kendimi alıkoyamıyorum

Sizin gibilerin yanlışını yüzüne vurunca böyle aslan kesilirsiniz.size laf anlatmaya çalışmayacağım artık.

Adamı göklere çıkarttım da ne oldu ki
Belki açık verir durumdan memnuniyetsizliğimi dile getirirsem değişir diye düşündm ama oralı olmadı
Evet kolayım onun için hatta çok kolay oldum

Reactions: csi
How I met your mother, ikinci sezon. Barney ve marshall’ın hocası ile alakalı bi bölüm. Kaçıncı olduğunu hatırlayamıyorum ama bulursun
Birebir aynı durum değil ama benziyor baya :)

How I met your mother, ikinci sezon. Barney ve marshall’ın hocası ile alakalı bi bölüm. Kaçıncı olduğunu hatırlayamıyorum ama bulursun
Birebir aynı durum değil ama benziyor baya :)
Dizilik de oldum filmlik de
Halim hal değil
Bir ara seyretcem mutlaka

Ayy yok canım mide kaldırmaması gereken ne durum var. Sanki kimse yapmıyor mu ooo..
kimsenin seni eleştirmeye hakkı yok..
Yavaş yavaş yapıyorsa; haliyle sen tatmin olamazsın zaten. Garip gerçekten. Bence de kesinlikle duygusal olan- olmayan başka ilişkileride var.. Yoksa bu kadar istekli bir kadına kayıtsız kalması normal değil..
Hani diyorsun ya güzelim çekiciyim vs diye; yanlış anlama ama emin ol canım hiç güzelliğe bakmıyor bu işler. Hatta dikkat ettim erkekler; çekici kadınları sevmiyor bile. Çünkü herşey ortada. Gizemli, kapalı, çekingen, uzak, yasak kadınlar daha çok hoşlarına gidiyor. Yine kızacaklar olabilir ama; erkeklerin çoğundaki ensest ve başörtülü kadın fantezisi de buradan geliyor.
Muhtemelen sana karşı davranışları da bu yüzden. Çünkü hazırsın ve istediği zaman seninle olabilir. Durumu çekici gizemli zor kılan birşey yok yanı.
Kendini biraz geri çekmeye çalış. Mesela bundan sonra ki ilk buluşalım talebinde reddet. Tamm eyvallah dese bile içinde bir ukte kalacaktır mutlaka ve ileriki günlerde mutlaka belli edecektir. Çünkü bu tipler öyle oluyor genelde. Beyfendi şuan kendini vazgeçilmez sanıyor.
Ama öyle bir bahane sun ki; sarsılsın delirsin yanı.

Hanımlar çok ayıp! Konuyu cinselliğe taşıdık, içerikten rahatsız olacak üyelerin gözünün önünden kaldırdık, yine de rahatsız olduğunuz konuya yazıyorsunuz, genç bekar bir kadın bekar bir erkekle ne yapıyorsa yapıyor.
Konu kapatılmıyor diyeyse tepkileriniz, içeriğinde sapkınlık vb olmadığı sürece cinsel içerikli konuları kapatmayız, kimsenin özel hayatı bizi ilgilendirmiyor çünkü.

Ensest fantezisi mi? Ensestin ne olduğunu biliyor musunuz?

Adamı göklere çıkarttım da ne oldu ki
Belki açık verir durumdan memnuniyetsizliğimi dile getirirsem değişir diye düşündm ama oralı olmadı
Evet kolayım onun için hatta çok kolay oldum

sabır ve zor olmak bu ikisini başarırsan o kayıtsız adamı gör sen fakat cinsellik konusun da aynı olur adam onu söyleyeyim o konunun senle hiç alakası yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…