kendimi alıkoyamıyorum

Is yerinde gizli kapilar ardinda mi yapsin?

Erkek uye misin sen?

Hatalı ama sizde aleni bel altı sövdünüz buna hakkınız yok..

Buyrun ne demişim konu sahibine..
Iyide kendisi söylemiş zaten karşıma beni eğlendirecek birileri çıkar inş.diye.konuda anlattığına göre siz ne anlıyorsunuz bu cümleden.herkes aynı şeyi anladı tabi ki ama bir ben açık söyledim

Sananeee
Beden benim hayat benim sen kimsin ?
Sana küfür etme hakkı nereden doğuyor pardon

Bunu söylemek size hakaret etme hakkını vermez.
Biz ne kadar kızarsak kızalım,kötü söz söyleme hakkımız yok değilmi..
Sanal olunca böyle oluyor tabi ...

Reactions: csi
Sımdıde adamı kotulemeye basladınız normalde bu kadar konulara cok fazla yazmam bıraz benim kafadan adam o yuzden cok yazdım adam size laf ediyorsa sizde ona laf ediyorsunuz birisini bulacam hıc ıyı degılsın diyorsunuz aynısınız ikinizde madem bu kadar sikayetcısın bırak gitsin herkes sizi istemek zorunda degıl hem o tip erkekler zor bırısını ıster sız onun ıcın cok kolay sınız ıstegı zaman yataga atacağı için hıc ugrasmaz kı sizinle

Sananeee
Beden benim hayat benim sen kimsin ?
Sana küfür etme hakkı nereden doğuyor pardon
Küfür etmedim canım.Noktalama yaptım.o beden sana emanet.ama tabi istediğini yaparsın.ama bunun da bi adabı olur.madem yapacaksın sevdiğin biriyle yap yani nedir bu ucuzluk.

Bunu söylemek size hakaret etme hakkını vermez.
Biz ne kadar kızarsak kızalım,kötü söz söyleme hakkımız yok değilmi..
Sanal olunca böyle oluyor tabi ...
Konuyu bdv de okumuştum buraya taşınmış.yazmayacaktim ama çoğunun da aynı kafadan konuşması pes dedirtti yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…