- 20 Mart 2008
- 142.029
- 214.092
- 1.423
- 60
- Konu Sahibi baldankiz1
-
Hanımlar lütfen konuya ensest vb karıştırmayın o bir sapkınlıktır.
vallahi ben konu filan açmıyorum sırf bu durumlar yüzünden ayıp ya kadın olarak birbirimize destek olalım diyoruz insanlar hırslarını burda çıkarma peşinde biz böyle yaparsak erkekler her hakkı bulur yani kendilerin deKonu nereye geldi böyle...
Bu şekilde olan adamlar var mıdır çok merak ediyorum gerçektenAyy yok canım mide kaldırmaması gereken ne durum var. Sanki kimse yapmıyor mu ooo..
kimsenin seni eleştirmeye hakkı yok..
Yavaş yavaş yapıyorsa; haliyle sen tatmin olamazsın zaten. Garip gerçekten. Bence de kesinlikle duygusal olan- olmayan başka ilişkileride var.. Yoksa bu kadar istekli bir kadına kayıtsız kalması normal değil..
Hani diyorsun ya güzelim çekiciyim vs diye; yanlış anlama ama emin ol canım hiç güzelliğe bakmıyor bu işler. Hatta dikkat ettim erkekler; çekici kadınları sevmiyor bile. Çünkü herşey ortada. Gizemli, kapalı, çekingen, uzak, yasak kadınlar daha çok hoşlarına gidiyor. Yine kızacaklar olabilir ama; erkeklerin çoğundaki ensest ve başörtülü kadın fantezisi de buradan geliyor.
Muhtemelen sana karşı davranışları da bu yüzden. Çünkü hazırsın ve istediği zaman seninle olabilir. Durumu çekici gizemli zor kılan birşey yok yanı.
Kendini biraz geri çekmeye çalış. Mesela bundan sonra ki ilk buluşalım talebinde reddet. Tamm eyvallah dese bile içinde bir ukte kalacaktır mutlaka ve ileriki günlerde mutlaka belli edecektir. Çünkü bu tipler öyle oluyor genelde. Beyfendi şuan kendini vazgeçilmez sanıyor.
Ama öyle bir bahane sun ki; sarsılsın delirsin yanı.
vallahi ben konu filan açmıyorum sırf bu durumlar yüzünden ayıp ya kadın olarak birbirimize destek olalım diyoruz insanlar hırslarını burda çıkarma peşinde biz böyle yaparsak erkekler her hakkı bulur yani kendilerin de
öyle ama işte insanlar kötü artık çok kötü hem deArtık cesaret istiyor bu tür konular,açıyorsanda arkasında duracan yada hiç açmayıp içinde kalacak..
Sanal alem denmiyor boşuna,kızsakta kimseye hakaret etmek haddimiz değil..
Bu şekilde olan adamlar var mıdır çok merak ediyorum gerçekten
Bana denk geliyor sanki
Hayatımda ilk defa böyle birşeye kalkıştım onda da adam tuhaf çıktı
Dediğin gibi bana her yazdığında rahatça ulaşabileceğini biliyor bunun rahatlığı var fazlasıyla onda
Ama içimde hep bir merak konusu olarak kalacak şu 1 dk
Acaba gercekten bana doyumsuzluk yasatmak adına mı böyle yapıyo yoksa iradesizlikten mi
öyle ama işte insanlar kötü artık çok kötü hem de
O yüzden 2. üyelik aldım ya zatenArtık cesaret istiyor bu tür konular,açıyorsanda arkasında duracan yada hiç açmayıp içinde kalacak..
Sanal alem denmiyor boşuna,kızsakta kimseye hakaret etmek haddimiz değil..
kızı nasıl manipüle etmiş yahu işte bazıları da böle hem bir halt edeme bunu da karşındakini kötü hissettirerek kamufle et adam baya baya iktidarsız ya artık yazdım yane amannnnnnnnnnnKuzum yaaa hala mı yaniAdam böyle yani emin ol bundan. Seninle alakası yok.
Valla green cim benmle alakası yoktur umarım ama bir adam nasıl olmayan birşeyi olacakmış / oluyormuş gibi ballandıra ballandıra anlatabiliyor şaşıyorumKuzum yaaa hala mı yaniAdam böyle yani emin ol bundan. Seninle alakası yok.
Hemen açık bulunup vurun abalıya oluyor..
Var tabıkı cok ama benim tuhafıma gıden adam fantazı seviyor dıyelım neden onları yasamak ıstemıyor yasatmıyor fantazı yaşamakta bır dakikayla olacak bırsey degıl saglık sorunu var desek bunun ön sevişmesi var bide hıc mi bırsey yapmıyorBu şekilde olan adamlar var mıdır çok merak ediyorum gerçekten
Bana denk geliyor sanki
Hayatımda ilk defa böyle birşeye kalkıştım onda da adam tuhaf çıktı
Dediğin gibi bana her yazdığında rahatça ulaşabileceğini biliyor bunun rahatlığı var fazlasıyla onda
Ama içimde hep bir merak konusu olarak kalacak şu 1 dk
Acaba gercekten bana doyumsuzluk yasatmak adına mı böyle yapıyo yoksa iradesizlikten mi
O yüzden 2. üyelik aldım ya zaten
Diğer üyeliğimi aktif kullanıyorum
Ne kadar tanınmasam da her konuda birisi bunu önüme sürecek düşüncesiyle
Adamın oyun arayısında olduğunu farkedemedim kiAdamın başka bir ilişkisi var. Siz onu çok süründürmeden beraber olduğunuz için cazip gelmiyor. Yapmanız gereken onun zaaflarına oynamak , 1-2 kez müsait olmamak ve gösteripte vermemek.
niye ama işte ben derdi ne olursa olsun üzülüyorum hele de hemcinsime daha çok yardımcı olmak için uğraşıyorum erkeklere uyuz oluyorum çünkükarar verdim artık kimseyle görüşmiycem ( 3 ay oldu bakalım )
Aynen haklısın, yapacağınız şey çok basit sanki artık ilginizi çwkmiyormuş gibi yapın. Ama gözlerinizi gözlerinden hiç kaçırmayın iş için yan yana geldiğinizde beden dili ile onu heyecanlandırın ama iş dışında size ulaşamasın biraz sürünsün , onu çıldırtınAdamın oyun arayısında olduğunu farkedemedim ki
Ne kadar müsait olursam zaman yaratırsam daha çok eğleniriz gibi düşünmüştüm ama mevzu yazdığınız gibi oldu
Ben rahat oldukca o daa da rahatlaştı
Yayıldı bayıldı nede olsa her halükar da bu beni istiyor diye
Yapabileceğinin en kötüsünü yaptı belki de ama ben onda dahii çok istekli olduğumu dile getirince adam da rahatlık had safhada oldu
Özgüven eksikliği olabilir o yazdığı şekilde olamadığı için. Ama bence olmak istediği adamı yazıyor Öyle hissediyor. Sadece Şartları el vermiyor :) o kadar yapabilen biri demek. Bence kafana takma artık. Takıntı olduğunu kabullen ve KURTUL.Valla green cim benmle alakası yoktur umarım ama bir adam nasıl olmayan birşeyi olacakmış / oluyormuş gibi ballandıra ballandıra anlatabiliyor şaşıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?