Kendimi beğenemiyorum :( ?

Büyük göz ve büyük surat bence daha güzel

Böyle düşünmene neden olan ne? Yani kendinde neyi beğenmiyorsun?

Saç demişsin bir kuafore bakar. kiloluysan kilo verirsin vücut senin yüz senin . Kendini nasıl iyi hissediyorsan önemli olan o.

Ayrıca kendine güvenen her kadın güzeldir. En özel makyajdir özgüven.

Yüzümü genel olarak beğenmiyorum. Saçım düzelmez çünkü önünde gül var. istediğim şekli veremem

Butun bunlar bilincsiz insanlarin abuk sabuk konusmasi yuzunden. Guzellik cirkinlik aynaya bakinca "Aaa guzelim, aaa cirkinim" diye farkedilen birsey degil. Bunu belirleyen insanlar malesef. Kendi anneniz babaniz bile size cirkin oldugunuzu ima edecek kadar bilincsizmis. Bir insan cocuguna nasil boyle birsey soyler anlamadim. Umarim ilerde insanlar cocuklarini daha bilincli yetistirir. Kimse de ne konustugunu bilmeyen insanlar yuzunden yillarca kendini boyle kotu hissetmez. Umarim umarim...

Keira Knightley kocaman bir yüze sahiptir normalde. Ama müthiş saç kesimleriyle ve renkleriyle biz kendisini kusursuz görürüz. Ve her 3 kişiden biri bu kizin yüzünü küçük zanneder. Eminim.
kızın suratına baktım. Benimki ondan daha büyük.

Evet babam ve kardeşim beni üzdü bunu söyleyerek. Bilinçaltıma bu yerleşti çocukluktan beri. Bu yaptıklarının yanlış olduüunun farkında olduğum için eğer ileride bir kzım olursa ona öyle güzel iltifatlar edeceğim ki kendini değerli güzel ve biricik görmesi için.

Her üyeye aksi bahane söylüyorsun.yok öyle cirkinim yok böyle.
Ne kadar güzel ya da cirkinsin Allah bilir ama moral vermek destek olmak isteyenlere bile karsisin
Kafanı değiştir önce

Kendimi hiç güzel bulmadım hala da bulmam

Üniversite ikiden beri sevgilim var

Güzel değil akıllı olmam gerektiğini düşündüm, ayakları yere sağlam basan, ne istediğini bilen birisi olmak

Yeterince ayağım yere bastı ve 17 yıldır üniversite ikideki sevgilimleyim, ne ondan önce hiç sevgilim olmadı diye ağladım ne de çirkinim diye

O garip insanları umursamayın yok pörtleksin yok ablaksın

Bunlar değişmez ama kendini başka alanlarda geliştir

Hayatın güzellik yahut kadın vurgusu ile değil kişi vurgusu ile geçsin

yani kadın dediğin güzel olur, kadın dediğin nazlı olur değil de şu işi layıkı ile yapan kişi desinler senin için

Bakan yüzünü, gözünü değil meziyetlerini görsün tuttuğunu koparır desinler ay çok hoş bir kadın diyeceklerine

Ben de senin gibiyim canim ( bana da cok kisi söyledi cirkin oldugumu ve bunu beni cok etkiledi kendim bile kendime deger vermiyorum tek cozumu psikologa gitmek

Ben de senin gibiyim canim ( bana da cok kisi söyledi cirkin oldugumu ve bunu beni cok etkiledi kendim bile kendime deger vermiyorum tek cozumu psikologa gitmek
Ben bi insan dünyanın en çirkinide olsa çirkinsin diyemem.bunu söyleyen nasıl bi insandırki karşısındakine böyle bişey söylüyo.o söyleyenlerin kalpleri çirkin ve malesef bunun bi çözümüde yok.

Aynen ben de öyle ama cok üzülüyo insan iste kim ne derse desin ise yaramiyor yani artik hani belli bir yastan sonra takmazsin da cocukluktan gelince degistiremiyosun ben kendimi birtek cirkin degil ayni zamanda beceriksiz ve degersiz hissederdim senelerdir de biraz azalsa da gecmedi tamamen

Simdi git aynaya bak ben cok guzelim de 40 defa zaten ilk soylemenle son soyleme tarzin arasindaki farki goreceksin ve bide bi arkadasina kendini emanet et sac makyaj falan koyafet olarak biraz havali yuru 1 gunde ozguvenin tavan yapar... kimse evde kalmoyor canim bide korkma nasip isi bunlar

Hepimizin kusurları var canım.hiç birimiz dört dörtlük değiliz.eğer bi çözümü varsa kusur olarak gördüğün şeylerin kendini nasıl güzel nasıl mutlu hissediyosan öyle yap.eğer yoksada onlarla mutlu olmayı öğren.bu ara yüzü sivilce dolmuş biri olarak yazıyorum bunları.hiç birimiz kusursuz değiliz.

Aynen işte ben de oyle dusunuyorum kim kusursuz ki.Ben demem hickimseye böyle bisey ama hep o anlar aklima geliyor üzülüyorum niye böyle dediler bana diye hatirlamak üzüyo daha cok beni.Yoksa benim de dusuncem o yönde

Her üyeye aksi bahane söylüyorsun.yok öyle cirkinim yok böyle.
Ne kadar güzel ya da cirkinsin Allah bilir ama moral vermek destek olmak isteyenlere bile karsisin
Kafanı değiştir önce
işte sorun da burada. içime öyle bir işlemiş ki söküp atması kolay değil. eğer bu kadar takıntı yapmasaydım benim için kolay bir şey olsaydı buraya yazmazdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…