Oyy İzmir bombası mıı? Aman diyim, bi ara her gün yiyordum onu, bir de onun full çikolatalı ‘kurbiş’ versiyonu var, o daha da felaketBoğazı kesince veriyosun kiloları, bu ara sabahları poğaça ve izmir bombasına dadandım, direkt 4 kilo aldım bi süre daha yiyim sonra yemicem
Bıkana kadar yemeyi düşünüyorum sonra zaten bırakırım kış geliyo zaten, enerji yaparOyy İzmir bombası mıı? Aman diyim, bi ara her gün yiyordum onu, bir de onun full çikolatalı ‘kurbiş’ versiyonu var, o daha da felaketkesinlikle uzak durmakta fayda var, belki kırk yılın başı bir tanecik ☺
Konu sahibine gelince evet kilolar biz kadınların en büyük derdi, kafaya taktığımız en büyük şeylerden biri. Ama öyle abartılacak bir kilon yok inan, ben abur cuburu ve tatlıyı kesince hemen veriyorum mesela. Çünkü beni aldıran onlar. Kendi bünyeni en iyi sen bilirsin, sana kilo aldıran ne varsa onları azalt. Tamamen vazgeç demiyorum ama azalt ve hareketi fazlalaştır. Gece de yemiyorsan zaten sorun yok verirsin gençsin daha merak etme ☺
Oyy İzmir bombası mıı? Aman diyim, bi ara her gün yiyordum onu, bir de onun full çikolatalı ‘kurbiş’ versiyonu var, o daha da felaketkesinlikle uzak durmakta fayda var, belki kırk yılın başı bir tanecik ☺
Konu sahibine gelince evet kilolar biz kadınların en büyük derdi, kafaya taktığımız en büyük şeylerden biri. Ama öyle abartılacak bir kilon yok inan, ben abur cuburu ve tatlıyı kesince hemen veriyorum mesela. Çünkü beni aldıran onlar. Kendi bünyeni en iyi sen bilirsin, sana kilo aldıran ne varsa onları azalt. Tamamen vazgeç demiyorum ama azalt ve hareketi fazlalaştır. Gece de yemiyorsan zaten sorun yok verirsin gençsin daha merak etme ☺
Kızlar canımı çektirdiniz bi bomba mı yesek hep beraberBıkana kadar yemeyi düşünüyorum sonra zaten bırakırım kış geliyo zaten, enerji yapar
Kendinizi bedeninizin şekline göre iyi hissetmek çok riskli bir yatirim bence .
Beden çok hassastır , sadece kilo degil mesele . Bugün bacağınızı kaybedebilirsiniz , yüzünüz yanabilir .
Dünya da binlerce örneği oluyor her gün .
Bu riskli yatırımı bir kadın olarak desteklemiyorum .
Siz destekliyorsanız kolay gelsin.
Oncelikle yediklerini azalt. Ben 1.65 boyundayim 63 kg olmusum. Dedim duzeni ele alayim. Makarna kizartma ekmek princ hamur ve tatlilari çıkarttım. Evde günde yarim saat leslie yapıyorum. Yada muzik acip dans ediyorum. 3 haftada 2 kg vermisim. Emzirmesem istahim kapali olsa dahada veririm. Sen kafanda zayiflicam de yemene dikkat et yuruyus yap hareket halinde ol verirsin emin olAma boyum kısa olduğu için kötü görünüyor. Bugün başladım yürüyüşe ama nebliyim sanki hiç veremicem git gide kilo alıcam gibi belki içinde olduğum ruh halinden böyle karamsarım
Verilemeyecek ciddi bir kilon yok bence 2 3 ayda toparlarsın sıkı diyetle boyuna gore 55 50 kilo super bir goruntu olur ama bi 10 kilo bile versen cok guzel hissedersinMerhaba hanımlar sorunum kendimle bu aralar okulla olan sıkıntılar sebebiyle iyice kilo aldım boyum 1.58 kilom 69 ne yapıcam nasıl zauıflıcam bilmiyorum sanki hiç kilo veremem hiç güzel olamam gibi geliyor kendimi görmek bile istemiyorum
Ben sağlıklı beslenmeye ve spora önem veriyorum aslında ama yazdıklarınız şu bakımdan doğru özellikle kadınlar üzerinde ciddi bir baskı olduğunu düşünüyorum bu konuda. Geçen gün haberlerde denk geldim doğum sonrası karın gerdirme ameliyat sayıları oldukça artmış. İsteyen istediği ameliyatı elbette olur ama kadınlara bir güzel ve fit olma ve her koşulda fit kalma gibi bir algı oluşturuluyor. Çatlağın, selülitin olmasın, doğumdan sonra herhangi bir sarkma kalmasın vücudunda, hep bir mükemmel olmak zorundaymısız gibi baskı var kadınlar üzerinde.Insanlar doğuştan gen hastalıkları ile doğuyorlar .
Asla bırakın güzellik standartlarını normal bie insan gibi bile görünme şansları olmuyor .
Türkiyedeki kadınların bu fiziksel kaygılarını bir türlü anlayamıyorum .
Sadece 1 hayatınız var maximum 50 60 yıl daha yaşarsınız. Böyle bomboş kaygılarla yaşamayı seçme nedeniniz nedir?
Çok güzel bir kadın olmak hayatınıza ne katacak sanıyorsunuz. Maksimum 2 ay mutluluk katar sonra her şey yöne aynı olur şimdiki gibi .
Ruhunuzla ilgilenin , zihninizi acın .
Sevin . Keyifli yaşamayı amaç edinin .
Kilo filan bomboş işler.
Sağlıklı beslenme ve spor bambaşka bir şey . Elbette dikkat edin inanılmaz artı sağlar hayatınıza .Ben sağlıklı beslenmeye ve spora önem veriyorum aslında ama yazdıklarınız şu bakımdan doğru özellikle kadınlar üzerinde ciddi bir baskı olduğunu düşünüyorum bu konuda. Geçen gün haberlerde denk geldim doğum sonrası karın gerdirme ameliyat sayıları oldukça artmış. İsteyen istediği ameliyatı elbette olur ama kadınlara bir güzel ve fit olma ve her koşulda fit kalma gibi bir algı oluşturuluyor. Çatlağın, selülitin olmasın, doğumdan sonra herhangi bir sarkma kalmasın vücudunda, hep bir mükemmel olmak zorundaymısız bir baskı var kadınlar üzerinde.
Kendiyle barışık olan insanlara büyük etki etmese biraz kompleksi olan yada özgüveni düşük kadın için ciddi bir mutsuz olma sebebi oluyor bu durum. Burada kaç defa denk geldim, selülitlerim çok fazla evlenince sorun olur mu diye soran üyelere, aslı kadınlar kendi halindeyken sorun etmediği şeyleri hayatına girecek erkek yada toplum algısı yüzünden dert ediyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?