Kendimi berbat hissediyorum, erkek arkadaşımla ayrılmak üzereyiz:(

izmir_bursa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2009
79
0
86
İzmir
Hepinize merhaba, içim o kadar sıkılıyorki rahatlamak istiyorum brz haftaya vizelerim var üstelik erkek arkadaşımla kişiliğimiz çok farklı, o bana göre çok daha rahat birisi bu da sorun çıkartıyor zaman zaman, ama bnm için sorun çıkması hiç önemli değil, yeterki konuşup bir sonuca bağlayalım kırmadan üzmeden birbirimizi onun haksız olduğunu kabul etmesi için bnm artık deliye dönmem gerekiyor herseferinde ve kabul etse bile hep bi ama..sı var, ama sen de şunu dedin bunu yaptın 1kereyle kalsa iyi ama hep uzuyor yurtdışına gitme durumu var hatta terslik olmazsa gidicek kesinleşti ara ara dönse de yüksek yapma isteği de var toplamda 3yıl kadar kalmış olcak 4-5ay da bir gelebilir işte ne kdr olursa. Aklımı kurcalıyor artık biz yüzyüzeyken bile bir sorunu halledemiyorsak o yurtdışındayken nasıl halledelim bir de içim doğal olarak huzursuz, güveniyorum ama yurtdışı denilince çok rahat ortamlar geliyor aklıma, gelince içim daha da rahat etsin diye yemin ettircem sana bi başka kıza karşı bişiler hissettin mi bişiler oldu mu diye, dedim tmm dedi ama seni bu kdr severken sadıkken deli ediyor böyle yemin ettircem demen diyor biz 3-4 ay kadar önce ayrılmıştık 2 haftaya barıştık bu 2 haftada 3yıldır görüşmediği eski sevgilisine mail atmış nasılsın napıyorsun fln diye, barıştıktan sonra da o an kötüydüm bu psikolojiyle yazmamın bi açıklaması yok dedi, korkuyorum biz burada anlaşamıyoruz orada kimbilir nasıl kötü olcak aramız o zaman da psikolojim kötü açıklamam yok gibi bişile karşılaşırım diye gerçekten uğraştı bazı huylarını değiştirmek için ama olmuyor, sonra da hep o uğraştı ben bişi yapmadım oluyor. beni böyle kabul et diyor sen sadece sabrediyorsun bu uğraşmak değilki diyor, ama bişiler düzelcek diye sabırla beklerken sinirlerim yıpranırken bunu küçük görmesine üzülüyorum, 3 yıl oldu neredeyse çıkalı ve artık bu 3 yılın hatrına brz daha farklı konuşmasını beklerdim.

giderse gitsin canım takma
sen endıselenecegıne o senın ıcın endıselensın bırakta..
altı ustu erkek, salla...

yazık geçen 3 yılına.. gidiceğini hatırlıyorum sevgilinin ama bunları bilmiyordum.
güven herşeydir hiç bi yanlışı olmayan insana bile yüzde yüz güvenilmiyor artık
bence yavaş yavaş gözünden çıkar onu içten içe
gerisini de takma giderse gitsin bak bakalım nası olucak olmazsa byebye dersin

hayırlısı artık, herkes illa anlaşabilecek diye bişey yokki ama 3 yıl hiç az değil ama bu 3yıl da güllük gülistanlık değildi işte hep bi sorun çıkıyor kapanmak bilmiyordu senin bu yemin ettircem demen beni üzüyor senin bu güvensizliğinle ben yapamam dedi bgn şaşırdım , ii bari önceden söyle çıtlat ayrılcağını gibi düşünmeden bi laf ettim, niyee üst dönemlerden birini mi ayarlican kendine diye bi laf soktu .. işte tüm tartışmalarımız böyle can yakıcı

ıyi de sevgiliniz size gerçekten aşıksa değer veriyorsa dünaynın neresinde olursa olsun zaten sizi aldatmaz. Gözü bir başkasını görmez değil mi? Eğer ki içim rahat değil diyorsanız, o zaten sizin yanınızdayken de sizi aldatabilir rahatça. 2 haftalık ayrılığınızda bile eski sevgilisine mail atması garip değil mi? Yani sırf sizi aldatmasın diye yurt dışına çıkmamasını istemek bence akıllıca değil.

evet tabiki doğru diyorsun, ama bence o uzakta güvende de brz sorun var bu huzursuzluk çok normal. en çok zoruma giden eski sevgilisine biz ayrıldıktan sonra 1 hafta içinde yazması. ne derse desin öylesine yazdım diye, ne gerek vardıki, bu yüzden güvenim sarsıldı

Belki çok sinirlendirdiysen, yani sana bir sebepten çok kızdıysa, sadece senin canını yakmak için o maili atmış olabilir. Gelip sana kendisi mi söyledi mail attığını? yoksa sen tesadüfen mi öğrendin?

yok hayır o söylemedi, ben tekrar başladıktan sonra tesadüfen öğrendim benden önce 2 sevgilisi olmuş biri daha kısa sürmüş kısa sürenle de ortak arkdaşları var face.ten silmesi ayıp olacaktı, faceteki msjlaşmalarını da gördüm tesadüfen sevgilim diğer sevgilisine bzmde değerimizi bilen çıkar elbet gibi bişey yazmıştı hem 1isine nasılsın nbr diyor diğerine böyle diyor, sindiremiyorum hala

Canım aranızda yaşananları en iyi sen bilir sen değerlendirirsin.. Bence de erkek arkadaşının yaptığı incitici olmuş.

arkadasim ben evli olarak sana tavsiyem hic bir erkek icin goz yasi dokmeye degemez .. ben de bir zzamanlar sevmistim baskasini sevemem diyordum ama, simdi abskasinla evliyim ve esimi cok seviyorum , yurt disina gecedekmis orasi daha bir serbest yasam var hele bir erkek icin daha cok serbest bi yasam var inanmiyorumki bir erkegin senden baskasina bakmam diyenlere erkek erkek dir hersyei yapar hele ki bu zmanada bende fazla uzulme ayrilsanda elbet karisina tekrar seve bilecegin biri cikar

Emek vermişsin belli. Belli ama, evli değilsin, nişanlı değilsin. Zorladığı yerde bırakırsın olur biter. Bırakamayacağını düşünüyorsun, o da öyle düşünüyor. Erkekler böyle maalesef, kaybetmeyeceğini anlayınca en kötü yüzlerini gösteriyorlar. En güzeli köşene çekilmek, biraz kendine vakit ayır, yeni bir saç kesimi/ya da rengi; ne bileyim yeni tarz kıyafetler seni bir süre oyalar ve kendine güvenini geri getirir. Sorunlarını konuşarak halledemiyor musunuz? O zaman konuşmazsın. Bırak az o koşsun peşinden. Asıl imtihan, şimdi başlıyor. Seni seviyorsa emek sarfeder. Vazgeçilmez sanıyorsa, unutulmaması gereken çok önemli bir şey var ki; mezarlıklar zamanında kendini vazgeçilmez sananlarla dolu... Kıssadan hisse herkes insan, herkesin gideceği yer belli. Havalanmaya gerek yok. O kaçarsa, senin coşman lazım. Hayatının başka bir evresinde seni daha çok seven, sana kıymet verecek biri vardır. Belki de seni arıyordur da, sen bu ilişkiye saplandığın için, hayatının aşkı ile henüz karşılamamışsındır. Rahat bırak onu, istediği yere gitsin. Hatta ne hali varsa görsün.

konuştuk bgn, beni böyle kabul et bu kdr değişebiliyorum diyor, bnm istediğim bana haklısın diyip sonra gene sil baştan kendini savunan cümlelerle konuşmaması mesela, resmen bıkmadan usanmadan defalarca kere anlattım 3 yıl , artık sabrım deneniyor bu konuda tamam çok iyi birisi, çokta uğraştı bişeyler için hakkını yiyemem ama bana kalkıpta sabretmekte bişi yok kolaysa gel sen değiş diyor , hafife alması dokunuyor en sonunda ben kendimi savunmuyorum kendimi anlatıyorum dese de dediği şeyler hep savunucu şeyler anlamıyorum anlamıyoruz, yapcak bişey yok o zaman ayrılcaz dedi, evet dedim, sonrada çok saçma bi şekilde telefonu kapatırken hadi öptüm seni seviyorum diye kapattı , resmen vizeler bitene kadar bu şekilde oyun oynicaz , tartışcaz fln aradan 1 dk geçmeden öptüm çok seviyorum... çok saçma bu ya önümde vizelerim olmasa bu saçma değilmi die sorardım ama kendimi düşünmek istiyorum şuan sınavlarımı düşünmek istiyorum arkadaşım ailesinden gizli ankaradan antalyaya gitti sevgilisinin yanına, ben sevgilimle izmirden aydına onun arabasıyla gitmedim diye hep yüzüme vurdu , bak o napmış seninle hiç olmadı diye. tmm anlıyorum gezmek istiyor ben de isterim, ama ailemin istemiceğini biliyorum izin vermicekler, olası bi aksilikte kimseye mahçup olmak istemiyorum, bu riske giremiyorum, bi kaza olsa ben yalan dolan gitmiş olcağım için çok kötü olur yapamam diye kaç kere açıkladım hala aynı şeyler, anlayamıyorum ben isteğimi belirtiyorum diyor ama sadece istekse keşke seninle daha çok gezebilsek der insan bak bilmemkim neler yaptı sen bi gidemedin demez bişiler anlatmak istedim çok doldum gerçekten hakkımızda hayırlısı artık mafoldumben

canım erkek arkadaşın tabiri caizse daa büyümemiş anı düşünüyor, yani seni sevmiştir muhakkak ama bi ömürlük sevdiğine inanamadım bu anlattıklarından sonra ayrca daha çoook olgunlaşması gerek bence. bi ilişkide kız çocuksu davranıyorsa bi şekilde sonra işler yoluna oturuyor ama erkekse olmuyor.
ayrıca kesinlikle kendini düşün ve bana kalırsa o gideene kadar senle sürekli görüşmek isteyebilir izin verme buna ki yokluğunu daha burdayken çekmeye başlasın o zmn belki anlar bi değişim geçirip çabalayabilir yoksa yeni bi ortamda binlerce farklı deneyimler yaşarken (yanlış anlamayın dediğimi) dikkatinin dağılması daha kolay olur ve seni unutması da. acı ama öyle. sen ondan önce unuttt
ayrıca şimdi o mu ayrrıldı senden ben tam anlamadım orasını

daha ayrılmadık canım, dün gece konuşurken madem anlaşamıyoruz ayrılcaz o zaman dedi ben de evet dedim. böyle ortak bi düşünce yani, ama ona göre ben kabul etceksem böyle kabul etmcekmişim onu yoksa yürümez diyor, ben de bu şekilde yapamam, başkada bi seçenek kalmıyor. bu şekilde ayrılcaz artık diyip arkasından hadi öptüm çok seviyorum ii geceler diye telefonu kapatması msj atması garip geliyor, samimi gelmiyor formalite icabı gibi ama şuan için hiç bi konuyu açmak istemiyorum öncelikle vizelerim geçsin bi, haftaya vizelerden sonra konuşup bi karara varmak istiyorum, o yurtdışına gidince çok çok daha kolay atlatacak biliyorum bu duruma da üzülüyorum, yani tabiki kötülüğünü istemem ama brz yokluğumu hissetsin o bakımdan üzülsün isterim şimdilik içimden gelmese de onun attığı msjlara gülen suratlı cvplar falan atıyorum derslerim etkilenmesin die kapatıyorum, 1-2 haftaya olan olur artık ne diyim hayırlısı ama 3 yıldan sonra insan çok boşluğa düşer içimden geldi şarkı söyledim ona sesimi kaydettim ertesi gün dinleticektim hadi son bi kez adım atayım gerginlik azalsın diye ama gene böyle saçma sapan konuştu şarkıyı dinletceğim gün, hiç şarkı falan bahsetmedim dinletmedim içimden gelmiyor artık, yaptım elimden geleni diyorum keşke o da ayrılsak bile ikimizde yapabildiğimizi yaptık ama olmuyor diyebilse, bunun yerine sen sadece sabrettin ben değişmeye çalıştım bu çok daha zor, oturduğun yerden sabrettin işte gibi şeyler demese

canım kendini bu kadar üstün görmesi hoş değil
ben de bi ayrılık dönemi geçirmiştim sevgilimle ama o zaman bile ikimizde hep kendimizde suç buluyorduk
bence insan kendinde suç bulursa ilişki düzelip devam edebilir
karşındakini suçlamaya başlarsan ohooo çok kolay. sevgilin pek o modda değil gibi yani ondan kendine odaklanmanı öneriyorum ben sınavın geçince de sen haddini bildir ona bence oyun mu oynuyor ya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…