kendimi alıkoyamıyorum

Bu öküz çokmu mükemmelde kopamıyorsunuz ondan..
Bence elde edememenin sıkıntısı var sizde..
Vurun tekmeyi poposuna kurtulun.

Bence hiç uğraşma tüm bağlantıyı kes bu adama fazla zaman harcamışsın
Ben bu adamı tamamen çıkartmak için yeni bir uğraş bir değişiklik edinmeliyim kendime
Zaten eski sevgilimden ayrıldım bi boşluktayım
Bu adam da tam o Sıra da geldi ilgimi çekti hali hareketleri
Beklentim yoktu ondan
Onun da benden
Yorgunluğumu atarım diye düşündüm daha çok yordu

Bu konuyu okuyan erkekler artık 1 dakikada işi bitirmek için elllerinden geleni yapacaklardır

Evet yormuş ve yoracak ve de özgüvenini zedeleyecek iyice dibe batacaksın

Ozgurlugun tanimi bu degil ozgur veya demokrat olmak bunu gerektirmez tabi biz herseyi birbirine karistirarak yasamayi severiz
Amacım birbirine karıştırmak değil.Tabi "kendi görüşü, kimse karışamaz, ozgur bi ulkede yasiyoruz " kelimelerinin her zaman kullanılması gerektiğini düşünüyorum.

Sen de bunları yiyor musun cidden ya
Yemegi yemek degil seyretmek daha iyiymis bak sen dîşim kesmiyor yiyemiyorum demiyorda:)
Bide kadın milleti daha cin fikir olur daha zekidir derler adamdaki numaralara bak ya
Konu sahibi bir süre sonra bu hislerin geçtiginde inan güleceksin haline nasıl bu kadar kaptırdıgına şasıp kalacaksın

Şu an eski sevgilisinin acısını unutmak için yapıyor bunları ama seçim yanlış

Çok çalışıyorum yoğun oluyorum diyor ben çalışan adamım diyor isteyen adam vakit ayırır diyorum öyle olmuyor diyo

Saatlerce nasıl yazışıyor bu yoğunlukta? Valla ben yoğun günlerimde telefona sabahtan akşama kadar bakamıyorum bile değil yazışmak. Bahaneye bak ya, yersen. Siz yemişsiniz gerçi.

Yok canım ya inan sadece cinsellik
Zerre duygusallık yok adamda
Hiç mi birlikte olduğu kadına güzelsin falan demez bi adam
Mesela soruyorum beni ne zaman istedin farkettin diye
Bizim şirketimizin bi organizasyonu vardı ben de o gün gayet özenli giyinmiştim normalden daha dikkat çekiciydim
O gün seni istedim canım çekti dedi ama ben hiç farketmedim bunu bana şirkette çalıştığımız gün söyledi aradan 10 gün geçmişti
Güzelsin seni beğeniyorum da demiyor
Sadece tatlı kızsın dedi bi kere onun dışında istekli olduğun için istiyorum seni diyo

Şu an eski sevgilisinin acısını unutmak için yapıyor bunları ama seçim yanlış
Bilemiyorum bütün bunlar bana çok ters zaten yaşam tarzımı,inançlarımı bir tarafa koysak bile sevmedigim biriyle sevişmek fikri ters zaten sevismek sevmekten gelmez mi içinde duyguda barındıran birşey bana göre önce sevmek sonra sevismek gelir ki öyle olmasa bile önce sevişsede sonra sever bence insan özellikle kadınlar icin bu böyle bence yapımızla ilgili insani bir durum oldugunu düşünüyorum
ama konu sahibi sevmek istemiyormuş sadece cinsellik istiyormuş mevcut duruda ikiside yok adam tam duygusal vampir kadının ensesine yapışmış duygularını emiyor atsın gittin şu vampiri sırtından degmez bu adam icin ...

Bu öküz çokmu mükemmelde kopamıyorsunuz ondan..
Bence elde edememenin sıkıntısı var sizde..
Vurun tekmeyi poposuna kurtulun.
Bence de elde edememekten kaynaklı
Genelde istenen taraf ben olurdum bu tam tersi olduğu için bende saçma bir hırs yaptı
Vaktimi adamı kendime bağlycam diye uğraşıyorum

Yalnız tam on ikiden vurdunuz
Benim bu tabiri ona kullanmam gerekirdi kesinlikle
Kendime şuan dahi kızıyorum ki ben
Zaten başka birisine kaptırsam kendimi diyorum
Kendime hakim olamadıkça

Adamda duygusallık yoktur yada bellı edemiyordur duygularını ama sizde ilk basta cınsel olarak yaklaşmassınız adama belkı duygusal olarak yaklasmıs olsaydınız daha farklı olurdu diye dusunuyorum hem adam size gel beraber olalım diye bırsey dedımı ılk adımı kım attı

Bana fantezilerin neler diye soruyor bahsedince bunlar ne diyo gülerek bu kadar mı Diyo
Umarım bu yazdıkların yada sen gerçeksindir bizi keklemiyorsundur sabahtan beri isigücü bıraktım sana yaziyom bak
Kendimce yardımcı olmak icin
Lütfen kendine bi iyilik yap bugün bu adamdan kurtul ben kaçar ....

senin şuan basiretin bağlanmış bence, düşündükçe kendini daha dibe sokuyosun. ama kadınlar sex yaptıkları adama bağlanıolar malesef yani yağmurdan kaçarken doluya tutulmuşsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…