- 9 Kasım 2015
- 6.187
- 11.120
- 248
- Konu Sahibi baldankiz1
-
Sanal sex de Bi fantazi sonuçta belki öylesini daha çok seviyordurAslında tam olarak şunu sormak istiyorum ;
Mesajlaşırken beni bu denli istediğini belirten bi adamın sürekli benmle brlikte olmak için talepte bulunması gerekmez mi
Buna şaşırıyorum.
Öyle şeyler yazıyor ki cinsel anlamda bu adam gece gündüz beni ister diyorum o gece konusuyoruz sonra 1 ay geçiyo aradan
İnanın daha öncesinde defalarca kez konustuk onunla aklımın ucundan dahi geçmemiştişu sahne sadece filmlerde olur sanıyordum
İnanın daha öncesinde defalarca kez konustuk onunla aklımın ucundan dahi geçmemişti
Onun daha öncesnde geçmiş ama
Bide çalışırken önce o yakınlaştı beni de bian da ateş bastı karsılık verdim
İşyernde duruppta sevişmedik yanlış anlaşılmasın ince ince sözler nefes alışverişleri belli etti kendini
Bence bu amcanın ki sadece laf daAslında tam olarak şunu sormak istiyorum ;
Mesajlaşırken beni bu denli istediğini belirten bi adamın sürekli benmle brlikte olmak için talepte bulunması gerekmez mi
Buna şaşırıyorum.
Öyle şeyler yazıyor ki cinsel anlamda bu adam gece gündüz beni ister diyorum o gece konusuyoruz sonra 1 ay geçiyo aradan
Sorunum da buşimdi fuckbudyy desem "yöööö öyle değiliz" gibi bir cevap alabilirim diye yumuşattım
ha bu arada konu sahibi bana göre iki insan sevişebilir gayet ama karşıdaki insan istemediği zaman onu etkileme yolları aramak en hafif tabirle eziklik oluyor bence. sal gitsin.
Bos teneke cok ses çıkarırmışAslında tam olarak şunu sormak istiyorum ;
Buna şaşırıyorum.
Adam yeşil gözlü mü
Bos teneke cok ses çıkarırmışadamin fiziği kariyeri vs etkilemiş sizi ama cinsel anlamda performansı yerlerde belli ki 1 dk icinde boşaldığında gore. Zaten normal hayatta yapamayacağı seyleri yaziodur muhtemelen . Ergenken de böyle oluyor belli bi yaştan sonra da demek ki :)
Üyeyi tahmin ettikleri yetmedi,adamı da mı tanidınız yoksaAdam yeşil gözlü mü
Daha çok yeni bir ilşkim bitti çok yoruldumneden evlenmeniz mümkün değil? bana bu cümle garip geldi. evlenmek istemeyebilirsiniz tabi de medeni durumunuz mu müsait etmiyor, eğer öyleyse çok yazık.
onun dışında ikiniz de bekarsanız durum başka tabi sizin hayatınız.
hissettikleriniz ''ego''nuz kaynaklı olabilir mi? istenmek istiyorsunuz çünkü
kim bu uye biri ozelden mesaj atsa olma mi yaaavÜyeyi tahmin ettikleri yetmedi,adamı da mı tanidınız yoksa
Ben takilmak kelimesini kullaniyorum , size kadin oldugumu mu ispat etmem gerekiyor?Hiç bir kadın takılmak diye bir tabir kullanmaz. Takılmalık olduğunu söylemez. Linç yemeden Git yol yakınken fake olduğun çok belli k.bakma.
Süpersiniz ya2 bekar insanin sevismesi neden mide bulandiriyormus bende bunu anlamadim
Konu sahibi size tavsiye veremem , sevisin , tadini cikarin ama cok da ustelemeyin , siz israr ettikce uzaklasir herif
Bilen bana da söylesin :)kim bu uye biri ozelden mesaj atsa olma mi yaaav
Bosverin , sacma , adam evli olsa siz evli olsaniz anlarim tepki vermeyi de , ikinizde bekarsaniz kimseyi ilgilendirmez sevismenizSüpersiniz ya
Midesi bulananlar sanki hiç sevişmiyor yada sevişmeyecek
yoksa???Ben takilmak kelimesini kullaniyorum , size kadin oldugumu mu ispat etmem gerekiyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?