kendimi alıkoyamıyorum

Bu şekilde olan adamlar var mıdır çok merak ediyorum gerçekten
Bana denk geliyor sanki
Hayatımda ilk defa böyle birşeye kalkıştım onda da adam tuhaf çıktı
Dediğin gibi bana her yazdığında rahatça ulaşabileceğini biliyor bunun rahatlığı var fazlasıyla onda
Ama içimde hep bir merak konusu olarak kalacak şu 1 dk
Acaba gercekten bana doyumsuzluk yasatmak adına mı böyle yapıyo yoksa iradesizlikten mi

Artık cesaret istiyor bu tür konular,açıyorsanda arkasında duracan yada hiç açmayıp içinde kalacak..
Sanal alem denmiyor boşuna,kızsakta kimseye hakaret etmek haddimiz değil..

Kuzum yaaa hala mı yani Adam böyle yani emin ol bundan. Seninle alakası yok.

Artık cesaret istiyor bu tür konular,açıyorsanda arkasında duracan yada hiç açmayıp içinde kalacak..
Sanal alem denmiyor boşuna,kızsakta kimseye hakaret etmek haddimiz değil..
O yüzden 2. üyelik aldım ya zaten
Diğer üyeliğimi aktif kullanıyorum
Ne kadar tanınmasam da her konuda birisi bunu önüme sürecek düşüncesiyle

Adamın başka bir ilişkisi var. Siz onu çok süründürmeden beraber olduğunuz için cazip gelmiyor. Yapmanız gereken onun zaaflarına oynamak , 1-2 kez müsait olmamak ve gösteripte vermemek.

kızı nasıl manipüle etmiş yahu işte bazıları da böle hem bir halt edeme bunu da karşındakini kötü hissettirerek kamufle et adam baya baya iktidarsız ya artık yazdım yane amannnnnnnnnnn

Valla green cim benmle alakası yoktur umarım ama bir adam nasıl olmayan birşeyi olacakmış / oluyormuş gibi ballandıra ballandıra anlatabiliyor şaşıyorum

Hemen açık bulunup vurun abalıya oluyor..

niye ama işte ben derdi ne olursa olsun üzülüyorum hele de hemcinsime daha çok yardımcı olmak için uğraşıyorum erkeklere uyuz oluyorum çünkü karar verdim artık kimseyle görüşmiycem ( 3 ay oldu bakalım )

Var tabıkı cok ama benim tuhafıma gıden adam fantazı seviyor dıyelım neden onları yasamak ıstemıyor yasatmıyor fantazı yaşamakta bır dakikayla olacak bırsey degıl saglık sorunu var desek bunun ön sevişmesi var bide hıc mi bırsey yapmıyor

O yüzden 2. üyelik aldım ya zaten
Diğer üyeliğimi aktif kullanıyorum
Ne kadar tanınmasam da her konuda birisi bunu önüme sürecek düşüncesiyle

Konu 2.üyelik almak değil bana göre,diyelimki tanındın sonrası iyi değil işte..
Hakaret etmek bel altı vurmak acıtır insanı...

Bak 25 yaşındaymışsın daha,sana tek tavsiyem bir büyüğün olarak..
Şayet ararsa yada sen ararsan direk söyleyeceğin şey basitçene,seni görmek istemiyorum artık demek olsun..
Bu kadar kolay işte..
Başka bir bahanenin arkasına saklanma bile bitti diyeceksin..

Adamın başka bir ilişkisi var. Siz onu çok süründürmeden beraber olduğunuz için cazip gelmiyor. Yapmanız gereken onun zaaflarına oynamak , 1-2 kez müsait olmamak ve gösteripte vermemek.
Adamın oyun arayısında olduğunu farkedemedim ki
Ne kadar müsait olursam zaman yaratırsam daha çok eğleniriz gibi düşünmüştüm ama mevzu yazdığınız gibi oldu
Ben rahat oldukca o daa da rahatlaştı
Yayıldı bayıldı nede olsa her halükar da bu beni istiyor diye
Yapabileceğinin en kötüsünü yaptı belki de ama ben onda dahii çok istekli olduğumu dile getirince adam da rahatlık had safhada oldu

Kendinize yazık etmişsiniz ediyorsunuz.. Başka açıklaması yok. Bir an önce sizi kendine bağlamış (bir şekilde) bu adamdan kurtulun. Sizzi resmen çözmüş olmalı ki takıntı haline getirmişsiniz. Çoğu erkek sizin gibi bir kadının evine rahat rahat girebilir iken o adam gelmeyecek kendini ağırdan satıyor. Hem aynı zamanda diyorsunuz ki , başka erkek olsa her gece gelir. Düşünmüyor musunuz bu adam niye gelmiyor diye . Adamın istediği bu. Elinin altında oyuncak gibisiniz.. Arada canı istediğinde ya da keyfi istediğinde rahatça elde edebileceği. Kendinize saygınız olmalı bu konuda. Heba etmeyin..

Bekarken, ilerideki eşim olacak kişiye ihanet olur gibi gelirdi kimseye kafamı kaldırıp bakmazdım.
Ve öyle de bi eş isterdim. Cok şükür böyle bi eşim var.

Şimdi böyle bişey okudum keşke okumasaydım kanım dondu. Ne etrafımda ne etrafımın etrafında böyle bişey olmadığı için af buyrun....

Sizin hayatınızın ilerisi nedir sizce? şuan zannediyosunuz ki, sağlığınız ve gençliğiniz baki kalacak. Malesef zaman birgün tokadını vurdugunda eyvah ben zamanımı en güzel günlerimi neyle geçirmişim, nelerle dertlenmişim. kendime kötülük etmişim diyeceksiniz.

Bakın hanımlar, bu normal bir durum değil. İnsanın doğasına aykırı, hastalıklı bir durum bu. Ve bu olaylar evet genç zihinleri zehirliyor! Kesinlikle zehirliyor. Ben nasıl okuduysam bu rezilliği başkaları da okuyor ve bu olaylar okuya okuya duya duya bi şekilde yayılıyor ve normalleşiyor. Bu herkesin kendi hayatı bizene demek cok sorumsuzca. Birisi intihar ederken kendi hayatı bize ne herkes özgür diyebilir misiniz???
Bu zavallı kadıncagızın hayatının geri kalanını hayal edebiliyor musunuz? Şuanki bulundugu iğrenç vaziyeti göremiyor musunuz? O halde sırtını sıvazlamak yerine kendine gelmesi için bikaç cümle niye kurmuyosunuz? Veya bu yönde bişeyler yazanları niçin topa tutuyorsunuz?

@mune yönetimin bu tutumunu gözden geçirmesini istiyorum. Anne olarak çocugumun birgün böyle şeyler okuyup beyninin kirlenmesini istemiyorum.

Şimdi kızıyoruz yazıyoruz,aklını başına toplasın diye demi...
Görüşme bencede boşver ..

Aynen haklısın, yapacağınız şey çok basit sanki artık ilginizi çwkmiyormuş gibi yapın. Ama gözlerinizi gözlerinden hiç kaçırmayın iş için yan yana geldiğinizde beden dili ile onu heyecanlandırın ama iş dışında size ulaşamasın biraz sürünsün , onu çıldırtın

Valla green cim benmle alakası yoktur umarım ama bir adam nasıl olmayan birşeyi olacakmış / oluyormuş gibi ballandıra ballandıra anlatabiliyor şaşıyorum
Özgüven eksikliği olabilir o yazdığı şekilde olamadığı için. Ama bence olmak istediği adamı yazıyor Öyle hissediyor. Sadece Şartları el vermiyor :) o kadar yapabilen biri demek. Bence kafana takma artık. Takıntı olduğunu kabullen ve KURTUL.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…