Kendimi begenmiyorum battikca batiyorum.

az uyumak, karbonhıdrat yemek, regl den 4 gun once baslayan bıtımıne kadar devam eden ödem sureci,fazla kafeın tuketımı, az su ıcmek, yolculuk yapmak ,ılac kullanmak, tuzlu gıdalar ,serbetlı gıdalar

bunlar cok odem yapar

gıda ıntoleransınız da varsa oda etkı eder bır domates bıle sızın ıstedıgınız verımı almanıza engel oluyor olabılır

yanı emeklerımın karsılıgını almıyorum dıye dusunmeyın ve dedıgım gıbı kas oranını arttırarak kılo verırken tartıda zaten ıstedıgınız rakamı goremezsınız
tartıyı kılo almısmıyım dıye kullanın kac kılo vermısım dıye degıl

ne kadar ınceldıgınızı anlamak ıstıyorsanız en dogru yolu mezura ıle olcum elınızde metre olsun 2 haftada bır gogus bel kalca basen olcup yazın takıp edın kıloyuda ayda bır olcun onuda yazın ayda kac cm ınceldıgınıze bakın ona gore spora ve beslenmeye yon vermenız daha dogru olur

bende if yapıyorum if yaparken de karatayın sevdıgı sekılde beslenıyorum :)

o ınsanlar sız kılo verırken ayy cok kılo verme sakın yeter yoksa cırkın olursun da dıyecek
onlar toksıt akraba
yanlıs kısılerı kafaya takıyorsunuz
Aslinda en guzeli onlari mecbur kalmadikca gormemek.İnsanlar kendi mutsuzluklarini bize atiyorlar resmen.Hikayeni okudum.Okadar iradeli ve muthissinki tebrik ederim.

Bende if baslamak isterim cok arastirdim.Ama midem o kadar geniski yedikce yiyesim geliyor.Birden o kadar sert baslarsam dayanamam gibi geliyor

Aslinda en guzeli onlari mecbur kalmadikca gormemek.İnsanlar kendi mutsuzluklarini bize atiyorlar resmen.Hikayeni okudum.Okadar iradeli ve muthissinki tebrik ederim.

sende iradelısın en mutlu oldugun ıstedıgın forma gelecegını bılıyorum

Bende if baslamak isterim cok arastirdim.Ama midem o kadar geniski yedikce yiyesim geliyor.Birden o kadar sert baslarsam dayanamam gibi geliyor
aslında yedıkce yıyesının gelmesı mıde genıslıgınden degıl sekerlı gıdalar tuketmenden kontrolsuz karbonhıdrat ve seker yapıyor onu
yoksa mıdeyı doyurmak kolay su ıcersın dolar

Dayanırsınız
Zor değil inanın
Çok acıkırsanız alışana kadar 1-2 ara öğün ekleyin ama inanın çok kısa sürede gerek duymicaksınız.

kek yerken görmeyeydim keşke bu alıntıyı

aslında yedıkce yıyesının gelmesı mıde genıslıgınden degıl sekerlı gıdalar tuketmenden kontrolsuz karbonhıdrat ve seker yapıyor onu
yoksa mıdeyı doyurmak kolay su ıcersın dolar
Tatli yedigim kadar yemek yemiyorumdur.Bir tutlu doyamiyorum.Aynada kendime bakiyorum napiyorun diyorum yine devam ediyorum.Yok bi yerde durmam lazim.Yarin ife baslayim

Süper
Ben 2 kez 24 saat yaptım o bile zorlamadı
Ama bukadar açlığa bir günde 5 kilo falan versem iyidi tabii
Neyse devam bakalım
Suan bu sure bile beni korkutuyor.Ama denemekten zarar cikmaz.

Süper
Ben 2 kez 24 saat yaptım o bile zorlamadı
Ama bukadar açlığa bir günde 5 kilo falan versem iyidi tabii
Neyse devam bakalım
ben 62.5 da kitlendim kaldım 1 aydır.ondan önce ne güzel kilo veriyordum.spor yapmıyorum ya ondan sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…