kendimi alıkoyamıyorum

bazen çok merak ediyorum, mesela burda yazdığımız kişileri tanıomuyuz die. Düşünsene senin anlattığın adamı tanıomuşum fln çok iyi:)

Banlanmak falan umrumda değil söyleyeceğim artık.
Igrenc ve zavallısın.ucuz malın alıcısı çok olur illa bulursun seni etkileyecek(s.....cek) birini.kadinligindan utan.

Evet adam zeki işini biliyor
Alkollüyken bile ser veriyor sır vermiyor ağzından tek laf alamıyorum kutu gibi
Hiç istifini bozmuyor.
Ben ilk etapta bu kadar istekli olmam onunda isteğini artırır diye düşünmştüm ben istedkçe adam yatmaya alıştı
Yaşından dolayı normal diyor bide bana
Yaşlıyım ben başka birşey yapamıyorum olan bu diyo gülerek tii ye alarak hatta
Memnun gibi halinden
Bu arada merak ettm ama diziyi ve bölümü

bazen çok merak ediyorum, mesela burda yazdığımız kişileri tanıomuyuz die. Düşünsene senin anlattığın adamı tanıomuşum fln çok iyi:)
Birkaç arkadasa foto attım şükür çok yabancıyız hepsiyle
Adamı bi gören tanıyan pişman bi tanımayan zaten

Igrenc ve zavallısın.ucuz malın alıcısı çok olur illa bulursun seni etkileyecek(s.....cek) birini.kadinligindan utan.
Bence sizde utanın kendinizden. Aynı fikirde olmak zorunda değiliz kimseyle ama saygılı olmak zorundayız. Bende konu sahibinin yaşam tarzını sevmedim ama bu bana yorum yaparken hakaret etme hakkı vermiyor.

Sen mükemmelsin çünkü
Sanırsın ki sizin eve geliyorum her gece
Lütfen kendine gel
Yazdıklarından bence sen utan

Belli ki akıllı kızsın bunu kendine reva görme. Eski sevgiline dönmek bile bu heriften daha iyi. Bu adam sapık ve beceriksiz. Eli yüzü düzgün yakışıklı olmasını kullanıyor. Bundan daha fazlasısın.

Bu adamı benim gibi kızlar havalara sokmuş yada kendi kendine girmiş bilemiyorum orasını
Ama 3 kez oldu hiçbirinde de mesajlardan eser yoktu
Bi numarası olsaydı gururlana gururlana gösterirdi belki de
Eski sevgilimle de tek iyi olduğumuz konu cinsellkti onun dısında yordu beni
Zaten onun bunalmışlığı var üzermde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…