• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendimi beğenmiyorum

papatyam90

öyle bir geç zaman...
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2010
371
1
46
İzmir
mrb arkadaşlr...
eskiden dış güzelliğe hiç önem vermezdm ama 2-3 aydır buna aşırı önem verir oldum. kendini hiç beğenemiyorum. bu yüzden bazen evlenmiyim ben diyorum bi insaın hayatını karartmıyım, çünkü çevrede çok daha güzel kızlar var...
erkek arkadaşm dış güzelliğin önemli deil ben seni iç güzelliğin için seviyorum diyo ama ben yinede rahat edemyorum sonuçta beni hep makyajlı halimle gördü sonradan pişman olsun istemiyorum mutlu olsun istiyorum
acaba evlenmesemmi bilmiyorum, lütfen yardım edin:59:

Son düzenleme:
canım erkekler gece yattıkları kadınla sabah kalktıkları kadın aynı olmayacak bunu çok iyi bilirler merak etme :1:
şaka bir yana yüz güzelliğine bir günde doyulur ama huy güzelliğine bir ömür doyulmaz.sen bunları kafana takma kız güzel olur ama kocasının burnundan getirir.işte o zaman pişman olur erkek.

Sivilce izlerini o kadar dert etme,mutlaka çaresi vardır.Doktora gittin mi bu sorun için ?
Belki boşuna üzülüyorsundur,bir kremle bile geçecektir.Veya bitkisel şifadan yardım alabilirsin.
Ayrıca beslenmene ve cildini temiz tutmaya dikkat etmeni öneririm.Makyaj yaptığında,asla temizlemeden yatma mesela.
Bu makyaj ve sivilce meselesi tam bir kısır döngüdür.Makyaj yaptıkça sivilce çıkar,kapamak için yine makyaj yapılır...En doğrusu öncelikle bir doktora başvurmak.

cnm erkek arkadaşın seni her halinle sevemiyecekse evlenme onla zaten derim...demekki o sadece seni güzelliğin için istiyoo..evet güzellik önemli bi faktör ama asıl gerekn iyi huydur...saygı sevgidir...güzellik sadece bi teferruattır..olsa da olur olmasada...hem sanki hangimiz, hangi bayan 7/24 süper makyajlı,hep sexy giyinimli olabilir söyle bana??hepimizin salaş halleri vardır...eşlerimiz bi zahmet bizi bu hallerimizlede beğenecekler...biz sanki onları her halleriyle beğenmiyor muyuz?göbekli,saç sakala karışmıs...sen takma kafana...eğer senin dediğin gibi olsaydı,şu an coğu kadınlar eşleri tarafından terk edilmiştii:51:

Anladığım kadarıyla psikolojin fena bozulmuş senin o yüzden burda yazdığın kadar çirkin olduğuna inanmıyorum ben muhtemelen gayet hoş bir kızsın ama takıntı haline getirdiğin için aynaya baktığında hep kusurlu taraflarını görüyorsun.Bu derece rahatsız oluyorsan sivilce izlerinden kurtulmanın çaresi var peeling yaptırırsın olur biter benim birkaç arkadaşım da aynı problemi yaşıyor onlardan duyduğum kadarıyla yosun yağı da iyi geliyormuş.

haklısınız tabi iç güzelliği önemli olan, çok takıyorum bu meseleyi nedense erkek arkadaşıma bile söyledm ben senden bu yüzdn ayrılcam sen daha iyilerini hakediyosn diye ama zar zor fikrimden döndürdü yine :59:

bugüne kadar bu yüzden doktora gitmedm, daha kötü olacağından korkuyorum... okulum var şu an üniversite 2. sınıftayım. yazın doktora gidebilirm çok rahatsız olmaya devam edersem..
hiç olmazsa okul btince lazer yaptırım ama o zamana kadar makyaj yüzünden yüzüm daha kötü olmassa :59:

dış görünüse önem verme...elektrik süpürgesine bak içindeki tüm pislie rağmen hala çekici :D:D:D

kalbin güzel olsun karşındakide kalbine değer versin boşverrr

Canım güzellik geçicidir seni iç güzelligin için sevecek bir arkadaş bulduysan bu herşeyden önemlidir memnun olman lazım =) hem çirkin kadın yoktur bakımsız kadın vardır derler biraz bakıma güzelleşebilirsin =) hem bu aralar güzellik takıntım oldu demişsin bu yüzden hep kusurlu yanlarını gördügün için kendini çirkin hissedebilirsin güzel yanlarına bak ve onları ön plana çıkarmaya çalış =)

Güzellik salonuna değil,mutlaka deri hastalıklarında uzman bir doktora gitmeni öneririm.Lazer peeling sanırım son çare ve bildiğim kadarıyla yazın yapılmıyor çünkü bir süre güneşe çıkmamak gerekiyor.Ama ona gelene kadar başka yöntemler olduğunu düşünüyorum.

dert ettiğin şeye bak şekerim :12: bende de sivilce izi var
ama hala çok güzelim :98: bi izi yarayı bereyi sevmeyecek erkek sevmesin zaten:6:

mrb arkadaşlr...
eskiden dış güzelliğe hiç önem vermezdm ama 2-3 aydır buna aşırı önem verir oldum. kendini hiç beğenemiyorum. ergenliktn beri yüzümde sivlceler çıkıyodu bir senedir azaldı neyseki şimdi de lekeleri kaldı :43: hiç geçmicekmiş gibi geliyo bazen.. makyajla filan kapatabiliyorum ama ömrüm boyunca bi kilo makyajla dolaşamam ki :25:
bu yüzden bazen evlenmiyim ben diyorum bi insaın hayatını karartmıyım, çünkü çevrede çok daha güzel kızlar var...
erkek arkadaşm dış güzelliğin önemli deil ben seni iç güzelliğin için seviyorum diyo ama ben yinede rahat edemyorum sonuçta beni hep makyajlı halimle gördü sonradan pişman olsun istemiyorum mutlu olsun istiyorum
acaba evlenmesemmi bilmiyorum, lütfen yardım edin:59:

kendini beğenip de çevrenin beğenmedikleri napsın sen böyle düşünüosan eğer canım boş ver oluruna bırak:13:

baki oLan kaLp güzelliqi deiL mi cnm fasLa takıntı haLine qetrmeye qerek yok (: herşey sende başLar kendinLe barışık oL derimm (: :81::61:

Mutlu olmaya bak sevdiğin insan yanında. Dış görünüşünü bu kadar kafana takana kadar çözüm üretebilirsin. Sivilce izlerin için doktora git gerekirse kimyasal peelingle bile kurtulabilirsin.

verdiğiniz cevaplr içi çok teşekkür ederim.. kendimi daha iyi hissetmeye başladım. geçmeyecek bi hastalık gibi görüyodum artık çok üzgündüm inş dediğiniz gibi çaresi vardır :18:

canim sana lekeler icin bir fikir vermek istiyorum,
''murad'' markasinin bir jeli var, sivilce izleri icin falan...o tip lekeleri geciriyor...
ben henuz denemedim ama mutlaka deneyecegim...
internetten baktim kullananlar guzel seyler yazmislar.
arastirirsan jelin adini tam olarak bulabilirsin.
onun disinda bitkisel renk acicilar kullanmaya ne dersin?

canim sana lekeler icin bir fikir vermek istiyorum,
''murad'' markasinin bir jeli var, sivilce izleri icin falan...o tip lekeleri geciriyor...
ben henuz denemedim ama mutlaka deneyecegim...
internetten baktim kullananlar guzel seyler yazmislar.
arastirirsan jelin adini tam olarak bulabilirsin.
onun disinda bitkisel renk acicilar kullanmaya ne dersin?

araştırıyorum sürekli ne iyi gelir diye, ama o kadar çok ürün varki artık dikkatli olmak istiyorum kullanırken
bitkisel maskeler filan yapıyodum da öyle biraz iyileştiler yoksa daha kötüydü inş daha da iyileşir
doktora gidipte yanlış bi ilaç almak ve cildimin daha kötü olmasını istemiyorum
çünkü her doktora güvenmiyorum gidipte boşa zamn harcamak istemiyorum

haklısınız tabi iç güzelliği önemli olan, çok takıyorum bu meseleyi nedense erkek arkadaşıma bile söyledm ben senden bu yüzdn ayrılcam sen daha iyilerini hakediyosn diye ama zar zor fikrimden döndürdü yine :59:

bugüne kadar bu yüzden doktora gitmedm, daha kötü olacağından korkuyorum... okulum var şu an üniversite 2. sınıftayım. yazın doktora gidebilirm çok rahatsız olmaya devam edersem..
hiç olmazsa okul btince lazer yaptırım ama o zamana kadar makyaj yüzünden yüzüm daha kötü olmassa :59:

böyle bir başlığım benim de vardı.sanki bu beden benim değilmiş gibi,sahiplenemiyordum bir türlü.sivilce izleri,saçlarım,..
anlaşılan sen benden küçüksün öncelikle sana tavsiyem sakın erkek arkadaşına bunu belli etme.bu zaaflarını gördükten sonra yavaş yavaş o da söylediklerin hakkında 'hımm.. haklı aslında 'diye düşünmeye başlar ve bunu zaman zaman yüzüne vurabilir.malesef erkekler dış güzzelliğe önem veriyorlar.ben de etrafıma bakıyorum herkeste bi güzellik sanki podyumda gibiyim sokağa bi çıkıyorum.o zaman ben de çirkin değilim ama benden çok daha güzel kızlar var neden onlarla olmak yerine beni tercih etsin ki diyorum..ama sen gerçekten küçüksün mutlaka zamanla daha güzel ve daha bakımlı olursun

hiç doktora gittin mi. Ölümden başka çaresi olmayan birşey yok. Kanserin bile çaresini bulmaya başladılar. Knedini iyi hissetmen için bir cildiciye git ve yaz gelmeden git. Çünkü bu tarz tedaviler veyahut lazer,peeling tarzı şeyler yaz güneşinde yapılması sakıncalı olan şeylerdir, çünkü soyulan ve savunmasız olan cilt leke yapabilir. Bu yüzden önce doktora git sonra ne yaptırmak istiyorsan şimdiden başla derim canım.

Back
X