kendimi alıkoyamıyorum

Yaaa çok tatlısın ama deşifre olcam
Benim ki ünlü olsa da keşke onunla avunurdum bunun neresinden tutsam elimde kalıyor
Bi dk gurucum profilini inceleyip dönüyorum
Tanıdıklarına göstermemen ricam olur
ben de istiyorum, benim de referanslarım var çok

Yaaa çok tatlısın ama deşifre olcam
Benim ki ünlü olsa da keşke onunla avunurdum bunun neresinden tutsam elimde kalıyor
Bi dk gurucum profilini inceleyip dönüyorum
Tanıdıklarına göstermemen ricam olur
benide kimse tanımasın yane :) 4 yıldır sakin bir hayat yaşıyorum da önceden ohooo

Pöf alaya dalgaya alarak üste çıkmaya çalışıyor

Bu lafı söylerseniz öküzün vereceği cevap bellidir zaten..
Bu kadar küçültmeyin kendinizi..
Görüşmek istemiyorum demek bu kadar zor olmamalı..

Ne fake mi
İnanın o kadar tanındık bi üyeyim ki
Her neyse yoruma cevaben yazdım
Takılıyoruz yani ne diyeyim
Takil tabi hayat kisacik onu yasamadan olmek yazik olur bence.

eger özgürsen baglayan biseyde yoksa o daldan bu dala elbet guzeli de cirkini de hayat ama niye istegim olmasin ben kimi istersem o girsin gölüme.bosveeer onubunu.

Çok zavallı bir konuma dusurmussun kendini. Adamı cinsellikle etkilemek için çırpınıp duruyorsun. Kendine uzaktan şöyle bir bak. Hiçbir değere sığmıyor bu yaptığın. Iğrenç. Kendini neden asagiliyorsun? Bu cinsel ozgurluk falan degil. Ister kadib ister erkek yapsin bunu bu kendini asagilamadir.

Yanlis okumadiysan yataktada okadar iyi degil dedin.
Peki sen bu hrifin neyine vuruldun .yani gezme yok ask yok mest yok birliktelik yasanmamis eee yatakdada kofti eee nesi kaldi

Yanlis okumadiysan yataktada okadar iyi degil dedin.
Peki sen bu hrifin neyine vuruldun .yani gezme yok ask yok mest yok birliktelik yasanmamis eee yatakdada kofti eee nesi kaldi
Çoook sempatik
Çalıştığım yere gelir gelmez pozitif enerji saçıyo hemen
Eğlenceli falan
Ama biz bunları yapamıyoruz orası ayrı
Benim de ilgimi çekti onu elde etmek istedim sanırım
Yan yana çalışırken de onun da beni istediğini görmek o an hana haz verdi mutlu oldum
İhtimal vermiyordum çünkü

Hayal kurarken daha istekli zaten
Şöyle söyleyeyim adam öyle süslü cümleler kurmuyor çok güzelsin öldüm bittim gibi
Dümdüz

Himm anladin bu iş yeri macerasi bence olsun hayatini yaşa bosver hatta sana bir tavsiye o cinsellikte arzulu oldugunda her firsati degerlendir bu isyeri bile olsa (kilitli kapilar ardinda ) ben sen olsama yapardim ( yani senin kadar ozgur olsam anlaminda ) yas kac balkiz

Macera mı kaldı
25 yaşındayım
Eziyet oldu

Macera mı kaldı
25 yaşındayım
Eziyet oldu

Üf ne eziyeti daha 25 yasindasin
hayata kusuyon yapma boyle genceciksin kanin kayniyor o kac yasinda onu azdir isyerinde frikik ver istek bakis at seni arzulasin senin pesinde kossun herfirsati degerlendir ve sonuca odakli yasa

Adam bekar siz de bekarsaniz istediginiz iliskiye girebilirsiniz bizce sakincasi yok bence.
Secenek coksa anca sira geliyordur size
Sekste daha iyi alternatifleri vardir sizden memnun kalmiyordur
Sanal seks seviyordur
Pek cok sebebi olabilir

Niye ihtimal vermiyorsunuz ki, cinsel hayatı yaşayan hangi erkek istemez ki ayda bir ugrayacagi kapı olsun.

Macera mı kaldı
25 yaşındayım
Eziyet oldu
Çoğu mesajını okudum iki gündür çıkardığım sonucu söyleyeyim

Tamam bu adam dikkat çekici seksi diyeyim mesajlarda da çok başarılı
Ama iş birlikteliğe gelince hüsran
Tamam bunlar eldekiler çıkardığım sonuç ise

Sen düşünüyosun ki bu adam böyle istekli hevesli mesajlar atıyo ama yapama sebebi sende gibi düşünüyosun kendinde suç arıyosun çözmek istiyosun
Da sende suç yok ki senin çözebileceğin bişey değil ki o yaşa kadar o çözemediyse yani
Eski erkek arkadaşınşa böyle olmadığını söylüyosun ki işte o normal olan kendine yazık ediyosun burdakiler seni eleştirmiyo yargılamıyo aslında
Her kadın ilişkiden zevk alıp mutlu olmayı hak ediyo sen bunu kendine neden layık görüyosun diyo çünkü adam memnun böyleyim kabul edersen diyo
Sırf bu sorundan boşananlar var
Sana diyoruz ki cinselliği yaşa kimsenin ahlak bekçisi değiliz ama yaşamak için değil yaşadığına değsin yani

Niye ihtimal vermiyorsunuz ki, cinsel hayatı yaşayan hangi erkek istemez ki ayda bir ugrayacagi kapı olsun.
İhtimal vermiyordum çünkü hiç ona karsı o şeklde yaklaşmamıştım
Beyli hanımlı ilerledik hep
Ama tatlı adam diyordum
Nereden de yan yana çalıştık o gün
Keşke o güne geri dönebilsem
Üstelik o gün kendisi bana yaklaşmasına rağmen sonradan bunu bile kabullenmedi
Ben onu bastan çıkartmışım yem atmışım oda oltaya gelmiş gibi yapmış
Laflara bak
Halbuki ben kendimi tehlikeye atar mıyım hiç
Adamın tepkisinden çekinirim onda o arayısı görmesem asla yakınlaşmam ki
Yakınlaşmadan kastım da bol bol nefes alış verişi arada bi el kol sürtüşmesi birbirimizr baktığımızda aramızda bi dudaklık mesafe kalışı falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…