- Konu Sahibi baldankiz1
-
Banlanmak falan umrumda değil söyleyeceğim artık.Adamla çalıştığım işyernden ötürü haftada bir falan karsılasıyoruz ve numaralarımızın birbirmizde olmama ihtimali yok iş açısından
Şuan da istediğim şey bir ilşki değil ama
Kafam rahat olsun istiyorum
Sevgilimden yeni ayrıldım sayılır hala peşimde
Birisyle görüşme imkanım pek yok su durumda
BU adamda boşlukta denk geldi
Cinsellik de bir ihtiyaç
Öncesnde de düzenli bir cinsel hayatım vardı adamla onu yakalarım diye düşünmştüm olmadı
Nasip başkasına inş.
Birisi çıksın karsıma da etkilesin beni ya
Evet adam zeki işini biliyorAdam nerde iyi olduğunu bilip ordan ilerliyor.
Seni de her an hazır ve tam kapasite gördüğü için zamanlama gibi bi derdi yok.
Zaten baya zeki, kendi eksikliğini biliyor ve kendi lehine çevirmiş senin zayıf noktalarına oynayarak.
Öncelikle sanal olarak cevap verme, bu beni tatmin etmiyor gelmek istersen gel de. Sonra da esip gürlediğin gibi değilsin bana yetmiyor kendine göre birilerini bul de.
Bi dizide ki bi bölüm aklıma geldi yazmıcam ama
Birkaç arkadasa foto attım şükür çok yabancıyız hepsiylebazen çok merak ediyorum, mesela burda yazdığımız kişileri tanıomuyuz die. Düşünsene senin anlattığın adamı tanıomuşum fln çok iyi:)
Ne için yazdınız açık anlattım diye miHopppp üsluplara dikkat ....
Ne için yazdınız açık anlattım diye mi
Şimdi gördüm birisi kendinden geçmişHopppp üsluplara dikkat ....
Bence sizde utanın kendinizden. Aynı fikirde olmak zorunda değiliz kimseyle ama saygılı olmak zorundayız. Bende konu sahibinin yaşam tarzını sevmedim ama bu bana yorum yaparken hakaret etme hakkı vermiyor.Banlanmak falan umrumda değil söyleyeceğim artık.
Igrenc ve zavallısın.ucuz malın alıcısı çok olur illa bulursun seni etkileyecek(s.....cek) birini.kadinligindan utan.
Sen mükemmelsin çünküBanlanmak falan umrumda değil söyleyeceğim artık.
Igrenc ve zavallısın.ucuz malın alıcısı çok olur illa bulursun seni etkileyecek(s.....cek) birini.kadinligindan utan.
Noldu canım hanımefendi ayrıntısına kadar anlatırken sorun değil dimi
Belli ki akıllı kızsın bunu kendine reva görme. Eski sevgiline dönmek bile bu heriften daha iyi. Bu adam sapık ve beceriksiz. Eli yüzü düzgün yakışıklı olmasını kullanıyor. Bundan daha fazlasısın.İlk buluşmamız onun kuzeninin evinde oldu
O zaman çok istekliydi öncesinde 4-5 gün beni eve götürene kadar gece gündüz demeden yazdı konustuk
Sonra eve gittğimiz gün de 3 sat kadar evde kaldık ama genelde ben ağırlıklıydım ve şaşırdım kaldım mesajlarda ki adam bu mu yani diye
Bide ben de şöyle bi algı vardı çok iyi olmalıyım adam beni arzulasın diye gittim çnkü bana bakalım memnun kalacak mıyım vs. diyordu
Sonrasında o gün evden çıkmadan bu ne böyle sen hep yatıyosun dedim gözleri falan kapalı
Bugün sen beni dinlendir dedi
Sonra da 2 kez benim evime geldi
Birinde 1 saat ancak durdu öpüşme falan yok
Tek öpüştüğümz gün ilk eve giderken asansör de o kadarcık
2. de yine evime geldi 1 ay oldu geleli
İşyerine geçmem lazım dedi 40 dk anca durdu gitti hemen
Hee ama bir kez birlikte lduktan sonra yataktayken sarılır gibi yapıyo omzuna yatırıyor falan üşüme diyo üstümü örtüyo
Bunları yapması bile bana çok olağandışı gelmeye başladı da
Şimdi gördüm birisi kendinden geçmiş
Zaten çok detay vermemeye çalışıyorum ama soran arkadaslara durumu tam anlamıyla izah edebilmek adına ortaya bu tarz bir yorum çıkıyor .Cinselliğin bu kadar detay verilmeside yanlış...
Noldu canım hanımefendi ayrıntısına kadar anlatırken sorun değil dimi
Cinselliğin bu kadar detay verilmeside yanlış...
Sen başka konuları okusanaNoldu canım hanımefendi ayrıntısına kadar anlatırken sorun değil dimi
Zaten çok detay vermemeye çalışıyorum ama soran arkadaslara durumu tam anlamıyla izah edebilmek adına ortaya bu tarz bir yorum çıkıyor .
Üstünü kapatarak anlatabileceğim bir durum da değil ki
Bu adamı benim gibi kızlar havalara sokmuş yada kendi kendine girmiş bilemiyorum orasınıBelli ki akıllı kızsın bunu kendine reva görme. Eski sevgiline dönmek bile bu heriften daha iyi. Bu adam sapık ve beceriksiz. Eli yüzü düzgün yakışıklı olmasını kullanıyor. Bundan daha fazlasısın.
Emrin olur canım.konu cinsellikse bu kadar herşeyi açığa vurmak nedir.kadinsin sen biraz ağırlığın olsunSen başka konuları okusana
Belli ki seni açmamış konumuz uzaklaşabilirsin çok basit
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?