az uyumak, karbonhıdrat yemek, regl den 4 gun once baslayan bıtımıne kadar devam eden ödem sureci,fazla kafeın tuketımı, az su ıcmek, yolculuk yapmak ,ılac kullanmak, tuzlu gıdalar ,serbetlı gıdalarBen iki doğum sonrası ciddi kilolar verdim
Birinde 27 birinde 30 civarı
Normalde kolay verip kolay alıyorum
Bi ara tekrar 8 kilo aldım, diyetisyenimin eve yolladığı hazır öğünlerle 12 verdim mesela
Yada geçen kış karantinada 6-7 kilo alınca bir şok diyetle 2 haftada hepsini verdim yaz boyu korudum
Ama artık bu al ver ver aldan sıkıldım kalıcı olsun hep yapim dedim
İf bana çok mantıklı geldim
İnstagramdan bir dr takip ediyorum çok güzel, faydalı bilgiler veriyor
Aslında dediklerinizi biliyorum, hata sürekli tartılmıyorum o yüzden. Ama yinede bukadar uğraşınca o inişi tartıda görmek istiyorum ya
Bu sabah tartı sonrası moralim bozuldu direk hangi tatlıyı yesem diye düşündüm. Yemedim, ama canım sıkıldı yinede. Vermiş olduğumu görsem çok keyifli olurdu
Aslinda en guzeli onlari mecbur kalmadikca gormemek.İnsanlar kendi mutsuzluklarini bize atiyorlar resmen.Hikayeni okudum.Okadar iradeli ve muthissinki tebrik ederim.o ınsanlar sız kılo verırken ayy cok kılo verme sakın yeter yoksa cırkın olursun da dıyecek
onlar toksıt akraba
yanlıs kısılerı kafaya takıyorsunuz
Bende if baslamak isterim cok arastirdim.Ama midem o kadar geniski yedikce yiyesim geliyor.Birden o kadar sert baslarsam dayanamam gibi geliyorBen iki doğum sonrası ciddi kilolar verdim
Birinde 27 birinde 30 civarı
Normalde kolay verip kolay alıyorum
Bi ara tekrar 8 kilo aldım, diyetisyenimin eve yolladığı hazır öğünlerle 12 verdim mesela
Yada geçen kış karantinada 6-7 kilo alınca bir şok diyetle 2 haftada hepsini verdim yaz boyu korudum
Ama artık bu al ver ver aldan sıkıldım kalıcı olsun hep yapim dedim
İf bana çok mantıklı geldi hemde uğraştırmıyor öğlen. ara öğün ne yesem diye düşünmüyorum devamlı
İnstagramdan bir dr takip ediyorum çok güzel, faydalı bilgiler veriyor
Aslında dediklerinizi biliyorum, hata sürekli tartılmıyorum o yüzden. Ama yinede bukadar uğraşınca o inişi tartıda görmek istiyorum ya
Bu sabah tartı sonrası moralim bozuldu direk hangi tatlıyı yesem diye düşündüm. Yemedim, ama canım sıkıldı yinede. Vermiş olduğumu görsem çok keyifli olurdu
Aslinda en guzeli onlari mecbur kalmadikca gormemek.İnsanlar kendi mutsuzluklarini bize atiyorlar resmen.Hikayeni okudum.Okadar iradeli ve muthissinki tebrik ederim.
aslında yedıkce yıyesının gelmesı mıde genıslıgınden degıl sekerlı gıdalar tuketmenden kontrolsuz karbonhıdrat ve seker yapıyor onuBende if baslamak isterim cok arastirdim.Ama midem o kadar geniski yedikce yiyesim geliyor.Birden o kadar sert baslarsam dayanamam gibi geliyor
DayanırsınızBende if baslamak isterim cok arastirdim.Ama midem o kadar geniski yedikce yiyesim geliyor.Birden o kadar sert baslarsam dayanamam gibi geliyor
kek yerken görmeyeydim keşke bu alıntıyıH Heytttt be ceylan cesur cıktı
benım konum burada
nasıl saglıklı beslenılır uzerıne konusuyoruz motıve edıyoruz buna ıhtıyacı olanı
Sağlıklı beslenirken;
Güncelleme :208-209-210-211-361-362-363-429. sayfada başka tarifler yer almakta ... Evet arkadaşlar merhaba... öncelikle size sağlıklı beslenmeyi benimsemenin hiçte zor olmadığını söylemek istiyorum.Kilo verme aşamasında mevzuyu diyet olarak görmek yerine alışkanlıkları değiştirip sağlıklı...www.kadinlarkulubu.com
Tatli yedigim kadar yemek yemiyorumdur.Bir tutlu doyamiyorum.Aynada kendime bakiyorum napiyorun diyorum yine devam ediyorum.Yok bi yerde durmam lazim.Yarin ife baslayimaslında yedıkce yıyesının gelmesı mıde genıslıgınden degıl sekerlı gıdalar tuketmenden kontrolsuz karbonhıdrat ve seker yapıyor onu
yoksa mıdeyı doyurmak kolay su ıcersın dolar
Yarin baslayacagim sabah 10 aksam 6. 16-8 olarak deneyecegimDayanırsınız
Zor değil inanın
Çok acıkırsanız alışana kadar 1-2 ara öğün ekleyin ama inanın çok kısa sürede gerek duymicaksınız.
SüperYarin baslayacagim sabah 10 aksam 6. 16-8 olarak deneyecegim
Suan bu sure bile beni korkutuyor.Ama denemekten zarar cikmaz.Süper
Ben 2 kez 24 saat yaptım o bile zorlamadı
Ama bukadar açlığa bir günde 5 kilo falan versem iyidi tabii
Neyse devam bakalım
instagram kullanıyorsanız drrenginborekci hesabını takip etmenizi öneririm.Suan bu sure bile beni korkutuyor.Ama denemekten zarar cikmaz.
ben 62.5 da kitlendim kaldım 1 aydır.ondan önce ne güzel kilo veriyordum.spor yapmıyorum ya ondan sanırımSüper
Ben 2 kez 24 saat yaptım o bile zorlamadı
Ama bukadar açlığa bir günde 5 kilo falan versem iyidi tabii
Neyse devam bakalım
he ıyı yapıyorsun kek yedın dıye madalya takan olur belkı ye yekek yerken görmeyeydim keşke bu alıntıyı
Bende suyu az içiyorum sanırım. Kış günü okadar aranmiyor malum, ama bu hafta 3 lt tamamlamak için uğraşcam bakalım nolacakben 62.5 da kitlendim kaldım 1 aydır.ondan önce ne güzel kilo veriyordum.spor yapmıyorum ya ondan sanırım
yedıgın keklerden olabılırmı acababen 62.5 da kitlendim kaldım 1 aydır.ondan önce ne güzel kilo veriyordum.spor yapmıyorum ya ondan sanırım
İyykkk kek hiç sevmemkek yerken görmeyeydim keşke bu alıntıyı
ben de pek sevmem börekçiyimdir de evde o vardı sadeceİyykkk kek hiç sevmem
kiraz sapı güzel zayıflatıyor.ben onla haftada 3 kilo vermiştimİyykkk kek hiç sevmem
sonra da kek yedınkiraz sapı güzel zayıflatıyor.ben onla haftada 3 kilo vermiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?