bence onun kafasında bir evlenme teklifi vardı ama sen aceleci davranarak o anın büyüsünü bozdun... ama tabii seni üzmemek adına teklifi etti evet dedin ve konular konuşuldu... ama yeri geldiğinde de bu kırgınlığını dile getirdi... kırgınlığını dile getirmesi kararından ya da teklifinden vazgeçtiği anlamına gelmez ki...
ama tereddütlerin varsa ; senin zorlamanla olduğunu düşünüyorsan konuyu sen açma... ki öyle yapmışsın ama o yine de konuşuyor ... o zaman tereddüt edecek de fazla bir şey yok gibi...
çok takma bence de... bir de erkek olan o bırak bazı şeyleri o düşünsün ...
belki oyunanız vardır..erkek arkadasıma demiştim neden evlenme teklifi etmiyorsun diye.oda etmişti..sonrada 5 gun sonra benden beklemeliydin falan demişti..bende cok bozulmustum hevesim kırılmıstı..
ama şimdi sanki o evlilik teklifi gecerliymiş gibi evlilikten söz ediyo hazırlan diyo size gelicez artık..yüzük takıcaz falan diyo..ben kısmet deyince de kızıyo..aklım karıştıı hatasınıda anlamasını istiyorum birazda..sizce ne yapmalıyım ben....:enbuyukkk:
http://www.kadinlarkulubu.com/esi-e...valide-ayn305-apartmanda-oturmak-do287ru.html
bu konunuzda evi hazırlıyoruz falan demişsiniz.? siz isteme söz nişan teklif vb. şeyler olmadan en son işten başlayıp bbaşa doğru mu gidiyordunuz? anlayamadım ben
bence eğer adım atılmadan siz ona her konuda konuşup karar verme hakkı verdiniz. sonra rahatsız olup evlenme teklifi beklediğinizi söylediniz. ve sonuç yine sizin canınız sıkıldı..
bence de ağırdan alın. herşey zamanı gelince sırasıyla olsun deyin.
:))
ay niye evlenme teklifi etmiyosun bana diye sorman hata bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?