kendimi alıkoyamıyorum

Biliyorumm... ne olursa olsun yanimda olsun demek... bende birine boyleydim kendisi evliydi.. ama yurumedi cunku cok ugrassamda istedigimi alamadim ve bitti..
Sende mi karşılık alamadın uzun süre ?
Aşık mı olmuştun nasıl oldu

Sebep? Biriyle yattigi icinmi?
Sanırsın ki cinsellik hayvanlara özgü bir özellik de o yüzden iğrenç diyorlar.
Malum biz sevişemeyiz evli değiliz .
Seks kim ben kim
Bu nasıl kafa ben çözemedim o yüzden bu tarz yorumları boş yorum olarak gördüğüm için okudum geçtim

Bunu insanlar birbirine girsin diye mi yazdınız. Konu sahibi, bari bunu beğenmeseydiniz@baldankiz1

Bunlar burda cok iyi anlaşır da kendileri evli olsalar birbirlerini evlerine dahi sokmazlar ar damarı çatlamış neyine güveneceksin herşey beklenir. kim sokar ki evine güvenip de böyle birilerini... Cocuguma dokunmasına dahi izin vermem ben.

Her iki tarafta bekar ve sağlıklı bireyler gibi cinsel arzuları var.
Ordan burdan okuduklarıma dayanarak söylemek istiyorum ten uyumu çekimi denen bişey varki karşınızdakine dokunma arzusuyla savaşıyosunuz.
Herkesin hayata bakışı yaşam tarzı farklıdır.
Cinsel arzu konusunda söz konusu bayan olunca neden herkes namus bekçisi kesiliyor?
Bi bayanın birini çok arzulaması neden iğrenç? (Aldatma olmadığı sürece)
Lütfen bırakın artık bayanların cinsel hayatını eleştirip yaftalamayı.
Sizin gibi yargılayan insanlar yüzünden evli bayanlar bile eşlerine cinsel arzularını açıkça gösteremiyo.
Hatta bu bakış açısı yüzünden vajinusmuslu bayanların sayısı epeyce fazla.
Bunları 3 yıllık evli ve hala bakire olan vajinusmus hastası bi bayan olarak yazıyorum

İnan bana bu konunun vajinusmusla hiç alakası yok.... Her kesimden insan var bu hastalıkla mücadele eden...

İnan bana bu konunun vajinusmusla hiç alakası yok.... Her kesimden insan var bu hastalıkla mücadele eden...
Evet tabiki herkesimde var bu hastalık direk bunla ilgili demiyorum.
Ama toplumun cinsel tabularıda çok etken bu konuda.
Bu konuda uzman cinsel terapistlerin tespitidir bu

Bence konu, özgür bir şekilde cinsel hayatını yaşayan kadınlara 'bu igrenclik' gibi gibi argümanlar sunulması.
Birbirini arzulayan iki insanın sevişmesinin hangi yönü iğrenç, kötü olabilir ki?
Evlenmeden cinsellik yaşamayı uygun bulmayanlar olabilir. Ama gelip de kimse 'iğrençlik, bu kadar basit misiniz' diyemez ben, konu sahibi ya da başka birisi 'Ay bu ne geri kafalılık' demiyorsak, diyemiyorsak. Aynı şey.

Erkeklerin evlilik dışı cinsel hayatı normal karşılanıyo.
Söz konusu bayan olunca tü kaka iğrenç namussuz oluyo.
Onaylamayabilirler ama kimse kimsenin hayatına iğrenç diye yaftalayamaz.
Asıl iğrençlik bence insanların hayatına yapılan saygısızlık

Hayır erkeklerinki de kesinlikle normal değil. Bana göre ikisi yüzde yüz aynı.ikisi de yanlış

Hayır erkeklerinki de kesinlikle normal değil. Bana göre ikisi yüzde yüz aynı.ikisi de yanlış
Doğruluğunu yanlışlığını tartışmıyorum.
Bakış açısı ve yaşam tarzıyla ilgili bi tercih bu.
Ama kimsenin iğrenç diye nitelendirmeye hakkı olmadığını düşünüyorum

Ben bella desem onu da tanımıyorsunuz ki Neden meraklandınz boşverin lütfen
Bella derken benden bahsetmiyorsunuz inş. Banlıydım arkadaşlarım atrı bu mesajı birçok kişide beni sanmış olabilir malum sexe düşkün bir kadınım ama 1 dakika için kimsenin peşinden koşmam

Neyse konunuza gelecek olursak hayat sizin hayatınız sevişmek istiyorsanız sevişin iğrenç de değil kullanılmıyorsunuz da ama tavsiyem şöyle bi 5 dakika olaydı bari

Nerelere bağladınız böyle ya
Yazık valla cidden yazık
Herkesin kendi bedeniyle özgürce yaptığı bir durumu aldınız çok başka yerlere götürdünüz
Bu bakış açısıyla devam ettiğiniz sürece zaten kimseye güvenemezsiniz

O kadar güzel bir yorum ki ayakta alkışlamak istiyorum sizi teşekkürler nihayet

Banlanmak falan umrumda değil söyleyeceğim artık.
Igrenc ve zavallısın.ucuz malın alıcısı çok olur illa bulursun seni etkileyecek(s.....cek) birini.kadinligindan utan.
İki bekar insan ister sadece cinsellik için birlikte olur ister aşık olur birlikte olur. Bu durum aklı başında olan kimseyi ilgilendirmez.

Kadınlıktan utanılacak bir durum varsa bence kendini ilgilendirmeyen konularda insanları yargılayıp, onları etiketleyip, onlara hakaret edip küfredenler için geçerli bir durumdur. Mesela onlar sadece kadınlıktan değil insanlıktan da utansınlar.

Böyle böyle hastalıklı düşüncelere sahip çocuklar yetiştiriyorsunuz toplumu iyice cahilleştirip vahşileştiriyorsunuz. Sonra bir sürü kadın cinayeti işleniyor. Pifffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…