Kendimi anneme nasil affettiririm?

Gizemgulu

Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2019
169
48
13
28
Bugun benim doğum günüm . Ben yılladır kendime isim yazan kolye almak istiyodum . Annemde çok iyi biliyo . Annem bugun hediye almış bende hevesle açtım isim yazan kolye almıştır diye . Çok agir tarzda bi altın kolye almış bende şaşırdım ve 1300 lira olduğunu duyunca kızdım açıkçası niye bu kadar pahalı bişey aldın. Diye değişik bi tepki gösterdim . Cunku çok hayal etmiştim isimli kolyedir diye ve bunu saklayamadım onları çok üzdüm çok üzgünüm ama affettiremiyorim kendimi nasıl böyle iğrenç bi insan oldum bilmiyorum çok üzgünüm herseyi mahvettim yine bi boynuna sarılıp annem teşekkür ederim demedim . Annemde sonra aldı kolyeyi benden haketmeyene haketmediği şeyi almycan diye nasıl affetircem ben kendimi?

öncelikle ayıp etmişsin anne sonuçta keşke öyle tepkiler vermeseydin ama geçti artık güzel ve uygun bir dille derdini anlat çok pişman oldugunu söyle anlık ve istemsiz verdiğim bi tepkiydi diyip özür dile elini öp büyük ihtimal öptürtmez ama sen zorla öp

Nice senelere keşke annemde bana tek bi hediye alsada o hediye çatal iğne olsa.gerçi kadın doğum günümü bile kutlamaz ya neyse.dünyada benim gibilerinin(annesinin hiç iyi ki doğdun bile dememesi) de var olduğunu düşünürseniz ne kadar şanslı olduğunuzu anlar gider annenize sarılır öpersiniz diye düşünüyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…