canım oglum 2 ay 3 haftalık ılk zamanlarda bu kadar yogun degıldı yada farkında degıldım.normalde sevıyorum tabıkı ama huysuzlanmaya baslayıpta durmadıgında cok sınırlenıyorum.sureklı kucak ısteyen bır bebek yatırmaya calıstıgım anda morarana kadar aglıyor.uyurken sallıyorum uyanana kadar ayaklarımda kalıyor eger daldı dıye bırakırsam anında uyanıp aglıyor.bazı gunler ac oturuyorum aksama kadar elımden bırakamadıgım ıcın.bunlar cok bunalttı benı.bırakıp wc ye bıle gıdemıyorum.allah sanada hayırlı dogumlar nasıp etsın ınsallah
Sezeryan konusunda haksız olabilirsin çünkü bir çoğumuz bende sezeryanla dünyaya getirdik bebeklerimizi.Ama emzirme konusunda haklı olabirsin birde mamayala uğraşmak onu hazırlamak temizlemek çok zor olduğunu düşğnüyorum bizimkiler acıktıkça veriyoz ağzına beş dk tamam sen hem uğraşıyorsun birde üstüne iyi besliyemediğini düşünüyorsun.Mamayı sindirmeside zor bu yüzden huysuz olması çok normal.Birde ben sezeryanla doğum yapmanın sütü etkilediğine inanmıyorum ben normal doğum yapan hastanedeki kadınlardan daha önce ve daha bol sütüm olmuştu.kızlar ben bıde hıc dogum sancısı yasamadan cekmeden apar topar sezeryana alındım.sutum olmadıgı ıcın 1.ayından berı emzırmedım acaba bunlarda etkılı olmusmudur kendımı anne hıssedemememde.yanı annelıge daır olan seylerı yasamadan bebegımle bıraraya geldım
kızlar sımdı yazdıklarım sıze cok tuhaf gelecek cunku banada oyle gelıyor daha dogrusu sacma gelıyor ama gercek.ben hamıleyken kendımı hıc hamıle gıbı hıssedemedım.sankı kılo almısım yada karnımda gaz varmıs gıbı.dogum yaptım kendımı hıc anne gıbı hıssedemedım.annelıge uyum saglayamadım.evet oglumu sevıyorum ama onu canımın ıcı gıbı hıssedemıyorum.benım benden bır parca gıbı goremıyorum.cok moralım bozuk.esım doktora gıdelım dıyor.acaba bende annelık ıcgudusu yokmu yoksa lohusalık depresyonumu yasıyorum farkında olmadan.sureklı eskı hayatımı ozluyorum.bır cok seyı artık yapamadıgım ıcın cocugu ayak bagı gıbı goruyorum bazen.bazen cok vıcdan azabı cekıyorum kendıne gel o senın oglun dıyorum ama oyle hıssedemıyorum.ne yapmalıyım ya
kızlar sımdı yazdıklarım sıze cok tuhaf gelecek cunku banada oyle gelıyor daha dogrusu sacma gelıyor ama gercek.ben hamıleyken kendımı hıc hamıle gıbı hıssedemedım.sankı kılo almısım yada karnımda gaz varmıs gıbı.dogum yaptım kendımı hıc anne gıbı hıssedemedım.annelıge uyum saglayamadım.evet oglumu sevıyorum ama onu canımın ıcı gıbı hıssedemıyorum.benım benden bır parca gıbı goremıyorum.cok moralım bozuk.esım doktora gıdelım dıyor.acaba bende annelık ıcgudusu yokmu yoksa lohusalık depresyonumu yasıyorum farkında olmadan.sureklı eskı hayatımı ozluyorum.bır cok seyı artık yapamadıgım ıcın cocugu ayak bagı gıbı goruyorum bazen.bazen cok vıcdan azabı cekıyorum kendıne gel o senın oglun dıyorum ama oyle hıssedemıyorum.ne yapmalıyım ya
canım oglum 2 ay 3 haftalık ılk zamanlarda bu kadar yogun degıldı yada farkında degıldım.normalde sevıyorum tabıkı ama huysuzlanmaya baslayıpta durmadıgında cok sınırlenıyorum.sureklı kucak ısteyen bır bebek yatırmaya calıstıgım anda morarana kadar aglıyor.uyurken sallıyorum uyanana kadar ayaklarımda kalıyor eger daldı dıye bırakırsam anında uyanıp aglıyor.bazı gunler ac oturuyorum aksama kadar elımden bırakamadıgım ıcın.bunlar cok bunalttı benı.bırakıp wc ye bıle gıdemıyorum.allah sanada hayırlı dogumlar nasıp etsın ınsallah
arkadasım ne kadar benı yazmıssın.senın zamanında hıssettıklerını suan ben hıssedıyorum bende kımseye anlatamıyorum esım cok fazla anlamıyor hıslerımı.bende sımdıye kadar cok fazla sorumluluk almamıstım.sımdı bırden bana muhtac bır canlı var.aynı senın yasadıklarını yasıyorum kısacası.benım oglumda bu hafta sonu 3.ayını dolduruyor umarım benım yasadıklarım dusuncelerımde yakında gecer.benımle paylastıgın ıcın cok sagol.kericim slm yaşadıklarını fazlasıyla anlıyorum aglayarak okudum çünkü okudukça yaşadıklarımı hatırlayıp kendimden utandım
benim kızım şuan 4.ayına girdi inanırmısın ben yeni yeni kızımı sevdigimi onun benim caım oldugunu hissediyorum
bu 4 aydaneler neler yaşadım bebegimi istemedim,çok erkendi diye düşündüm,bu bi rüya olsa ve uyansam dedigim günler çok oldu,bi yndan bunları düşünüp aglıyodum bi yandan düşündüklerimden utanıp aglıyordum ,ALLAH kimseye yaşatmasın bi yaşayan anlar,kızlar yargılamayın neolur,bebegimin ilk dogdugun günden itibaren öyle çok sıkıldım ki bebegimi bi yük gibi gördüm olmasaydı dedim ama inan kericim geçiyhor bu gnler
asıl sebeb ben çalışan aktif bi bayandım,istedigim an istedigimi yapan ,canım sıkıldımı başımı alıp giden falan filan işte..çocuklugumdan beri çok şükür en ufak bi sıkıntı bi sorumluluk almamışım ki bebegim dünyaya gelipte sorumluluk omzuma binince neye ugradıgımı şaşırdım
sıkıntılarımı kimseyle paylaşmadm utandım ,eşimde pek anlamadı beni ozamanlar,hep içime ata ata sonunda irgün acile kaldırıldım patik atak...hemen psikayatriye gittim doktor yaşlı çok olgun bi beydi dinledi dinledi 1 hafta süre verdi bana panikatak tekrarlıcakmı diye çok şükür öyle kötü olmadım ama içimdeki sıkınıtıyı bi türlü atamıyordum doktora söledim doktor ilaç vermek istemedi ,bebegimin artık yavaş yavaş sosyalleştigini v bana tpkiler verdikçe benim ona baglaacagımı söledi sonra tabi herkesle paylaştım sıkıntımı önüme gelene anlattım baktimki herkes benim gibi şeyleri ufakta olsa yaşamış
kericim merak etme önünde 1.5-2 ayın kalmış sabret
benim kızım artık beni görünce bilinçli olarak gülüyor ,sonra benle konuşmaya çalışıyor,ona oyunlar ögretiyorum anlıyor bunları yarken bi baktım ki o benim canımıniçiymiş
bebegim 3 aylık olana kadar evden dogru dürüst hiç çıkmamıştım hasta olmasın diye ,şimdi hergün bi yerdeyim alıp alıp gidiyorum kızımı
atlatılmıcak bişey yok kericim biliyorum çok zorlanıyosun,atlatılmıcak bişey olsa inan ben atlatamazdım ,dilersen bi uzmana görün konuş insan ilaç kullanmadanda içini boşaltarakta rahatlıyor
sıkıldıkça burayada yaz içine atma sakın ben attım sonunda fena patladı
elimden geleni yapmak isterim konuşmak istersende konuşalım
emin ol geçecek bu günler ve sen inan oglunu kendinden fazla seviyorsun sadece şuan farkında degilsin....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?