Terapi alıyorum.Bir psikoloji kampında da bulundum.Duygusal boşluk için bir de psikoloğa mı görünseniz?
Her gün 10.000-15.000 adım atsanız süper olur aslında.
Öyle olmak istediğim için koydum.Kullanıcı adını ironi için Mutlu koydunuz galiba
Bunu nasıl başarıyorsunuz.Anlattıklarınız benim sıklıkla kendime söylediğimi ama uygulayamadığım şeyler.Siz nasıl uygulayabiliyorsunuz?diyet vs konularına girmeyeceğim.
son soruya cevap veriyorum
46 bedenim hayatımda bir sürü erkek olup , hoslandigim ve beni istemeyen sadece 1 kişi oldu şu yaşıma kadar .
bedeniniz sizi ilgilendirir ne istiyorsanız öyle yapın ama
bu tarz ilişki konularının kilo ile zerre alakası yok
çok kişi tanıyorum zayıf ama talibi yok aynı şekilde kilolu olupta talibi olmayan var
ama kesin olan bir şey var ki
'bir erkek beni beğenir mi ' kafasındaki kimsenin gerçekten değer gördüğü bir iliskisi olmuyor.
kendinizi merkeze alin , sadece bedeninizden olusmuyorsunuz.
her halinizle kendinize siz hak ettiginiz değeri verirseniz diğer insanlarda değer verir.
ama yok erkek beni begensin kafasında iseniz , begenseler bile gerçekten değer vereceklerini düşünmüyorum ben.
kadın dediğimiz dünya uzerindeki evrim seviyesinde en üst canlı türü.
bu kadar basit şeylere takılmak
kendini bu kadar meta olarak görmek kabul etmek , çok yazık etmek oluyor .
neyi nasıl uyguluyorum mesela ?Bunu nasıl başarıyorsunuz.Anlattıklarınız benim sıklıkla kendime söylediğimi ama uygulayamadığım şeyler.Siz nasıl uygulayabiliyorsunuz?
Bir de erkekler kilo fazlalığı olan bayanları tercih eder mi?80 kiloyum da
Tabiki de bir erkekle varolabilecek insanlar değiliz ama artık aşk,sevgi vb duyguları tatmak istediğim için acaba bu durum mu engel diyorum.beğenmek zorunda değilsiniz ama benliginize saygı duymak zorundasınız .
siz bir erkekle var olabilecek ya da erkeğin ilgisi ile değerli hissedebilecek bir meta değilsiniz
Gerçek sevgiyi hissetmenize engel olacak tek şey kendinize saygı duymamaniz olur bence .Tabiki de bir erkekle varolabilecek insanlar değiliz ama artık aşk,sevgi vb duyguları tatmak istediğim için acaba bu durum mu engel diyorum.
Şöyle bir durum var beni beğenenler de ben beğenemiyorum.Şans versem de olmuyor.Duygusal yönden zayıf insanlar beni buluyor.Ben de güçlü değilim belki ama savaşıyorum.Sosyal çevrem var,okuyorum,kendimi geliştiriyorum.Buralara içimi döküyorum sadece.Hiç sokaga da mi cikmiyorsunuz ya da yakinlarinizi gormuyor musunuz?
Her erkegin yaninda manken mi var?
Turkiyede disardaki cogu kadin obez seviyede olmasa da balik etli ve kilolu zaten, cok zayif bir halk değil. Erkeklerde de her zevkten insan var. Asiri kilolu seven erkekte gördüm gayet.
Herkesi begenen birileri var, herkese göre birileri var kisaca eger erkek için bu sikintiya giriyorsaniz.
Kendimi bildim bileli hiç zayıf olmadım.Bebekken çelimsizmişim sadece.Ailem ,akrabalarım vs hep kilo baskısı yaptılar.Kimse beni olduğum givi kabullenmedi ve beğenmedi.Gerçek sevgiyi hissetmenize engel olacak tek şey kendinize saygı duymamaniz olur bence .
Türkiye Rusya değil çoğu kadın kilolu zaten , o zaman herkes yalnız olmaliydi
beğeni ilgi toplumsal güzellik normlarına göre işleyen bir şey değil.
Şöyle bir durum var beni beğenenler de ben beğenemiyorum.Şans versem de olmuyor.Duygusal yönden zayıf insanlar beni buluyor.Ben de güçlü değilim belki ama savaşıyorum.Sosyal çevrem var,okuyorum,kendimi geliştiriyorum.Buralara içimi döküyorum sadece.
Mesela nasıl flört ediyorsunuz?Ya da hoşlandığınız kişinin ilgi alanına nasış giriyorsunuz?neyi nasıl uyguluyorum mesela ?
ve şimdi aynısını siz kendinize yapiyorsunuzKendimi bildim bileli hiç zayıf olmadım.Bebekken çelimsizmişim sadece.Ailem ,akrabalarım vs hep kilo baskısı yaptılar.Kimse beni olduğum givi kabullenmedi ve beğenmedi.
Söyledikleriniz de haklısınız,ama ben dış görünüşe önem veren bir insan değilim.sadece kendi dış görünüşüme önem veriyorum.Kilolu bir sevgilim de olabilir ama bir yere kadar..Haa kendiniz de dış gorunuşe göre eleme yapiyorsaniz o zaman kilonuzu verip, gorunuşunuze dikkat edeceksiniz bir zahmet, yoksa olmaz.
Ya da bazi istisnalarin sizin için gercek olmasini bekleyeceksiniz.
öncelikle bakıyorum ben bu adama ne hissediyorum, hissetme nedenim nedir ?Mesela nasıl flört ediyorsunuz?Ya da hoşlandığınız kişinin ilgi alanına nasış giriyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?