- 2 Ocak 2016
- 275
- 100
- 48
- 30
- Konu Sahibi baldankiz1
-
Kendimde istediğimi elde edebilirim özgüveni vardı sanırım yerle bir olduAdina cinsellik dedigin bu oyunda senin yasadigin cinsellik degil. Adami doyuma ulastiriyim diye kendini heba etmek.. kendin doyuma ulasmazken adami doyurmak. Sen sadece adamin sana verdigi kirintilarla avunuyorsun. Kendine verdigin deger bu kadar.
Bu konuya neden yazip durdugumu bilmiyorum. Sana uzuldum belki de. Kendini dusurdugun konuma uzuldum. Oysa bunu esinle ya da sevgilim diyebilecegin biriyle yasamak varken ve cinsellikle birlikte sevgiyi de tatmak varken, saygi gormek varken... sen gitmissin antropuz psikolojisine girmis bir adami tedaviye soyunmussun. Sana cok uzuldum. Adamin listesindeki tum kizlar da senin gibi olanlardan... bu durumdan tek fayda saglayan adam. Siz sadece kendinizi cezalandiriyorsunuz. Yazik ediyorsun kendine. Gercekten uzuldum.
Adam benim özgüvenimi zedeledi resmen
Onun yüzünden kendimden güzelliğimden kadınlığımdan şüphe etmeye başladım
Kaldı ki çevremde ki çoğu kişi tam aksini söylerken
Ben napıyorum diyorum zaten düşününce
Ama bu durumun gizemi bile hoşuma gitmeye başlamıştı
Kesinlikle daha fazlasi yada daha iyisi onda yok sadece öyle hissetmeni saglamak istemis ve çokta güzel başarmış tam bir maniplasyon ustası galiba nasıl bu kadar kendinizi kaptırdınız anlamadım tam bir başarısızlıgı allayıp pullayıp önünüze koymus sizde yemişsiniz ,sorun sizden kaynaklaniyor gibi düşünüyorsunuz adam basbaya erken boşaliyor işte lamı cimi yok ..bunun sizi daha fazla istemesiyle veya az çekici bulmasiyla falan hic alakasi yok bence...Adamın daha iyi olduğunu düşünüyorum ama
Mesajlardan dolayı öyle mi blmiyorum
Sanki daha fazlası ondan varmış da kendisini bana teslim etmiyor gibi
O yüzden daha da çok istiyorum
35 yaşında ve bana açıkca sen gençsin ben de tecrübeliyim diyo.
Senbenm hayatımda istisnasın çalışanla böyle birşey mümkün değil yapmazdım ama senin bu kadar istekli olman beni cezbetti diyor.
Whatsapp instagram üzernden konusuyoruz genelde çevrimiçi oluyor
Başkalaryla da konusuyor olma ihtimali yüksek
Doymuyorum doyamıyorum diyor çünkü
Sanki her gel diyen kadına karsılık verecek gibi ama onu da yapmıyor ayırt ediyor belli
Ozgurlugun tanimi bu degil ozgur veya demokrat olmak bunu gerektirmez tabi biz herseyi birbirine karistirarak yasamayi severizKim olduğunuzu anladım ama neyse..Siz bu adamı kafaya bayaa takmissiniz..Üzüldüm adama.Allah akıl fikir versin .Dünya nereye gidiyor.Dinle ilgili bir konu olduğunda hücuma geçiliyor.Böyle bir durumda "kime ne herkes ozgur "deniyor Değişik ..!
Aslında hakettiği şey şu sen bana yetmiyorsun beni tatmin etmiyorsun diyip onu o lanet olası özgüveninden vurmakYa kusura bakma bacım da adam seni iyi keklemiş kandırmış, bildiğin iktidarsız, kendini böyle tatmin ediyor işte konuştuktan sonra belki de kendini tatmin ediyor. Sen çok safsın, valla açık açık yazdım kusura bakma da okudukça sinirlendim adama, senin de kendini kaptırdığını görünce üzülmeni istemedim , bence bırak bu adamı engelle pas geç. Bak çok ünlü bir Hollywood yıldızı var (Leo diyeyim anlarsınız siz) hep Victorias Secret mankenleriyle geziyor yıllardır, meğer adam iktidarsızmış sizinki gibi 1 dk lık adam sırf etrafa gösteriş ego tatmini , sizin adam da bu hesap.
Müsade etse farklı şeyler yaşayabiliriz ama izin vermiyor ki
Kendisini bana teslim etmiyor
Bense onunla sevişmekten iliklerime kadar haz duyuyorum
Beni istediğini bilmek bile mutlu ediyor çoğu kadın bu adamı istiyor ama adam cıks
Sanki başka derdim yokmuş gibiKendinizi bu adama esir etmişsiniz adeta..
Aslında hakettiği şey şu sen bana yetmiyorsun beni tatmin etmiyorsun diyip onu o lanet olası özgüveninden vurmak
Ama bunu bile kafaya takacağını sanmıyorum
Hiçbir türlü kafaya takmıyor zaten :)
Sanki başka derdim yokmuş gibi
Para yedirecek bir tipi yokÇoğu kadın adamın parasını istiyor olabilir mi, mevki sahibiymiş ya
Zaten merak ediyorum sadece bir kere mesaj attığında onu boş çevirsem karşılık vermesem tepkisi ne olacakTakmıyor gibi görünür ama feci takar, insanlar iyi rol yapabiliyor illa oyuncu olmaları gerekmiyor.
Adam alışık tabi sevişirken bile aççtı yanımda
Zaten merak ediyorum sadece bir kere mesaj attığında onu boş çevirsem karşılık vermesem tepkisi ne olacak
Muhtemelen tamam der geçer ama öyle birşey demeliyim ki içine yer etmeli
İşim var müsait değilim gibi basit olmamalı
Benim kendi hayatımda da bundan daha büyük sorunlarım dertlerim var tabi kiAdam tipik erken boşalan biri. Söylediği şeyler de bahane. Siz de onu cinsellikle tavlamaya çalışıyorsunuz ama bu tip erkeklerin daha fazla performansının düşmesine neden olur fazla istekli olmanız. Çünkü dizi doyuramayacagini düşünüp strese girer. Erken boşalan erkek de normal hayatta başarılı olamadığı için sanal sexi tercih eder. Siz ne istiyorsunuz? Sizi daha çok karşılamasını vs vs. Iyi de bir insan sırf cinsellik için birini 7/24 düşünmez. Ayrıca cinsellik sadece fiziksel durtulerle açıklanacak bir olay değil. Duygu olmadan diğer paylaşimlar olmadan cinsellik de tam anlamıyla yasanamaz bazı kimseler için. Yaşadığınız problemler de bunlar alakalı diye düşünüyorum. Sizin de söylediğiniz gibi bunu takıntı yapmışsınIz. Adı üstünde takıntı sağlıklı birşey değil. TaktığınIz şey adam değil bence gerçekte. Kendinizi bi olcun tartin hayatınızda yolunda gitmeyen birşey var belli ki. Bu kadar takıntı yaptığımıza göre. Şunu da söylemeden gecemiycem çok saçma bir konu. Insanlar neler yaşıyor siz de böyle bisey için kafa patlatiyorsunuz. Pfffff
Daha çok zevk veriyormuşNeeee. yani sizden değil p. dan etkileniyor ve 1 dk içinde sona ulaşıyor ay sinir oldum şu an
Daha çok zevk veriyormuş
Her türlü tatmin olmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?