- Konu Sahibi baldankiz1
-
Is yerinde gizli kapilar ardinda mi yapsin?Himm anladin bu iş yeri macerasi bence olsun hayatini yaşa bosver hatta sana bir tavsiye o cinsellikte arzulu oldugunda her firsati degerlendir bu isyeri bile olsa (kilitli kapilar ardinda ) ben sen olsama yapardim ( yani senin kadar ozgur olsam anlaminda ) yas kac balkiz
Evet senin gibi dimiEmrin olur canım.konu cinsellikse bu kadar herşeyi açığa vurmak nedir.kadinsin sen biraz ağırlığın olsun
Iyide kendisi söylemiş zaten karşıma beni eğlendirecek birileri çıkar inş.diye.konuda anlattığına göre siz ne anlıyorsunuz bu cümleden.herkes aynı şeyi anladı tabi ki ama bir ben açık söyledimHatalı ama sizde aleni bel altı sövdünüz buna hakkınız yok..
Buyrun ne demişim konu sahibine..
Erkek bence deIs yerinde gizli kapilar ardinda mi yapsin?
Erkek uye misin sen?
Is yerinde gizli kapilar ardinda mi yapsin?
Erkek uye misin sen?
SananeeeIyide kendisi söylemiş zaten karşıma beni eğlendirecek birileri çıkar inş.diye.konuda anlattığına göre siz ne anlıyorsunuz bu cümleden.herkes aynı şeyi anladı tabi ki ama bir ben açık söyledim
Kadınsın biraz ağırlığın olsun diye konu sahibini kastettim.buyur canım sen önden ...Evet senin gibi dimi
Gercekten sende çok ağır kadınsın gelmiş bana öğretiyorsun
Sağdan sağdan canım
Ha ha haKıskanma seninde olur
okKadınsın biraz ağırlığın olsun diye konu sahibini kastettim.buyur canım sen önden ...
Iyide kendisi söylemiş zaten karşıma beni eğlendirecek birileri çıkar inş.diye.konuda anlattığına göre siz ne anlıyorsunuz bu cümleden.herkes aynı şeyi anladı tabi ki ama bir ben açık söyledim
Kesinlikle. Ancak yargılamak bize de düşmüyor.ne igrenç hayatlar var..
Is yerinde gizli kapilar ardinda mi yapsin?
Erkek uye misin sen?
Sımdıde adamı kotulemeye basladınız normalde bu kadar konulara cok fazla yazmam bıraz benim kafadan adam o yuzden cok yazdım adam size laf ediyorsa sizde ona laf ediyorsunuz birisini bulacam hıc ıyı degılsın diyorsunuz aynısınız ikinizde madem bu kadar sikayetcısın bırak gitsin herkes sizi istemek zorunda degıl hem o tip erkekler zor bırısını ıster sız onun ıcın cok kolay sınız ıstegı zaman yataga atacağı için hıc ugrasmaz kı sizinleBu adamı benim gibi kızlar havalara sokmuş yada kendi kendine girmiş bilemiyorum orasını
Ama 3 kez oldu hiçbirinde de mesajlardan eser yoktu
Bi numarası olsaydı gururlana gururlana gösterirdi belki de
Eski sevgilimle de tek iyi olduğumuz konu cinsellkti onun dısında yordu beni
Zaten onun bunalmışlığı var üzermde
muhatap olma kib le gitsinSen mükemmelsin çünkü
Sanırsın ki sizin eve geliyorum her gece
Lütfen kendine gel
Yazdıklarından bence sen utan
Küfür etmedim canım.Noktalama yaptım.o beden sana emanet.ama tabi istediğini yaparsın.ama bunun da bi adabı olur.madem yapacaksın sevdiğin biriyle yap yani nedir bu ucuzluk.Sananeee
Beden benim hayat benim sen kimsin ?
Sana küfür etme hakkı nereden doğuyor pardon
Küfür etmedim canım.Noktalama yaptım.o beden sana emanet.ama tabi istediğini yaparsın.ama bunun da bi adabı olur.madem yapacaksın sevdiğin biriyle yap yani nedir bu ucuzluk.
Konuyu bdv de okumuştum buraya taşınmış.yazmayacaktim ama çoğunun da aynı kafadan konuşması pes dedirtti yaniBunu söylemek size hakaret etme hakkını vermez.
Biz ne kadar kızarsak kızalım,kötü söz söyleme hakkımız yok değilmi..
Sanal olunca böyle oluyor tabi ...
Konuyu bdv de okumuştum buraya taşınmış.yazmayacaktim ama çoğunun da aynı kafadan konuşması pes dedirtti yani
Öff bitmediniz bi.Mune bakarmısın lütfen ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?