Ufak tefek kusurları sayarsak herkesin kusuru var kendince o kadar kafanıza takmanıza gerek yok etrafta görüyorum bazı bazı nice şişman varisli Kadınlar Gayet özgüvenle etek şort kısa giyebiliyorlar göze pek hoş gözükmediği halde özgüven meselesi gerçi 1,2 yıla evlilik demişsiniz çok erken değilmi bir kadın en geç 25 ten sonra yavaş yavaş olgunlaşıyor kişiliğiniz tam oturmadan ne istediğinizi hayattan beklentiniz ne anlamadan bir evlilik yapmak sonra nasip birde bakmışsınız anne olmak o çocuğun sorumluluğunu da yüklenmek ileride keşke acele etmeseydim deyip erkenden hayatın yükünü omuzlarıma almasaydım deyip ah vah etmekte var eğitiminizi tamamlayın o mümkün değilse bir meslek sahibi olun ayaklarınız üstünde durun en önemli konular bu bence bir kadın kendini yetiştiremedikten sonra akıllı olmadıktan sonra erkekler dış görünüşe ancak takılmak için önem verebiliyorlar dış görünüşte önemli fakat en önemli kendini geliştirebilmek diye düşünüyorum 38 yaşında bir kadın olarak size verebileceğim tavsiye bu