Kendimi aşmak...

ogrenmeyetalip

"Uyumak istiyorum; başım bir cenk meydanı..."
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2015
111
48
13
Herkese selamlar. Derdim yillardir bir turlu olmak istedigim insan olamamak... Hatta ona yaklasamamak... İdeal benligime fersah fersah uzakta olmak... Gaflet ve atalet icinde bogulmak... Yapmam gerekenlere ve yapmak istediklerime irade gosterip yapamamak... Potansiyelimi, en guzel yillarimi ziyan etmek... Ve onumdeki en buyuk engeli, kendimi asamamak... Biliyorum ki olay yine bireyin kendisinde bitiyor, ben istemedikten sonra bir baskasi benim icin bir sey yapamaz. Ama yine de icimi dokmek istedim. Her yerden bir medet umuyorum...

Olmak istediğin insan sen olmadığın için olamazsın. Sen busundur, herkesin malzemesi farklıdır en nihayetinde. Herkes harika, süper güzel olsa kişilik ve karakter ayrışması yaşamazdık, robot insanlar olurduk tekdüze...

Bunun haricinde, yapmak istediğin hedefler varsa hayatını istediğin seviyeye taşıyacak, tam olarak emek vermediğin için ulaşamıyorsun o kadar.
İstanbul dan İzmir e ışınlanmayı isteyemezsin...

Olmasini istedigim, kendimden bekledigim seyler ütopik degil aslinda. Ne bileyim erken kalkmak, duzenli ve planli olmak, guleryuzlu olmak, insanlara yardimci olmak gibi seyler. Zamanimi bosa harcamamak vs. İyi nitelikli, saglam karakterli, ici kafasi dolu olmak. Ama buna yillardir uzulmekten bi adim oteye gecemiyorum...

Haklisiniz. İlk mesajimda da belirttigim gibi bu kisinin kendinde bitiyor. Ama insan yine de yalniz basedemeyip aman dileniyor. Belki degisik bir bakis acisi, belki empatik birkac soz, belki ben de boyleydim ama soyle soyle yaptim daha iyiyim gibi seyler... Ne bileyim...

Kaç yaşındasın çalışıyor musun?

Bir şey yapmak istiyorsan asla ertelemeyeceksin. Tek çıkar yolu bu.
Yarın erken kalktın, kalktın diyorum .

26 yasindayim. Hayir calismiyorum. Beni mutlu edecek bir iste calismak istiyorum. Ayrica para kazanmak icin degil de farkli seyler yaparak zamanimi dolu dolu gecirebilecegime inaniyorum. Calisma anlayisim zamane hanimlarindan biraz farkli. Mutlu olacagima inandigim is icin kucuk adimlar atmis bulunmaktayim. Ama kendimi motive edip hedefime odaklanamiyorum...

Profil resminiz çok güzel, aslında böyle düşünen bir insansanız bence gayet dolusunuz kendinizi meşgul etmek adına belli amaçlar koyabilirsiniz önünüze...

Profil resminiz çok güzel, aslında böyle düşünen bir insansanız bence gayet dolusunuz kendinizi meşgul etmek adına belli amaçlar koyabilirsiniz önünüze...
Tesekkur ederim begenmenize mutlu oldum. Esasen boyle oldugunu dusunuyorum, dunya hayati konusunda buna inaniyorum ama yine de eften puften dunyaliklara uzulup kafa yorum zaman harcamaktan kendimi alamiyorum. Aslinda sorunu da cozumu de bi anlamda biliyorum(zannediyorum). Ama cozumu hayata gecirecek olan ic dinamigi bir turlu elde edemiyorum. Benlik algimi, olaylara bakis acimi dogru bulmuyorum. Degistirmek istiyorum ama iih, olmuyor...

Bu biraz kişilikle alakalı biliyor musunuz, bende ülkemizde olan olaylar, ölen insanlar, şehitler bunları duydukça, haberleri okudukça kendimi alı koyamıyorum , konuşuyorum tartışıyorum, kendimi hiç mutlu hissedemiyorum ve aslına bakarsanız hayatını normal bir şekilde devam ettiren insanlara da çok şaşırıyorum benim aklımdan çıkmıyor yani olanlar, vicdan sahibi olmakla alakalı sanırım biraz da.

Ben de senin dediğin gibi ütopik olmayan şeyler istiyorum ama ben de başaramıyorum.Yaptım mı oluyor ama önemli olan yapma gücünü toplayabilmek

Utanarak
Utanarak soyluyorum ki kendime uzulmekten diger insanlara sira gelmiyor. Ustune bi de bunun icin uzuluyorum... Artik kendimle ugrasmayi birakip birilerinin hayatina olumlu katkilarda bulunmak istiyorum...

Utanarak
Utanarak soyluyorum ki kendime uzulmekten diger insanlara sira gelmiyor. Ustune bi de bunun icin uzuluyorum... Artik kendimle ugrasmayi birakip birilerinin hayatina olumlu katkilarda bulunmak istiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…