- Konu Sahibi papatyam90
-
mrb arkadaşlr...
eskiden dış güzelliğe hiç önem vermezdm ama 2-3 aydır buna aşırı önem verir oldum. kendini hiç beğenemiyorum. ergenliktn beri yüzümde sivlceler çıkıyodu bir senedir azaldı neyseki şimdi de lekeleri kaldıhiç geçmicekmiş gibi geliyo bazen.. makyajla filan kapatabiliyorum ama ömrüm boyunca bi kilo makyajla dolaşamam ki
bu yüzden bazen evlenmiyim ben diyorum bi insaın hayatını karartmıyım, çünkü çevrede çok daha güzel kızlar var...
erkek arkadaşm dış güzelliğin önemli deil ben seni iç güzelliğin için seviyorum diyo ama ben yinede rahat edemyorum sonuçta beni hep makyajlı halimle gördü sonradan pişman olsun istemiyorum mutlu olsun istiyorum
acaba evlenmesemmi bilmiyorum, lütfen yardım edin
canim sana lekeler icin bir fikir vermek istiyorum,
''murad'' markasinin bir jeli var, sivilce izleri icin falan...o tip lekeleri geciriyor...
ben henuz denemedim ama mutlaka deneyecegim...
internetten baktim kullananlar guzel seyler yazmislar.
arastirirsan jelin adini tam olarak bulabilirsin.
onun disinda bitkisel renk acicilar kullanmaya ne dersin?
haklısınız tabi iç güzelliği önemli olan, çok takıyorum bu meseleyi nedense erkek arkadaşıma bile söyledm ben senden bu yüzdn ayrılcam sen daha iyilerini hakediyosn diye ama zar zor fikrimden döndürdü yine
bugüne kadar bu yüzden doktora gitmedm, daha kötü olacağından korkuyorum... okulum var şu an üniversite 2. sınıftayım. yazın doktora gidebilirm çok rahatsız olmaya devam edersem..
hiç olmazsa okul btince lazer yaptırım ama o zamana kadar makyaj yüzünden yüzüm daha kötü olmassa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?