- 2 Ocak 2016
- 275
- 100
- 48
- 30
- Konu Sahibi baldankiz1
-
Sende mi karşılık alamadın uzun süre ?Biliyorumm... ne olursa olsun yanimda olsun demek... bende birine boyleydim kendisi evliydi.. ama yurumedi cunku cok ugrassamda istedigimi alamadim ve bitti..
Sanırsın ki cinsellik hayvanlara özgü bir özellik de o yüzden iğrenç diyorlar.Sebep? Biriyle yattigi icinmi?
Sakin ol şampiyon bu saatten sonra bizi ilgilendiren bişey yok kim ne hali varsa onu yapsın senin benim yazmamlamı insanların fikri değişecekKendisini gizlemis ve soylemeyecek sizene?
Bunu insanlar birbirine girsin diye mi yazdınız. Konu sahibi, bari bunu beğenmeseydiniz@baldankiz1Biliyorumm... ne olursa olsun yanimda olsun demek... bende birine boyleydim kendisi evliydi.. ama yurumedi cunku cok ugrassamda istedigimi alamadim ve bitti..
Bunu insanlar birbirine girsin diye mi yazdınız. Konu sahibi, bari bunu beğenmeseydiniz@baldankiz1
Her iki tarafta bekar ve sağlıklı bireyler gibi cinsel arzuları var.
Ordan burdan okuduklarıma dayanarak söylemek istiyorum ten uyumu çekimi denen bişey varki karşınızdakine dokunma arzusuyla savaşıyosunuz.
Herkesin hayata bakışı yaşam tarzı farklıdır.
Cinsel arzu konusunda söz konusu bayan olunca neden herkes namus bekçisi kesiliyor?
Bi bayanın birini çok arzulaması neden iğrenç? (Aldatma olmadığı sürece)
Lütfen bırakın artık bayanların cinsel hayatını eleştirip yaftalamayı.
Sizin gibi yargılayan insanlar yüzünden evli bayanlar bile eşlerine cinsel arzularını açıkça gösteremiyo.
Hatta bu bakış açısı yüzünden vajinusmuslu bayanların sayısı epeyce fazla.
Bunları 3 yıllık evli ve hala bakire olan vajinusmus hastası bi bayan olarak yazıyorum
Evet tabiki herkesimde var bu hastalık direk bunla ilgili demiyorum.İnan bana bu konunun vajinusmusla hiç alakası yok.... Her kesimden insan var bu hastalıkla mücadele eden...
Bence konu, özgür bir şekilde cinsel hayatını yaşayan kadınlara 'bu igrenclik' gibi gibi argümanlar sunulması.İnan bana bu konunun vajinusmusla hiç alakası yok.... Her kesimden insan var bu hastalıkla mücadele eden...
Erkeklerin evlilik dışı cinsel hayatı normal karşılanıyo.Bence konu, özgür bir şekilde cinsel hayatını yaşayan kadınlara 'bu igrenclik' gibi gibi argümanlar sunulması.
Birbirini arzulayan iki insanın sevişmesinin hangi yönü iğrenç, kötü olabilir ki?
Evlenmeden cinsellik yaşamayı uygun bulmayanlar olabilir. Ama gelip de kimse 'iğrençlik, bu kadar basit misiniz' diyemez ben, konu sahibi ya da başka birisi 'Ay bu ne geri kafalılık' demiyorsak, diyemiyorsak. Aynı şey.
Hayır erkeklerinki de kesinlikle normal değil. Bana göre ikisi yüzde yüz aynı.ikisi de yanlışErkeklerin evlilik dışı cinsel hayatı normal karşılanıyo.
Söz konusu bayan olunca tü kaka iğrenç namussuz oluyo.
Onaylamayabilirler ama kimse kimsenin hayatına iğrenç diye yaftalayamaz.
Asıl iğrençlik bence insanların hayatına yapılan saygısızlık
Doğruluğunu yanlışlığını tartışmıyorum.Hayır erkeklerinki de kesinlikle normal değil. Bana göre ikisi yüzde yüz aynı.ikisi de yanlış
Tabi ki bu bir tercih ve herkes kendi tercihinden kendisi sorumluDoğruluğunu yanlışlığını tartışmıyorum.
Bakış açısı ve yaşam tarzıyla ilgili bi tercih bu.
Ama kimsenin iğrenç diye nitelendirmeye hakkı olmadığını düşünüyorum
Savunduğum şey tam olarak buydu.Tabi ki bu bir tercih ve herkes kendi tercihinden kendisi sorumlu
Bella derken benden bahsetmiyorsunuz inş. Banlıydım arkadaşlarım atrı bu mesajı birçok kişide beni sanmış olabilirBen bella desem onu da tanımıyorsunuz kiNeden meraklandınz boşverin lütfen
Karışmadığınız bir o kalmıştı çünküBunu insanlar birbirine girsin diye mi yazdınız. Konu sahibi, bari bunu beğenmeseydiniz@baldankiz1
Nerelere bağladınız böyle yaBunlar burda cok iyi anlaşır da kendileri evli olsalar birbirlerini evlerine dahi sokmazlar ar damarı çatlamış neyine güveneceksin herşey beklenir. kim sokar ki evine güvenip de böyle birilerini... Cocuguma dokunmasına dahi izin vermem ben.
O kadar güzel bir yorum ki ayakta alkışlamak istiyorum sizi teşekkürler nihayetHer iki tarafta bekar ve sağlıklı bireyler gibi cinsel arzuları var.
Ordan burdan okuduklarıma dayanarak söylemek istiyorum ten uyumu çekimi denen bişey varki karşınızdakine dokunma arzusuyla savaşıyosunuz.
Herkesin hayata bakışı yaşam tarzı farklıdır.
Cinsel arzu konusunda söz konusu bayan olunca neden herkes namus bekçisi kesiliyor?
Bi bayanın birini çok arzulaması neden iğrenç? (Aldatma olmadığı sürece)
Lütfen bırakın artık bayanların cinsel hayatını eleştirip yaftalamayı.
Sizin gibi yargılayan insanlar yüzünden evli bayanlar bile eşlerine cinsel arzularını açıkça gösteremiyo.
Hatta bu bakış açısı yüzünden vajinusmuslu bayanların sayısı epeyce fazla.
Bunları 3 yıllık evli ve hala bakire olan vajinusmus hastası bi bayan olarak yazıyorum
İki bekar insan ister sadece cinsellik için birlikte olur ister aşık olur birlikte olur. Bu durum aklı başında olan kimseyi ilgilendirmez.Banlanmak falan umrumda değil söyleyeceğim artık.
Igrenc ve zavallısın.ucuz malın alıcısı çok olur illa bulursun seni etkileyecek(s.....cek) birini.kadinligindan utan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?