- 20 Mart 2008
- 142.029
- 214.092
- 1.423
- 60
- Konu Sahibi baldankiz1
-
Benim kendi hayatımda da bundan daha büyük sorunlarım dertlerim var tabi ki
Ama şu aralar kafamı çok meşgul ettiği için yazmak istedim buraya
Adamı bu denli istemesem zaten oda istemiyor bidaha da gelmez istediğini bulamayınca
Dediğiniz gibi bende ki kendimi ona ispat etme çabası takıntısı
Onun da beni arzuladığını göreceğim günü sabırsızlıkla bekleme takıntısı
Ona karşı koyamama
Sanki mükemmel yapıyormuş gibi
Kendime bende anlam veremiyorum ki
Gencim güzelim ne işim var bu adamla
Ben bu adamı tamamen çıkartmak için yeni bir uğraş bir değişiklik edinmeliyim kendimeBence hiç uğraşma tüm bağlantıyı kes bu adama fazla zaman harcamışsın
Daha çok zevk veriyormuş
Her türlü tatmin olmak
Ben bu adamı tamamen çıkartmak için yeni bir uğraş bir değişiklik edinmeliyim kendime
Zaten eski sevgilimden ayrıldım bi boşluktayım
Bu adam da tam o Sıra da geldi ilgimi çekti hali hareketleri
Beklentim yoktu ondan
Onun da benden
Yorgunluğumu atarım diye düşündüm daha çok yordu
Amacım birbirine karıştırmak değil.Tabi "kendi görüşü, kimse karışamaz, ozgur bi ulkede yasiyoruz " kelimelerinin her zaman kullanılması gerektiğini düşünüyorum.Ozgurlugun tanimi bu degil ozgur veya demokrat olmak bunu gerektirmez tabi biz herseyi birbirine karistirarak yasamayi severiz
Niye bu sayfa mavi oldu
Yemegi yemek degil seyretmek daha iyiymis bak sen dîşim kesmiyor yiyemiyorum demiyorda:)Sen de bunları yiyor musun cidden ya
Yemegi yemek degil seyretmek daha iyiymis bak sen dîşim kesmiyor yiyemiyorum demiyorda:)
Bide kadın milleti daha cin fikir olur daha zekidir derler adamdaki numaralara bak ya
Konu sahibi bir süre sonra bu hislerin geçtiginde inan güleceksin haline nasıl bu kadar kaptırdıgına şasıp kalacaksın
Hımmm teşekkürler bilmiyordumCinsellik bölümü sayfası mavide ondan..
Çok çalışıyorum yoğun oluyorum diyor ben çalışan adamım diyor isteyen adam vakit ayırır diyorum öyle olmuyor diyo
Yok canım ya inan sadece cinsellikAdamın ıstedıgı cınsellık degıl dır belkı duygusal yaklasın kadınlar sizde dahil adamı yalnıs anlıyor olabilirsiniz zaten sizede demis cok sey delisi degılım diye adam ılla cınsellık olsun diye ugrasmıyor kadınlarda surekli cınsel yonden adamı tatmın edince umursamıyor sizi
Bilemiyorum bütün bunlar bana çok ters zaten yaşam tarzımı,inançlarımı bir tarafa koysak bile sevmedigim biriyle sevişmek fikri ters zaten sevismek sevmekten gelmez mi içinde duyguda barındıran birşey bana göre önce sevmek sonra sevismek gelir ki öyle olmasa bile önce sevişsede sonra sever bence insan özellikle kadınlar icin bu böyle bence yapımızla ilgili insani bir durum oldugunu düşünüyorumŞu an eski sevgilisinin acısını unutmak için yapıyor bunları ama seçim yanlış
Bence de elde edememekten kaynaklıBu öküz çokmu mükemmelde kopamıyorsunuz ondan..
Bence elde edememenin sıkıntısı var sizde..
Vurun tekmeyi poposuna kurtulun.
Bana fantezilerin neler diye soruyor bahsedince bunlar ne diyo gülerek bu kadar mı DiyoAdam tam bir fantazi manyağı,açıkca yiyor sizi kanmayın buna.
Yalnız tam on ikiden vurdunuzYemegi yemek degil seyretmek daha iyiymis bak sen dîşim kesmiyor yiyemiyorum demiyorda:)
Bide kadın milleti daha cin fikir olur daha zekidir derler adamdaki numaralara bak ya
Konu sahibi bir süre sonra bu hislerin geçtiginde inan güleceksin haline nasıl bu kadar kaptırdıgına şasıp kalacaksın
Adamda duygusallık yoktur yada bellı edemiyordur duygularını ama sizde ilk basta cınsel olarak yaklaşmassınız adama belkı duygusal olarak yaklasmıs olsaydınız daha farklı olurdu diye dusunuyorum hem adam size gel beraber olalım diye bırsey dedımı ılk adımı kım attıYok canım ya inan sadece cinsellik
Zerre duygusallık yok adamda
Hiç mi birlikte olduğu kadına güzelsin falan demez bi adam
Mesela soruyorum beni ne zaman istedin farkettin diye
Bizim şirketimizin bi organizasyonu vardı ben de o gün gayet özenli giyinmiştim normalden daha dikkat çekiciydim
O gün seni istedim canım çekti dedi ama ben hiç farketmedim bunu bana şirkette çalıştığımız gün söyledi aradan 10 gün geçmişti
Güzelsin seni beğeniyorum da demiyor
Sadece tatlı kızsın dedi bi kere onun dışında istekli olduğun için istiyorum seni diyo
Umarım bu yazdıkların yada sen gerçeksindir bizi keklemiyorsundur sabahtan beri isigücü bıraktım sana yaziyom bakBana fantezilerin neler diye soruyor bahsedince bunlar ne diyo gülerek bu kadar mı Diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?