- Konu Sahibi baldankiz1
-
:))))))))))Öff bitmediniz bi.
Öff bitmediniz bi.
Acıyorum sadece.sizin gibiler bide evlenip anne olacak.yazık.
Acıyorum sadece.sizin gibiler bide evlenip anne olacak.yazık.
Sen ne saçmalıyorsun pardon canım.algın da sorun mu var? Laf etmek ne demek.bende 2 çocuk annesiyim.Anneliği ağzınıza bile almayın,kutsallığa laf söyletmeyiz burada...
Allah bana yardımcı olur da sizi ne yapar belli.üzüldüm haline Allah yardımcın olsun inşallah
S
Sen ne saçmalıyorsun pardon canım.algın da sorun mu var? Laf etmek ne demek.bende 2 çocuk annesiyim.
direkt bağlantın var heral de Allahla kesin biliyosun yaniAllah bana yardımcı olur da sizi ne yapar belli.
Sizin gibilerin yanlışını yüzüne vurunca böyle aslan kesilirsiniz.size laf anlatmaya çalışmayacağım artık.
Adamı göklere çıkarttım da ne oldu kiSımdıde adamı kotulemeye basladınız normalde bu kadar konulara cok fazla yazmam bıraz benim kafadan adam o yuzden cok yazdım adam size laf ediyorsa sizde ona laf ediyorsunuz birisini bulacam hıc ıyı degılsın diyorsunuz aynısınız ikinizde madem bu kadar sikayetcısın bırak gitsin herkes sizi istemek zorunda degıl hem o tip erkekler zor bırısını ıster sız onun ıcın cok kolay sınız ıstegı zaman yataga atacağı için hıc ugrasmaz kı sizinle
How I met your mother, ikinci sezon. Barney ve marshall’ın hocası ile alakalı bi bölüm. Kaçıncı olduğunu hatırlayamıyorum ama bulursunEvet adam zeki işini biliyor
Alkollüyken bile ser veriyor sır vermiyor ağzından tek laf alamıyorum kutu gibi
Hiç istifini bozmuyor.
Ben ilk etapta bu kadar istekli olmam onunda isteğini artırır diye düşünmştüm ben istedkçe adam yatmaya alıştı
Yaşından dolayı normal diyor bide bana
Yaşlıyım ben başka birşey yapamıyorum olan bu diyo gülerek tii ye alarak hatta
Memnun gibi halinden
Bu arada merak ettm ama diziyi ve bölümü
Dizilik de oldum filmlik deHow I met your mother, ikinci sezon. Barney ve marshall’ın hocası ile alakalı bi bölüm. Kaçıncı olduğunu hatırlayamıyorum ama bulursun
Birebir aynı durum değil ama benziyor baya :)
Ayy yok canım mide kaldırmaması gereken ne durum var. Sanki kimse yapmıyor mu ooo..Ben de açık olayım lütfen midesi kaldırmayanlar okumasın direkt yazayım da
Gerçi hepimizin cinsel hayatında olan şeyler bunlar ama neyse
Bence sürekli ilişkisi var bunun başkalarıyla
Çok yoğun çalışıyor ama aktif
Hiçbir yerden de eksik kalmıyor ortamlarda
Mesela bu evime geldi
Yatıyo boydan boya öpmek yok sadece ben onunla ilgileneyim
Kendisi de pek dokunmaz
Dediğim gibi ağırlık kendinde
Gözlerini kapatır paşam ohhh
Ben debelenip durayım
Neyse sonlara doğru birlikte oluyoruz oda şöyle devamlı değil yani girdiğinde orada kalma durumu yok ve yavaş yavaş yapıyor
Çok açık oldu ama nasıl anlatabilirim ki başka
Sanki boşalmamak için ağır ağır yapıyor 1-2 sn arayla
Ben hiçbir zevk alamıyorum
Zaten ben olaya el attığım an da boşalıyor hızlandırdığjmda vs. Maksimum 15 dk sürüyor bunlar
Sonra 2. Yi de istiyor dinlendikten sonra buda aynı şekilde
Ayy yok canım mide kaldırmaması gereken ne durum var. Sanki kimse yapmıyor mu ooo..
kimsenin seni eleştirmeye hakkı yok..
Yavaş yavaş yapıyorsa; haliyle sen tatmin olamazsın zaten. Garip gerçekten. Bence de kesinlikle duygusal olan- olmayan başka ilişkileride var.. Yoksa bu kadar istekli bir kadına kayıtsız kalması normal değil..
Hani diyorsun ya güzelim çekiciyim vs diye; yanlış anlama ama emin ol canım hiç güzelliğe bakmıyor bu işler. Hatta dikkat ettim erkekler; çekici kadınları sevmiyor bile. Çünkü herşey ortada. Gizemli, kapalı, çekingen, uzak, yasak kadınlar daha çok hoşlarına gidiyor. Yine kızacaklar olabilir ama; erkeklerin çoğundaki ensest ve başörtülü kadın fantezisi de buradan geliyor.
Muhtemelen sana karşı davranışları da bu yüzden. Çünkü hazırsın ve istediği zaman seninle olabilir. Durumu çekici gizemli zor kılan birşey yok yanı.
Kendini biraz geri çekmeye çalış. Mesela bundan sonra ki ilk buluşalım talebinde reddet. Tamm eyvallah dese bile içinde bir ukte kalacaktır mutlaka ve ileriki günlerde mutlaka belli edecektir. Çünkü bu tipler öyle oluyor genelde. Beyfendi şuan kendini vazgeçilmez sanıyor.
Ama öyle bir bahane sun ki; sarsılsın delirsin yanı.
Adamı göklere çıkarttım da ne oldu ki
Belki açık verir durumdan memnuniyetsizliğimi dile getirirsem değişir diye düşündm ama oralı olmadı
Evet kolayım onun için hatta çok kolay oldum
erkeklerin çoğundaki ensest ve başörtülü kadın fantezisi de buradan geliyor.
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?