kendimi alıkoyamıyorum

Kendimde istediğimi elde edebilirim özgüveni vardı sanırım yerle bir oldu
Bunun da hırsı üzerimde
Nasıl olmaz nasıl istemez diğerleri benden çok mu iyi diye saçma sorular sormaya başladım
Halbuki sorun bende değil ki yine ilgi gören bi kadınım ben
Bunun dengesiz tavırları beni de dengesizleştiedi

Kendinizi bu adama esir etmişsiniz adeta..

Adamın daha iyi olduğunu düşünüyorum ama
Mesajlardan dolayı öyle mi blmiyorum
Sanki daha fazlası ondan varmış da kendisini bana teslim etmiyor gibi
O yüzden daha da çok istiyorum
Kesinlikle daha fazlasi yada daha iyisi onda yok sadece öyle hissetmeni saglamak istemis ve çokta güzel başarmış tam bir maniplasyon ustası galiba nasıl bu kadar kendinizi kaptırdınız anlamadım tam bir başarısızlıgı allayıp pullayıp önünüze koymus sizde yemişsiniz ,sorun sizden kaynaklaniyor gibi düşünüyorsunuz adam basbaya erken boşaliyor işte lamı cimi yok ..bunun sizi daha fazla istemesiyle veya az çekici bulmasiyla falan hic alakasi yok bence...
Hayat tarzı olarak bana çok ters bir durum ama eleştirmeyecegim yeterince eleştiren yada igrenç diyen olmuş zaten ,bu ilişki sizi ne cinsel nede ruhsal olarak doyuruyor habis bir hastalık gibi ruhunuzu sarmış bence uzak durun hırs yapmışsınız ama olay sizle ilgili degil azcık mantıklı düşünmeye çalışın adam resmen ruh emici kaçarak uzaklaşın bence

keske verdiginiz ilgiyi alakayi baska konularada versek . iki gun once bisey paylastim kimse bise demedi. yoksaaaa bana ne adi ozgurluk degilmi. herkes ozgur. ha bende yorum yazdim. ama konu. baya populer olunca zoruma gitti. benm istedigim tek sey duaaaydi allah hepinize guzel mutlu mesut gunler gecirsin.

Ya kusura bakma bacım da adam seni iyi keklemiş kandırmış, bildiğin iktidarsız, kendini böyle tatmin ediyor işte konuştuktan sonra belki de kendini tatmin ediyor. Sen çok safsın, valla açık açık yazdım kusura bakma da okudukça sinirlendim adama, senin de kendini kaptırdığını görünce üzülmeni istemedim , bence bırak bu adamı engelle pas geç. Bak çok ünlü bir Hollywood yıldızı var (Leo diyeyim anlarsınız siz) hep Victorias Secret mankenleriyle geziyor yıllardır, meğer adam iktidarsızmış sizinki gibi 1 dk lık adam sırf etrafa gösteriş ego tatmini , sizin adam da bu hesap.

Ozgurlugun tanimi bu degil ozgur veya demokrat olmak bunu gerektirmez tabi biz herseyi birbirine karistirarak yasamayi severiz

Aslında hakettiği şey şu sen bana yetmiyorsun beni tatmin etmiyorsun diyip onu o lanet olası özgüveninden vurmak
Ama bunu bile kafaya takacağını sanmıyorum
Hiçbir türlü kafaya takmıyor zaten :)

Çoğu kadın adamın parasını istiyor olabilir mi, mevki sahibiymiş ya

Aslında hakettiği şey şu sen bana yetmiyorsun beni tatmin etmiyorsun diyip onu o lanet olası özgüveninden vurmak
Ama bunu bile kafaya takacağını sanmıyorum
Hiçbir türlü kafaya takmıyor zaten :)

Takmıyor gibi görünür ama feci takar, insanlar iyi rol yapabiliyor illa oyuncu olmaları gerekmiyor.

Adamın ıstedıgı cınsellık degıl dır belkı duygusal yaklasın kadınlar sizde dahil adamı yalnıs anlıyor olabilirsiniz zaten sizede demis cok sey delisi degılım diye adam ılla cınsellık olsun diye ugrasmıyor kadınlarda surekli cınsel yonden adamı tatmın edince umursamıyor sizi

Adam tipik erken boşalan biri. Söylediği şeyler de bahane. Siz de onu cinsellikle tavlamaya çalışıyorsunuz ama bu tip erkeklerin daha fazla performansının düşmesine neden olur fazla istekli olmanız. Çünkü dizi doyuramayacagini düşünüp strese girer. Erken boşalan erkek de normal hayatta başarılı olamadığı için sanal sexi tercih eder. Siz ne istiyorsunuz? Sizi daha çok karşılamasını vs vs. Iyi de bir insan sırf cinsellik için birini 7/24 düşünmez. Ayrıca cinsellik sadece fiziksel durtulerle açıklanacak bir olay değil. Duygu olmadan diğer paylaşimlar olmadan cinsellik de tam anlamıyla yasanamaz bazı kimseler için. Yaşadığınız problemler de bunlar alakalı diye düşünüyorum. Sizin de söylediğiniz gibi bunu takıntı yapmışsınIz. Adı üstünde takıntı sağlıklı birşey değil. TaktığınIz şey adam değil bence gerçekte. Kendinizi bi olcun tartin hayatınızda yolunda gitmeyen birşey var belli ki. Bu kadar takıntı yaptığımıza göre. Şunu da söylemeden gecemiycem çok saçma bir konu. Insanlar neler yaşıyor siz de böyle bisey için kafa patlatiyorsunuz. Pfffff

Takmıyor gibi görünür ama feci takar, insanlar iyi rol yapabiliyor illa oyuncu olmaları gerekmiyor.
Zaten merak ediyorum sadece bir kere mesaj attığında onu boş çevirsem karşılık vermesem tepkisi ne olacak
Muhtemelen tamam der geçer ama öyle birşey demeliyim ki içine yer etmeli
İşim var müsait değilim gibi basit olmamalı

Bence hiç uğraşma tüm bağlantıyı kes bu adama fazla zaman harcamışsın

Benim kendi hayatımda da bundan daha büyük sorunlarım dertlerim var tabi ki
Ama şu aralar kafamı çok meşgul ettiği için yazmak istedim buraya
Adamı bu denli istemesem zaten oda istemiyor bidaha da gelmez istediğini bulamayınca
Dediğiniz gibi bende ki kendimi ona ispat etme çabası takıntısı
Onun da beni arzuladığını göreceğim günü sabırsızlıkla bekleme takıntısı
Ona karşı koyamama
Sanki mükemmel yapıyormuş gibi
Kendime bende anlam veremiyorum ki
Gencim güzelim ne işim var bu adamla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…