- 3 Haziran 2010
- 4.364
- 6.676
- 398
- Konu Sahibi showingnoemotions
-
Bence aramayın artık cidden sinir bozucuOrtak arkadaşlarımız yok, yani benim gibi iletişimde değil. Kimse zaten benim gibi aramaz onu. Geçen whatsapptan yazdım, telefon açınca bir saat konuşan kişiyle diyalog şu kadardı:
Ben:Naber
O: ii, sen
Ben, ben de iyiyim.
bu kadar
O an anladım ki, bu hep ben arayayım. 45 dakika konuşalım istiyor.
On yıl önce ona sen cagri birak ben seni ararim mi dedin?Whatsaptan da aramıyor, araması şart değil yazmıyor bile ama çaldırıp kapatıyor. Benim aramamı bekliyor.
Babasını kaybetmişti. 10 yıl önce. O nedenle ona kötü davranamıyorum. Böyle bir şey diyemem.kız 10 yıldır çalıdırmaktan usanmadın mı paran olsun artık yeter ,
çocuk gibi çaldırıp kapatıyorsun , bu son arayışım seni derim ,
veeee bir daha çaldırıp kapatırsa aramam , NET
Babasını kaybetmesiyle bunun ne alakası var ki?Babasını kaybetmişti. 10 yıl önce. O nedenle ona kötü davranamıyorum. Böyle bir şey diyemem.
Yani o tarz sözler söylemek istemiyorum. Şimdiye kadar gerçekten parası yoktur diye üstelemedim ama mahçup olan whatsapptan yazar en azından.Babasını kaybetmesiyle bunun ne alakası var ki?
Tabi ki her acı geçmez ama 10 yıl da az bir süre değil.
Kendinizi kullandırtmayın bence
İyi de çevresinde hiç mi bir yeri aramak zorunda kalmıyor?Yani o tarz sözler söylemek istemiyorum. Şimdiye kadar gerçekten parası yoktur diye üstelemedim ama mahçup olan whatsapptan yazar en azından.
Sanmam, bana gelince böyle. Telefonu açınca ilk sorduğu; bedava dakikan var mı? Var diyince 45 dk konuşuyor. İnsan arada whatsapptan yazar mesela. O da yok, düşünüyorum, parası olmasa interneti de olmaz. Durum attığına göre var. Ama hal hatır sorma yok.İyi de çevresinde hiç mi bir yeri aramak zorunda kalmıyor?
Acaba bütün herkese mi böyle?
Bence artık siz de aramayın.Sanmam, bana gelince böyle. Telefonu açınca ilk sorduğu; bedava dakikan var mı? Var diyince 45 dk konuşuyor. İnsan arada whatsapptan yazar mesela. O da yok, düşünüyorum, parası olmasa interneti de olmaz. Durum attığına göre var. Ama hal hatır sorma yok.
İyi sabretmissiniz. 10 yıl dile kolay . İnsan hicmi kontör almaz.arkadas kendini akıllı zanneden kişilerden galibaBir arkadaşım var. Yaklaşık on yıldır beni çalıdırıyor, kapatıyor. Ben onu arıyorum. Asgari ücrette olsa çalışıyor, kazanıyor. Ben çalışmıyorum. Maddi durumu kötüdür diye şimdiye kadar takmadım ama artık aramamaya başladım. Örneğin whatsapp var, oradan bile yazmıyor (nasılsın iyi misin gibi) ama ben arayınca 1 saat konuşuyor. Bunca yıl durumuna üzüldüğüm için aramıştım ama konu parası falan olmaması değil galiba. Derdim kendimi aptal hissetmem. İkimizde kadın kişisiyiz.
İyi sabretmissiniz. 10 yıl dile kolay . İnsan hicmi kontör almaz.arkadas kendini akıllı zanneden kişilerden galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?