Kendimi ancak bu kadar tutabildim

Canım bende çok koştum sevgim için mücadele ettim adam beni engelledi yok saydı hatta abarttı biraz savcılığa şikayet etti ne geçti benim elime koca bir hiç sevgimle kaldım taciz dedi çok komik ama seviyordum zor seviyorum ama bitti kendimi daha çok seviyorum o yüzden asla ayrılık isteyen erkeğe mesaj atmamalıyız
Çok teşekkür ederim. Kendinize kıymet verip öz saygısı yüksek biri olduğunuz ne kadar belli...

Canım bende çok koştum sevgim için mücadele ettim adam beni engelledi yok saydı hatta abarttı biraz savcılığa şikayet etti ne geçti benim elime koca bir hiç sevgimle kaldım taciz dedi çok komik ama seviyordum zor seviyorum ama bitti kendimi daha çok seviyorum o yüzden asla ayrılık isteyen erkeğe mesaj atmamalıyız

Aaaa savcıya ne demişte vermiş

mesaj attım huzuru ve sükunu bozma demiş

,konuşmak için evine de gittim ondan dolayı başkası var belli ki başından atmak için yaptı kendi bilir

Aaa yani daha da beteri olmuştur çevremde ama onca yaşanmışlık varken kimse kimseyi polise şikayet etmedi. Hele sadece bir seferse yazıklar olsun de geç.

Çok şaşırdım ve üzüldüm. Sevgiliyken bile değer verip sevdiği meçhul. Hadi o an belki benim çok üstüme gelse çok bunaltsa çağırırım gitsin ve ciddiyetimi anlasın diye ama yine şikayetçiyim demeye dilim varmaz bilemiyorum yani...

Savcılık aşamasından bir şey çıkmadı canım kapandı bende altta kalmadım beni bedeninde istediği tarzı mesajları olan adam bu cinsel tacizden şikayetçi oldum o da sürünsün diye kendi kaşındı ve gitti adliyeye nezarette filan kaldı hahaha iyi oldu ama sonuçta yaptığı terbiyesizlik yanına kalmadı başkası vardı kesin evine gitmeyeyim ayağım kesilsin diye şikayetçi oldu ama başını yaktı adli kontrol yedi yani ben seviyor sandım ama ucuz insanmış demem o ki kendinden fazla kimseye değer verme ve ayrılık sonrası asla mesaj atma bi tarafları kalkıyor ve emin ol kimsenin yaptığı kimse de kalmıyor
Aaa yani daha da beteri olmuştur çevremde ama onca yaşanmışlık varken kimse kimseyi polise şikayet etmedi. Hele sadece bir seferse yazıklar olsun de geç.

Çok şaşırdım ve üzüldüm. Sevgiliyken bile değer verip sevdiği meçhul. Hadi o an belki benim çok üstüme gelse çok bunaltsa çağırırım gitsin ve ciddiyetimi anlasın diye ama yine şikayetçiyim demeye dilim varmaz bilemiyorum yani...

Back
X