- 19 Kasım 2014
- 2.971
- 2.973
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kiz adam istemiyor sal ipini gitsin
Yani yaptığınızın saçma olduğunu bile bile de yapmanız ayrıca saçma.. Tam olarak nereyi silkelemek gerek bilemiyorum.. Diyelim ki ısrarlarla barıştınız vs.? Mutlu olabilecek misiniz? Zorla yanınızda tuttuğunuz bir insanla mutlu olabilecek misiniz?Şöyle bir omuzlarımdan silkinde kendime geleyim gerçekten. Aynısını soruyorum kendime
Yani yaptığınızın saçma olduğunu bile bile de yapmanız ayrıca saçma.. Tam olarak nereyi silkelemek gerek bilemiyorum.. Diyelim ki ısrarlarla barıştınız vs.? Mutlu olabilecek misiniz? Zorla yanınızda tuttuğunuz bir insanla mutlu olabilecek misiniz?
lütfen yapmayın adam sizi heryerden engellemek kadar silmiş yada ulaşamamanızı yada ulaşılmaz olmayı istiyor bir şekilde peşinde koşmanızı ve bir şekilde yeniden başladığınızda bile iplerin kendi elinde olması demektir bundan sonrası...
bu kadar değersizleştirmeyin kendinizi aramayın sormayın kafanızı dağıtacak başka şeyler bulun o bile arasa kesinlikle geri dönmeyin abla tavsiyesi...
unutma!!! sen kendini sevmezsen kimse seni sevmez önce kendini sev...
O zaman ilerde geldiğinde siz de daha yakışıklı, daha karizmatik, daha iyi ve sizi seven bir insanla birlikte olmuş olun, duygusal boşlukta olmayınO anlık bir olaydı bitti. Hala yapmıyorum. Aramam onu da biliyorum ama ilerde gelirse yalnızken o boşlukta kabul etmek istemiyorum bir daha. O yüzden yorum istedim. Barışmak değil ilerde barışmamak için.
inşallah uygulayabilirsinizAy vallahi şimdi bunu kaydedicem hergün okurum. Ne güzel dediniz. Böyle bir tavsiyeye çok ihtiyacım vardı işte.
O zaman ilerde geldiğinde siz de daha yakışıklı, daha karizmatik, daha iyi ve sizi seven bir insanla birlikte olmuş olun, duygusal boşlukta olmayınDaha şimdiden ilerde geldiğinde duygusal boşlukta olacağınızı garanti eder gibi bir haliniz var.. Ben anlayamıyorum sizin gibi olmayanı zorla oldurmaya çalışan insanları, ha ilerde ha şimdi yüzüne bakmayacaksınız muhattap olmayacaksınız bu kadar basit, şu an onun yaptığı gibi
![]()
yani umarım bu kez aşkınız karşılıklı olurAhahah çok hoşsunuz ya. Teşekkür ederim gülümsedim vallahi. Yakışıklı karizmatik olmasa bile aşkımı paylaşabileyim istediğim gibi o bana yeter.
Olmayanı zorla oldurma... Kesinlikle öyle evet.
2 gün önce yazmışsın konuyu ama ben yine de yorumları okumadan cevap yazacağım. Görüşelim demişsin hayır demiş, telefonlarını açmamış, üzerine engellemiş daha ayrılmaya gerekçe mi arıyorsun. Akıllı bir insan için bunlar gayet yeterli.İlişki boyunca kendimi tutmaya çalıştım ama bu son sefer tam patladım sanırım. Ayrılınca hiç aramamaya sormamaya çalışırdım. Bazen arardım ve her aradığımda kendini mutlaka geri çekmiştir. Hiç olumlu dönüşü olmamıştı. Ortak arkadaşımızla buluşmuştu dün. Zaten buluşmalarını ben istedim çünkü dayanamadım. Arkadaş çağırdı konuştu "artık zaman gösterir olup olmayacağını" demiş. Bu sabah konuşmak istiyorum diye baya bir üstüne gittim. Aradım üst üste hatta engelleyince kardeşimden aradım. Çok kızdı her yerden engelledi.
Sürekli tartışma oluyor aramızda. Büyümesinin sebebi kimse alttan almıyor. Keşke büyük bir neden olsa ve tamamen bittiğini kabul etsem diyorum. Diğer ilişkilerimde öyleydi ve bitirme aşamasında hiç zorlanmamıştım. Böylesi çok kötüymüş.
Artık kendi hayatıma bakmak istiyorum ama ondan kopamıyorum bir türlüGurursuz ve onursuz hissediyorum. Nasıl aşarım bu durumu?
Kadınların en büyük hatası görüşmek istemeyen bir erkeğin peşinden koşması. Ya hayatımdan giderse ne olur korkusu. Başka birini bulamam korkusu. Yalnız kalma korkusu. Erkekler bizim gibi değil. Onlar düz düşünüyor. Görüşmek istemiyorlarsa zorlamayacaksınız. Peki deyip sen yoluna ben yoluma diyeceksiniz. Zaten onlar dönmek isterse dönerler. En güzeli iletişimi kesmek. Kafanızı yormaya gerek yok.
2 gün önce yazmışsın konuyu ama ben yine de yorumları okumadan cevap yazacağım. Görüşelim demişsin hayır demiş, telefonlarını açmamış, üzerine engellemiş daha ayrılmaya gerekçe mi arıyorsun. Akıllı bir insan için bunlar gayet yeterli.
Yazmayınca çabuk çıkıyor emin olun.Bir daha hiç yazmadım. İnşallah hayatımdan çıktığı gibi aklımdan da çıkar tez zamanda.
Bu adamın pipisi altından mı? Bir erkeğin önünde bu kadar eğilip gurursuz hâle gelmeyin.
Yukarıda biri, barisirsaniz ipler yine onun elinde olacak demiş. İpler onun elinde demek, sizin bu ilişkide hiç bir yaptırım gücu olmayan, üzülen ve ezilen taraf olmanız demek, ne münasebet?Konuş Fulya Abla konuş ya. Vallahi bir kendime geleyim. Arkadaşıma beni sormuş nasıl diye. Gelmesi yakındır barışmak istemiyorum aynı olur herhalde yine her şey![]()
Yukarıda biri, barisirsaniz ipler yine onun elinde olacak demiş. İpler onun elinde demek, sizin bu ilişkide hiç bir yaptırım gücu olmayan, üzülen ve ezilen taraf olmanız demek, ne münasebet?
Kim ki o?
Su erkekleri gözünüzde büyütüp, bunlar için ikilemde kalmayın yahu. Çoğu gerçek sevgiden bile anlamıyor. Engellemiş bir de. Biliyor çünkü engellese bile bırakmayacağınızi. Şuan bile, onun için aci cektiginizi biliyor.
O yüzden soruyor arkadaşınıza nasıl diye. Sizin üzüntüden geberdiginizi bilmek istiyor. Nasıl ama iyi yaptım deyip, egosunu tatmin etmek istiyor.
Yazık değil mi size?