Çalışıyorum aslında,özgüven eksikliğim fazlaÇalışıyor musunuz? Acaba çok fazla boş vaktiniz var da kendinize bunları vesvese ediyor olabilir misiniz? Özgüven eksikliğiniz var belli ki.
pembe fili düşünme diye bir kitap var okumanızı tavsiye ederim,öz şefkatle ilgili çok tatmin edici türkçe kaynak yok ama diliniz iyiyse ingilizce podcastleri dinleyebilirsiniz.Çalışıyorum aslında,özgüven eksikliğim fazla
Okuyacağım teşekkür ederimpembe fili düşünme diye bir kitap var okumanızı tavsiye ederim,öz şefkatle ilgili çok tatmin edici türkçe kaynak yok ama diliniz iyiyse ingilizce podcastleri dinleyebilirsiniz.
Ben hiçbir zaman mutlu bir insan olmadım.mesela yanımda gayet yakışıklı, anlayışlı, bana değer veren bir sevgilim varken bile.sokakta o kadar çok yakışıklı erkek var.bir tanesini anca bulabilmişim tarzı bakıyorum hayata.evlensem, bir tanecik koca bulmuşum o kadarını da herkes yapıyor diyorum.sokaktaki insaar bile bana ilgi göstermese moralim bozuluyor.zaman zaman telkinlerle aştığım zamanlar oldu ama iki gün sonra eski tas eski hamam.kişilik özelliği olduğunu düşünüyorum valla.Merhaba arkadaşlar Son zamanlarda fazlaca içinde olduğum bir duygudan bahsetmek istiyorum herkesle kendimi kıyaslıyorum birine bakıyorum fiziği çok güzel beli ince istediğini yiyip içiyor benim aylardır spor yapmama rağmen asla ulaşamayacağım bi görüntüde olması modumu direkt düşürüyor ,başka birinin yaptığı ekstra bi başka bi durum benim moralimi alt üst ediyor asla böyle bi insan değildim ama çok kötü hissediyorum.Kendimle deli gibi bi mücadelenin içindeyim yemek yediğim zaman kendimi çok kötü hissediyorum güzellik takıntım çok arttı, sadece bu da değil bakıyorum biri benden daha iyi giyiniyor kendimi kötü hissediyorum kıskanıyorum resmen kimseylede paylaşamıyorum bu kadar şeffaf olabileceğim başka bi yer yok, sonra bakıyorum başka birinin düğünü daha mı güzel olmuş kendiminkinde o kadar pozitif o kadar güzel şey varken ufak tefek olumsuzluklara takılıp kalıyorum var mı aranızda böyle birisi gerçekten dertleşmeye ihtiyacım var
Kendini olduğun gibi sev. Ne kıyafetine ne fiziğine bak. Aslolan karakterin, duruşun, kalbin, yani manevi özelliklerindir. Kendini kimse ile kıyaslama.Merhaba arkadaşlar Son zamanlarda fazlaca içinde olduğum bir duygudan bahsetmek istiyorum herkesle kendimi kıyaslıyorum birine bakıyorum fiziği çok güzel beli ince istediğini yiyip içiyor benim aylardır spor yapmama rağmen asla ulaşamayacağım bi görüntüde olması modumu direkt düşürüyor ,başka birinin yaptığı ekstra bi başka bi durum benim moralimi alt üst ediyor asla böyle bi insan değildim ama çok kötü hissediyorum.Kendimle deli gibi bi mücadelenin içindeyim yemek yediğim zaman kendimi çok kötü hissediyorum güzellik takıntım çok arttı, sadece bu da değil bakıyorum biri benden daha iyi giyiniyor kendimi kötü hissediyorum kıskanıyorum resmen kimseylede paylaşamıyorum bu kadar şeffaf olabileceğim başka bi yer yok, sonra bakıyorum başka birinin düğünü daha mı güzel olmuş kendiminkinde o kadar pozitif o kadar güzel şey varken ufak tefek olumsuzluklara takılıp kalıyorum var mı aranızda böyle birisi gerçekten dertleşmeye ihtiyacım var
Şunu söyliyim o zayıf yiyor yiyor kilo almıyor dediğiniz insanlar aslında o kadar yemiyor ve spor geçmişi oluyor. Yani o kadar basit değil çok nadirdir oturduğu yerden zayıf kalmak. Kendimden örnek vereyim; bana da kaç kişi diyor iyi yiyorsun kilo almıyorsun diye ben ilkokul 5. sınıfta hentbola başladım 7 yıl oynadım antremanlarımız 4 saat sürerdi katılmadığım etkinlik spor dalı kalmadı. Emeklerim o kadar çoktur ki spora ve beslenmeye bana gelipte '' ayy yiyorsun kilo almıyorsuğğğnnn '' diyenlere kızıyorum gerçekten. Ayrıca sık aralıklarla az yiyoruz genellikle buda kilo almanı engeller. Yemek yerken tam olarak doydum demem tatlı yaptığımda hepsini yemem. Çikolata tatlı yemelerimin yanı sıra kefir, brokoli, ıspanak, et, baklagiller.. En sık yediğim ve en sevdiğim yemeklerdir. Sulu yemeği eksik etmem akşamları. Bunlar öyle hafife alınacak şeyler değil. Lisede antremanda tek ayakla merdinleri çıkar tek ayakla inerdik ağrıdan ağladığımı bilirim. Bu kıyaslamalarınız o yüzden boş. Ben fiziğimi çok seviyorum şuan koruyorumda en ufak kilo alma küçük bir selülit görme durumda hemen engel olmaya çalışıyorum. İşin özü oturup güzellik fizik kıyaslaması yapasıya kadar git spora o kadar iyi geliyor psikolojik olarakta bunu yaşayarak anlarsın. Salonlar evde spor yapmaktan daha faydalı bu konuda. Düğün bilmem ne kıyaslamasını da kuzenimlerimden örnek vereyim birbirlerini kıskandılar yok ayşenin düğünü daha kalabalık yok fatmanın daha az kıskançlığıyla birbirlerini yediler SONUÇ: İkiside mutsuz bir evlilik geçiriyor ikiside ele güne karşı boşanmaktan çekiniyor. Bu kadar fesatlıkla kıyaslamayla kendinizi düşünmeden başkalarının hayatını yaşarsanız kendi kendinizi yakar mutsuz bir hayatla devam edersiniz buda benden size tavsiye :)Merhaba arkadaşlar Son zamanlarda fazlaca içinde olduğum bir duygudan bahsetmek istiyorum herkesle kendimi kıyaslıyorum birine bakıyorum fiziği çok güzel beli ince istediğini yiyip içiyor benim aylardır spor yapmama rağmen asla ulaşamayacağım bi görüntüde olması modumu direkt düşürüyor ,başka birinin yaptığı ekstra bi başka bi durum benim moralimi alt üst ediyor asla böyle bi insan değildim ama çok kötü hissediyorum.Kendimle deli gibi bi mücadelenin içindeyim yemek yediğim zaman kendimi çok kötü hissediyorum güzellik takıntım çok arttı, sadece bu da değil bakıyorum biri benden daha iyi giyiniyor kendimi kötü hissediyorum kıskanıyorum resmen kimseylede paylaşamıyorum bu kadar şeffaf olabileceğim başka bi yer yok, sonra bakıyorum başka birinin düğünü daha mı güzel olmuş kendiminkinde o kadar pozitif o kadar güzel şey varken ufak tefek olumsuzluklara takılıp kalıyorum var mı aranızda böyle birisi gerçekten dertleşmeye ihtiyacım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?