Kendimi beğenemiyorum :( ?

yapacağım

senin gibi biriydim bende ve bu yuzden mutsuz oldum.iki tane burun ameliyati gecirdim.spor yaptim.kiyafetlerimu duzgun sectim.ama yine mutsuzum.yinw kendkmi begenemiyorum.bu da sorun mu dememeli aslinda.bu tollumun sorunu.sadece biz bunu gunluk hayatin kosturmasinda vs artik takmamaya basliyoruz.bize empoze edilen kadin fizigi dis goruntu sablonu ister istemez erkek kadin toplumsal olarak beynimizde yer ediyor.

estetik burun operasyonu gecirdim dr dydaga da dolgu dedi.yaptirdik.sonra ust goz kapagina yag enjeksiyonu yapalim dedi.hayir dedim.yeter cunku.mukemmel olmak zorunda degilim.daha dogrusu benim.mukemmelim bu degil.ust goz kapagimdan memnunum.ileride sarkmayacak en azindan.harcanan emek,harcanan zaman ,para bozulan.psikoloji..sahiden bi daha hic bu kadar genc olmayacaksin.seni boyle seven gelsin
eger goruntundwn memnun olmak.icin islemlere girersen de memnun olmayacaksin.cok goze batan hir kusurun varsa duzelt.yoksa yasa gitsn.bosver insablari

dünde bir bayan vardi kendini begenmeyen.resmini koymustu herkes gayet guzelsiniz demistide, sizin ne dediginiz benim umrumda degil demisti..eminim sende güzelsin dir.tüm kadinlar gibi.bu senin icinde hissettigin bir durum sanirim.dedigin gibi özgüven eksikliginden olabilir, ailendekilerden kirici sozlerden olabilir..ama sen ozelsin herkes gibi unutma.kendini oldugun gibi sev ve seni oldugun gibi seveceklere değer ve yer ver hayatinda.cok gencsin kendine guven ve deger ver.tek basina yapamiyorsan yardim al imkanin varsa.umarim en kisa surede atlatirsin bu durumu..

Eminim ki buradaki herkes hayatının belli bir döneminde bu dediğin duyguları yaşamıştır. Bi dönem kendi dış görünüşünden nefret ettiği olmuştur. Bence bu yaşadığın duygular çok doğal çünkü herkes kendinde olmayanı beğenir. Komşunun tavuğu her zaman kaz gelir

Bende lise son sınıfta kendimi inanılmaz çirkin hissetmeye başlamıştım. Çevremdeki birçok insandan uzun boylu ve yapılıyım. Hani şu kazulet gibi yakıştırmalarına uyacak gibi Mezuniyet balom yaklaştığında günlerce annemle ayakkabı aradık bana ayaklarım hem büyük olduğu için hiç bir ayakkabı yakışmıyor hem de boyum kule gibi olduğundan topukluları hayal bile edemiyordum

O dönem inanılmaz bi depresyon yaşadım aynı senin gibi inanılmaz taktım ayaklarımı boyumu çok isyan ettim allah affetsin. Ama bir gece öyle bir rüya gördüm ki aklım başıma geldi. Rüyamda (allah korusun) abim ve babam kaza geçirip vefat ediyorlardı nasıl korktum nasıl ağladım anlatamam. Dedim ki günlerdir saçma sapan ayağıma boyuma takıyorum şimdi ailem paramparça en sevdiklerim yok. Neler için üzmüşüm kendimi.

O günden sonra ne zaman böyle şeylere takmaya başlasam o rüyam gelir aklıma şükrederim. Güzellik gelip geçici böyle şeylere çok takılıp isyan etmemek lazım. Bakan göz güzel olduktan sonra zamanı gelir birileri için dünyanın en güzeli sen olursun.

Üzme kendini sevgilerimle

Baban ve kardeşin şaka yapmışlardır büyük ihtimalle.Bebekler veya çocuklar da "çirkin" diyerek sevilir.Diğer 2 erkeği boşver.Boşboğazlık etmişler.Erkeklerin seninle ilgilenmemesi senin çirkin olduğunu göstermez.Eğer ağırbaşlıysan iilgilenmiyor olabilirler.Veya şöyle de bir durum var; bazı erkekler "bu kız çok güzel,bana bakmaz." diye düşünebiliyor.

Hafif bir makyaj ve hafif dalgalı bir saç yeterli olur bence.Gerçekten hafif makyaj bile çok değiştiriyor,güzelleştiriyor.Canım, yüzün büyükse gözlerinin de büyük olması lazım değil mi?:) Eğer küçük gözlü olsaydın sorun olabilirdi bence.
Bakışlarım anlamlı değil yazmışsın ya.Kusura bakma ama komik geldi bu yazdığın.:) Anlamlı olup olmasına sen karar vermezsin zaten veya anlamazsın.Karşıdaki insan anlamlar yükler.
Hem sonuçta insansın.Muhakkak vardır o gözlerde bir şeyler.:)

her büyük göz güzel diyebilir miyiz? Bir tane arkadaşım gözlerin yuvalarından çıkacakmış gibi demişti. Yani pörtleğim. Hiç güzel değil
Ayy gerçekten sinirlendim.O arkadaş görünümlü şeyi hayatından sil gitsin.Sen kafaya taktığına göre demek ki söyleyiş tarzı rahatsız ediciydi.Öyle gözlerden hoşlanan erkekler de var.
Ayrıca sen kendini sevmiyorsan,beğenmiyorsan kimsenin seni sevmesini,beğenmesini bekleyemezsin degil mi? Yani demek istediğim şu; önce sen kendini sev.

Uyguladikdan sonra haber et mesela benim biraz gobegim var ben seviyorum gitmiodu lanetlik :) ama her gun aynaya bakiyorum banada gobek yakisiyor be diyorum :)biri su gobegini eritsen diye baslarken lafini kesiyorum gobegimi seviyorum ama basenden gidebilir diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…