- Konu Sahibi izmir_bursa
-
Hepinize merhaba, içim o kadar sıkılıyorki rahatlamak istiyorum brz haftaya vizelerim var üstelikerkek arkadaşımla kişiliğimiz çok farklı, o bana göre çok daha rahat birisi bu da sorun çıkartıyor zaman zaman, ama bnm için sorun çıkması hiç önemli değil, yeterki konuşup bir sonuca bağlayalım kırmadan üzmeden birbirimizi onun haksız olduğunu kabul etmesi için bnm artık deliye dönmem gerekiyor herseferinde ve kabul etse bile hep bi ama..sı var, ama sen de şunu dedin bunu yaptın 1kereyle kalsa iyi ama hep uzuyor yurtdışına gitme durumu var hatta terslik olmazsa gidicek kesinleşti ara ara dönse de yüksek yapma isteği de var toplamda 3yıl kadar kalmış olcak 4-5ay da bir gelebilir işte ne kdr olursa. Aklımı kurcalıyor artık biz yüzyüzeyken bile bir sorunu halledemiyorsak o yurtdışındayken nasıl halledelim bir de içim doğal olarak huzursuz, güveniyorum ama yurtdışı denilince çok rahat ortamlar geliyor aklıma, gelince içim daha da rahat etsin diye yemin ettircem sana bi başka kıza karşı bişiler hissettin mi bişiler oldu mu diye, dedim tmm dedi ama seni bu kdr severken sadıkken deli ediyor böyle yemin ettircem demen diyor biz 3-4 ay kadar önce ayrılmıştık 2 haftaya barıştık bu 2 haftada 3yıldır görüşmediği eski sevgilisine mail atmış nasılsın napıyorsun fln diye, barıştıktan sonra da o an kötüydüm bu psikolojiyle yazmamın bi açıklaması yok dedi, korkuyorum biz burada anlaşamıyoruz orada kimbilir nasıl kötü olcak aramız o zaman da psikolojim kötü açıklamam yok gibi bişile karşılaşırım diye gerçekten uğraştı bazı huylarını değiştirmek için ama olmuyor, sonra da hep o uğraştı ben bişi yapmadım oluyor. beni böyle kabul et diyor sen sadece sabrediyorsun bu uğraşmak değilki diyor, ama bişiler düzelcek diye sabırla beklerken sinirlerim yıpranırken bunu küçük görmesine üzülüyorum, 3 yıl oldu neredeyse çıkalı ve artık bu 3 yılın hatrına brz daha farklı konuşmasını beklerdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?