kendimi alıkoyamıyorum

Sanal sex de Bi fantazi sonuçta belki öylesini daha çok seviyordur

şu sahne sadece filmlerde olur sanıyordum
İnanın daha öncesinde defalarca kez konustuk onunla aklımın ucundan dahi geçmemişti
Onun daha öncesnde geçmiş ama
Bide çalışırken önce o yakınlaştı beni de bian da ateş bastı karsılık verdim
İşyernde duruppta sevişmedik yanlış anlaşılmasın ince ince sözler nefes alışverişleri belli etti kendini

Feriştah? Mükremin evli sanırım ya da ilişkisi var. Yazık adamın iliğini kurutma yaşı da varmış. Hık diye kalır oracıkta. Sevişin dilediğiniz gibi beni bağlamaz da ben sorunu anlamadım. Neye yorum yapacağımı bilemedim. Adamın libidosu yükselsin diye öneri mi verelim ne yapalım. Mesir macunu?

evli degilsede baska iliskisi olma olasiligi var tam bilmiyorsunuz eger varsa o kadina yapilan ne oluyor... sizi arzulamasını istiyorsunuz ama o sizi elizabet olarak görüyor üzgünüm

adam sanal seviyor belli

Bence bu amcanın ki sadece laf da
Takılma sen boşver

Sorunum da bu
Adamı elde etmek gibi tuhaf bir istek var içimde eziklik değil arzulaasın beni
Belki de diğerlerinden farklı olduğu için bu kadar üsteliyorum
Beni çok isteyen de var farkındayım ama kimseyi gözüm görmüyor sadece o

Bos teneke cok ses çıkarırmış adamin fiziği kariyeri vs etkilemiş sizi ama cinsel anlamda performansı yerlerde belli ki 1 dk icinde boşaldığında gore. Zaten normal hayatta yapamayacağı seyleri yaziodur muhtemelen . Ergenken de böyle oluyor belli bi yaştan sonra da demek ki :)

Sevmek bir omur surer sevismek bir dakika diye sarkisi bile var.

Daha çok yeni bir ilşkim bitti çok yoruldum
Yenisini kaldıracak gücüm yok ve zaten evlenebilceğim gibi bi adam değil
İstenmek istiyorum haklısınız evet egoda olabilir
Kendime güveniyorum güzel bakımlı bi kadınım
Çevremde isteyen arzulayan çok adam var ama bu adamın uzak gitmesi şaşırtıyor beni

2 bekar insanin sevismesi neden mide bulandiriyormus bende bunu anlamadim

Konu sahibi size tavsiye veremem , sevisin , tadini cikarin ama cok da ustelemeyin , siz israr ettikce uzaklasir herif
Süpersiniz ya
Midesi bulananlar sanki hiç sevişmiyor yada sevişmeyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…