- 30 Kasım 2015
- 111
- 48
- 13
- Konu Sahibi ogrenmeyetalip
-
Olmasini istedigim, kendimden bekledigim seyler ütopik degil aslinda. Ne bileyim erken kalkmak, duzenli ve planli olmak, guleryuzlu olmak, insanlara yardimci olmak gibi seyler. Zamanimi bosa harcamamak vs. İyi nitelikli, saglam karakterli, ici kafasi dolu olmak. Ama buna yillardir uzulmekten bi adim oteye gecemiyorum...
Bir şey yapmak istiyorsan asla ertelemeyeceksin. Tek çıkar yolu bu.Herkese selamlar. Derdim yillardir bir turlu olmak istedigim insan olamamak... Hatta ona yaklasamamak... İdeal benligime fersah fersah uzakta olmak... Gaflet ve atalet icinde bogulmak... Yapmam gerekenlere ve yapmak istediklerime irade gosterip yapamamak... Potansiyelimi, en guzel yillarimi ziyan etmek... Ve onumdeki en buyuk engeli, kendimi asamamak... Biliyorum ki olay yine bireyin kendisinde bitiyor, ben istemedikten sonra bir baskasi benim icin bir sey yapamaz. Ama yine de icimi dokmek istedim. Her yerden bir medet umuyorum...
Cok tesekkur ederim. Kesinlikle haklisiniz. Bunu ben de biliyorum ama ah o irade! Nerden alinir nerde satilirBir şey yapmak istiyorsan asla ertelemeyeceksin. Tek çıkar yolu bu.
Yarın erken kalktın, kalktın diyorum .
Profil resminiz çok güzel, aslında böyle düşünen bir insansanız bence gayet dolusunuz kendinizi meşgul etmek adına belli amaçlar koyabilirsiniz önünüze...Herkese selamlar. Derdim yillardir bir turlu olmak istedigim insan olamamak... Hatta ona yaklasamamak... İdeal benligime fersah fersah uzakta olmak... Gaflet ve atalet icinde bogulmak... Yapmam gerekenlere ve yapmak istediklerime irade gosterip yapamamak... Potansiyelimi, en guzel yillarimi ziyan etmek... Ve onumdeki en buyuk engeli, kendimi asamamak... Biliyorum ki olay yine bireyin kendisinde bitiyor, ben istemedikten sonra bir baskasi benim icin bir sey yapamaz. Ama yine de icimi dokmek istedim. Her yerden bir medet umuyorum...
Uzgunum biraz genis kapsamli ve kompleks bir mesele. Yeterince net ifade edemediysem kusura bakmayin:\Bişey anladiysam zenci olayim
Tesekkur ederim begenmenize mutlu oldum. Esasen boyle oldugunu dusunuyorum, dunya hayati konusunda buna inaniyorum ama yine de eften puften dunyaliklara uzulup kafa yorum zaman harcamaktan kendimi alamiyorum. Aslinda sorunu da cozumu de bi anlamda biliyorum(zannediyorum). Ama cozumu hayata gecirecek olan ic dinamigi bir turlu elde edemiyorum. Benlik algimi, olaylara bakis acimi dogru bulmuyorum. Degistirmek istiyorum ama iih, olmuyor...Profil resminiz çok güzel, aslında böyle düşünen bir insansanız bence gayet dolusunuz kendinizi meşgul etmek adına belli amaçlar koyabilirsiniz önünüze...
Utanarak soyluyorum ki kendime uzulmekten diger insanlara sira gelmiyor. Ustune bi de bunun icin uzuluyorum...Bu biraz kişilikle alakalı biliyor musunuz, bende ülkemizde olan olaylar, ölen insanlar, şehitler bunları duydukça, haberleri okudukça kendimi alı koyamıyorum , konuşuyorum tartışıyorum, kendimi hiç mutlu hissedemiyorum ve aslına bakarsanız hayatını normal bir şekilde devam ettiren insanlara da çok şaşırıyorum benim aklımdan çıkmıyor yani olanlar, vicdan sahibi olmakla alakalı sanırım biraz da.
Utanarak soyluyorum ki kendime uzulmekten diger insanlara sira gelmiyor. Ustune bi de bunun icin uzuluyorum...Bu biraz kişilikle alakalı biliyor musunuz, bende ülkemizde olan olaylar, ölen insanlar, şehitler bunları duydukça, haberleri okudukça kendimi alı koyamıyorum , konuşuyorum tartışıyorum, kendimi hiç mutlu hissedemiyorum ve aslına bakarsanız hayatını normal bir şekilde devam ettiren insanlara da çok şaşırıyorum benim aklımdan çıkmıyor yani olanlar, vicdan sahibi olmakla alakalı sanırım biraz da.
Umarim yardimci olmaya calisanlar olur da benzer durumda olanlar da nasiplenir.Benzer sorunlar yaşıyoruz, o yüzden akıl vermek yerine bu konuyu ben de takip edeceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?