depresyonda olabilirsin, pospartum depresyon da olabilir. doktora git.Kizlar esimle aramiza biseyler girdi.Nerden basliyorum bilmiyorum suan hungur hungur agliyorum.Ben uzun boylu guzel bi kadinim.Ama cok saldim kendimi 2 cocuk ustune yakin zamanda bir gebeligim kotu sonlandi vs..Kendimi asiri biraktim.Esimle artik haftada bir bile yakinlasmiyoruz.Haksiz diyemem cunku bende kendimi begenmiyorum.Hala yiyorum hatta kendimi durduramiyorum.70den 75 e ciktim.70 bile coktu ustume 5 kilo ekleyip yag tulumuna dondum.Ne giysem olmuyor genis kaba saba bir kadinim.Bisey giyiyorum olmuyor, esime yaklasmak istemiyorum.Ama o da istemiyor.Kendimi hic bir seyde rahat hissetmiyorum.Yemem dedikce yiyesim geliyor.Disariya
Soylemek cok kolay.yeme zayifla kendine bak.Peki ben niye yapamiyorum.Kendimi sevemiyorum.Nasil toparlanacagim.Bi yolu yok mu.Nerden baslamaliyim.
Önce kendini sev.. kendin için bakımlı ol kimse için değil. Çok kilon yok bence sana öyle gelio.. yakışanı giyebilirsin.. yap bakımını giyin güzelce ama önce kendini sev.. senden daha değerlisi güzeli yok bunu unutmaKizlar esimle aramiza biseyler girdi.Nerden basliyorum bilmiyorum suan hungur hungur agliyorum.Ben uzun boylu guzel bi kadinim.Ama cok saldim kendimi 2 cocuk ustune yakin zamanda bir gebeligim kotu sonlandi vs..Kendimi asiri biraktim.Esimle artik haftada bir bile yakinlasmiyoruz.Haksiz diyemem cunku bende kendimi begenmiyorum.Hala yiyorum hatta kendimi durduramiyorum.70den 75 e ciktim.70 bile coktu ustume 5 kilo ekleyip yag tulumuna dondum.Ne giysem olmuyor genis kaba saba bir kadinim.Bisey giyiyorum olmuyor, esime yaklasmak istemiyorum.Ama o da istemiyor.Kendimi hic bir seyde rahat hissetmiyorum.Yemem dedikce yiyesim geliyor.Disariya
Soylemek cok kolay.yeme zayifla kendine bak.Peki ben niye yapamiyorum.Kendimi sevemiyorum.Nasil toparlanacagim.Bi yolu yok mu.Nerden baslamaliyim.
Belki esimde bir donemden geciyordur.Ama o yakinlasmadikca hep kendimi sucluyorum.kilo kendinizi sevmenizi güzel görünmenizi engellemez hele de 75 kilo asla engellemez. ayrıca seks de sırf kilo için bitmez. yakın zamanda bebek kaybıyla hem ruhsal hem bedensel travma yaşamışsınız, kendinize zaman verin. hepimizin kendimizi çirkin hissettiğimiz zamanlar olur sonra geçer. evlilikte cinsellikte de inişler çıkışlar olur bu kadar yüklenmeyin kendinize
senin topiğe üye buldun bakkkgunluk yuruyuse baslayabılırsınız
ürkütmeyelım ceylanı henuz hazır degılsenin topiğe üye buldun bakkk
Omuz vermeyi nasıl yapiyorsunuzürkütmeyelım ceylanı henuz hazır degıl
5 kılo versın once sonra omuz verırım ona
sımdılık gunluk yarım saat yuruyusle baslar duzenlı ve saglıklı beslenmeyıde bu hafta duzene sokar once yuruyus yapması gerek mutluluk hormonu salgılayacak o da ekmek hamur ısı gıbı gıdalara yaklasımını degıstırecekyuruyuse baslarsa bunların hepsı olacak
Hep bunu deÖnce kendini sev.. kendin için bakımlı ol kimse için değil. Çok kilon yok bence sana öyle gelio.. yakışanı giyebilirsin.. yap bakımını giyin güzelce ama önce kendini sev.. senden daha değerlisi güzeli yok bunu unutma
Gecenlerde akrabalarla toplandik.Kendi kizlari benle yasit ama beni buyuk goruyorlar.Gelin olabilirim ama gencim.Ben koca kariyimda kizlari ah citi piti genc kiz sankiürkütmeyelım ceylanı henuz hazır degıl
5 kılo versın once sonra omuz verırım ona
sımdılık gunluk yarım saat yuruyusle baslar duzenlı ve saglıklı beslenmeyıde bu hafta duzene sokar once yuruyus yapması gerek mutluluk hormonu salgılayacak o da ekmek hamur ısı gıbı gıdalara yaklasımını degıstırecekyuruyuse baslarsa bunların hepsı olacak
tartıda rakama hıc takılmayın cunku sız yagdan kaybederken aynı zamanda kas yaptınız kas her zaman daha agır cekerOmuz vermeyi nasıl yapiyorsunuz
Bu ara bende biraz aldım. Pantolonlarım sıkıyor. 5 kilo versem fena olmaz ama acelemde yok diyerek kendi başıma halletmeye çalıştım bu sefer. Sürekli diyetisyenlere gitmekten sıkıldım artık. Biraz araştırarak ve okuyarak if diyeti yapim dedim, bayağı kafama yattı. Yürüyüşde yapiyorum haftada 4-5 kez 7 km. Ama 3 haftadır bariz bir kilo kaybı olmadı. İnceldiğimi hissediyorum kıyafetlerimden ama tartıda o incelmeyi göremeyince motivasyonum düşüyor.
Size nerden katilabilirim ?tartıda rakama hıc takılmayın cunku sız yagdan kaybederken aynı zamanda kas yaptınız kas her zaman daha agır ceker
bakınca pek kılo vermedım ama ınceldım demenızın nedenı bu yagdan kılo verınce hacımden daha cok kuculme oluyor ama kas oranı artınca tartıda da artıs oluyor sız en saglıklısını yapıyorsunuz suan ayyyneeen devam bu en kalıcı ve en saglıklı yontem
hatta tartıda artıs bıle gorebılırdınız ılk sıralarkaybolan yag dokusunun yerı once su tutar yanı odem olur ondan sonra vucut yerıne oturur ve bırden ıncelme olur
omuzu da boyle atıyorum ıste aslında ıncelmek yagdan kılo vermek bu kadar kolay bunu ye sunu yeme aslansın kaplansın hadı yuruyuse dıyorum
abur cubur yedıgınde vucuduna neler yaptıgını anlatıyorum kısıde ıstah mıstah kalmıyor o saatden sonra zaten
çenem kuvvetlıdır ıkna edıyorum yememesı ıcın ha ılla da abur cubur yerse bende basını yıyorum her turlu pısman oluyor
C ceycey0406 ceylan cesur cıktıSize nerden katilabilirim ?
Ben iki doğum sonrası ciddi kilolar verdimtartıda rakama hıc takılmayın cunku sız yagdan kaybederken aynı zamanda kas yaptınız kas her zaman daha agır ceker
bakınca pek kılo vermedım ama ınceldım demenızın nedenı bu yagdan kılo verınce hacımden daha cok kuculme oluyor ama kas oranı artınca tartıda da artıs oluyor sız en saglıklısını yapıyorsunuz suan ayyyneeen devam bu en kalıcı ve en saglıklı yontem
hatta tartıda artıs bıle gorebılırdınız ılk sıralarkaybolan yag dokusunun yerı once su tutar yanı odem olur ondan sonra vucut yerıne oturur ve bırden ıncelme olur
omuzu da boyle atıyorum ıste aslında ıncelmek yagdan kılo vermek bu kadar kolay bunu ye sunu yeme aslansın kaplansın hadı yuruyuse dıyorum
abur cubur yedıgınde vucuduna neler yaptıgını anlatıyorum kısıde ıstah mıstah kalmıyor o saatden sonra zaten
çenem kuvvetlıdır ıkna edıyorum yememesı ıcın ha ılla da abur cubur yerse bende basını yıyorum her turlu pısman oluyor
o ınsanlar sız kılo verırken ayy cok kılo verme sakın yeter yoksa cırkın olursun da dıyecekHep bunu de
Gecenlerde akrabalarla toplandik.Kendi kizlari benle yasit ama beni buyuk goruyorlar.Gelin olabilirim ama gencim.Ben koca kariyimda kizlari ah citi piti genc kiz sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?