bacak veya basen ınceltmenın en guzel yolu tempolu yurumek hergun 40-50 dk
:)
bır rahatsızlıgınız varmı bılmedıgımden bolgesel egzersız soylemıyorum once doktorla gorusmek lazım
dedıgım gıbı dıyetle ıncelsenız bıle basen gıtmez sadece o bolgedekı kası calıstırınca gıdıyor onuda hergun yapmak gerekıyor o yuzden en guzelı yurumek yuruyen merdıven ve asansor kullanmamak da onemlı yanı aslında kılo sorununuz yok bosuna dert etmeyın
Güncelleme :208-209-210-211-361-362-363-429. sayfada başka tarifler yer almakta ... Evet arkadaşlar merhaba... öncelikle size sağlıklı beslenmeyi benimsemenin hiçte zor olmadığını söylemek istiyorum.Kilo verme aşamasında mevzuyu diyet olarak görmek yerine alışkanlıkları değiştirip sağlıklı...
Diyetisyene ve endokrin doktoruna gitmeyi dususnuyorum. İnsulin direncime hormonlarima vs baktiracagim.Aslinda esim çok normal davraniyor askim oyle askim soyle ama yakinlasmiyoruz.Belkide oda icin bir cok sey yasadi bende onu anlayamiyorum.Dunden cok iyi hissediyorum kendimi.Baslamam gerekiyordu bugun duzgun sade saglikli beslenerek basladim.
Kizlar esimle aramiza biseyler girdi.Nerden basliyorum bilmiyorum suan hungur hungur agliyorum.Ben uzun boylu guzel bi kadinim.Ama cok saldim kendimi 2 cocuk ustune yakin zamanda bir gebeligim kotu sonlandi vs..Kendimi asiri biraktim.Esimle artik haftada bir bile yakinlasmiyoruz.Haksiz diyemem cunku bende kendimi begenmiyorum.Hala yiyorum hatta kendimi durduramiyorum.70den 75 e ciktim.70 bile coktu ustume 5 kilo ekleyip yag tulumuna dondum.Ne giysem olmuyor genis kaba saba bir kadinim.Bisey giyiyorum olmuyor, esime yaklasmak istemiyorum.Ama o da istemiyor.Kendimi hic bir seyde rahat hissetmiyorum.Yemem dedikce yiyesim geliyor.Disariya
Soylemek cok kolay.yeme zayifla kendine bak.Peki ben niye yapamiyorum.Kendimi sevemiyorum.Nasil toparlanacagim.Bi yolu yok mu.Nerden baslamaliyim.