle tanışın konuşun madem cinsellik konuşmak hoşunuza gidiyor.Çünkü cidden vakit kaybı gibi duruyor.Hani cinsellik çok iyi olur tüm bu bağlantıyı anlarım ama öyle bir durumda yok,adam hayallerde çok iyi gerçekte 1 dakikaBir de bahane bulmuş ''düz şeyler çok basit geliyor'' diye
Ne yaptım biliyor musunuz
Eski sevgilimle tam bitirme aşamasındaydık sonrasında bu adamla birlikte oldum ama vasattı tabii
Adam beni beğenmiyor istemiyor diye kendi kendime kafaya taktım
Kendimi o kadar yarım eksik hissettim ki
Kadınlığımı unuttum
Sonra eski sevgilim gelmiştş ve bir an da onunla birlikte olduk ve ohh be asıl kadınlık bu dedim
Ama onunla da bitmesi gerekiyordu farklı sorunlarımız vardı devam edemedik
Bu adamın cinsellik namına bana kattığı birşey yok
Ben biraz daha duygusal yaklaşıyorum farkındayımsenin şuan basiretin bağlanmış bence, düşündükçe kendini daha dibe sokuyosun. ama kadınlar sex yaptıkları adama bağlanıolar malesef yani yağmurdan kaçarken doluya tutulmuşsun
Hımmm teşekkürler bilmiyordum
Bence de elde edememekten kaynaklı
Genelde istenen taraf ben olurdum bu tam tersi olduğu için bende saçma bir hırs yaptı
Vaktimi adamı kendime bağlycam diye uğraşıyorum
Bana fantezilerin neler diye soruyor bahsedince bunlar ne diyo gülerek bu kadar mı Diyo
Iyıde sımdı bambaşka bırsey anlatıyorsunuz tatmın olmuyorum falan diyorsunuz ama bir yandanda istiyorsunuz cınsellıgı isteyen sizsiniz ılla beraber olalım diye bıde sikayet ediyorsunuz madem beğenmiyorsunuz adamı o zaman bırakın gitsinBen biraz daha duygusal yaklaşıyorum farkındayım
O tamamen cinsel bi obje gibi görüyor beni
Hatta o kadar da görmüyor
Bense sokaklarda el ele gezip dolaşıp eve gidip ateşli ateşli sevişme hayalleri kuruyorum
Ona kalırsa ayda bir baldankiz beni dinlendirsin yeter
İlk birlikte olduğumuzda çok şaşırdım mesajlarda ki adam bu mu dedim dile getirdiğim de de bana bu sefer yorgundum ama sen beni dinlendirecektin öyle anlaşmıştık dedi
Sonra hep o dinlenme modunda ben çırpınıp duruyorum onu bırak bi karşılık güzel bi söz de duyamıyoruZ
Adamın hoşuna gidiyor eminim ama söylemiyor çaktırmıyor sanki sıradan gibi davranıyor
Nasıl olur da bi adam böyle düz kalabilir yanında çekici istekli bi kadınla seks yaparken
Kendinden geçmesi gereken an da bile kasıyo ve kendini zevkten kaybetme durumu yaşamıyor
Green senden birşey istycem özelden sana mesaj atmak istiyorumÇok komik değil mi ya çocuk inanmaz bahanelerine adam özgüvensiz, erken boşalma sorunu olan, kendini dış dünyaya farlı tanıtan gereksiz biri işte.
Bu durum daha vahim olmadan bitirmelisin bu carpik iliskiyi. Yoksa bu hirstan grup seks yapmaya kadan kabul edecek duruma geleceksin farkinda misin?Kendimde istediğimi elde edebilirim özgüveni vardı sanırım yerle bir oldu
Bunun da hırsı üzerimde
Nasıl olmaz nasıl istemez diğerleri benden çok mu iyi diye saçma sorular sormaya başladım
Halbuki sorun bende değil ki yine ilgi gören bi kadınım ben
Bunun dengesiz tavırları beni de dengesizleştiedi
Green senden birşey istycem özelden sana mesaj atmak istiyorum
Allah aşkına bir bak şu adamın beni beğenmemeli söz konusu mu ?
konumla çok ilgilendiğin için söylüyorum sana
Profilini de inceledim tanıdık değilsin
Haklısın adamın fantazilerine ayak uydurmaya başladım resmen kendim için yaptığım birşey yokGüzelsiniz seksı siniz dıye sizi istemek zorunda degıl kı belki turbanlı fantazı sı var kapalılar daha cekıcı geliyor o zaman da kapanacak mısınız istesin benı diye
hoydaaa daha neler.Haklısın adamın fantazilerine ayak uydurmaya başladım resmen kendim için yaptığım birşey yok
Adamı mutlu etmek tek amacım olmuş
Evet beni o kadar aşağıya çekiyor ki Arada bir benim yanıma gelmesini tabiri caizse nimetten saymamı şanslı olduğumu düşünmemi falan sağlıyorAdam ozguvensiz. Kendi eksikligini seni cinsel yonden asagi cekerek doldurmaya calisiyor. Kendini yukari cektigini saniyor seni adagi cekerek. Adamin cinsel kolesi olmaya baslamisdin farkinda olmadan. Akil tutulmasi yasadigin baska birsey degil.
Green senden birşey istycem özelden sana mesaj atmak istiyorum
Allah aşkına bir bak şu adamın beni beğenmemeli söz konusu mu ?
konumla çok ilgilendiğin için söylüyorum sana
Profilini de inceledim tanıdık değilsin
Valla yapıcam bunuhoydaaa daha neler.
yahu madem dibine kadar yaşamak istiyorsun, sal gitsin bu adamı. senin peşinden koşulsun. o zaman gör kafandaki rahatlığı
bak sen konuşmayı kes biraz, uzak dur nasıl gelecek
aklıma başka bir cümle geldi de buraya yazmayayım şimdiValla yapıcam bunu
Nasıl yaparım bilmiyorum ama
Bir şekilde reddetcem onu
Merak ediyorum tepkisini nereye kadar böyle benim tek taraflı istememle devam edebilir ki
Hem de işim var müsait değilim gibi basit bir şekilde değil sen beni yeterince tatmin etmiyorsun 1 dk için gerek yok desem mesela
Yaaa çok tatlısın ama deşifre olcamBana da atarmısın resmini eski üyeyim ve reel de tanıyan çok kişi var burda valla erkek deilim :) 30 yaşındayım bu tarz biri vardı tanıdığım eskiden oda ünlü bir adam aynı bu şekildi valla ben bıçak gibi kesip attım hala yazar bana arar ısrarla :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?